Vil du se mig nøgen?

Nu kaster jeg op!

Jeg er sikker på at hvis du presser din pik længere ned, så kaster jeg op!

I samme sekund har jeg lyst til at råbe til dig om at stoppe – og i samme sekund nyder jeg at mærke din pik presse sig vej ind forbi min drøbel og lukke for mine luftveje. Denne gang vil jeg prøve at holde dig der, bare lige sekunder længere end jeg tidligere har gjort. Savlen render varmt ned over min hage og for mig er der kun ét at gøre. Stole på at din hånd slipper, når du mærker at jeg er ved at blive kvalt i pik og savl.

images - Vil du se mig nøgen?

Brækfornemmelsen udebliver ikke og ej heller min tilnærmelsesvis desperate gispen efter vejret, når din hånd slipper mit hovede og jeg priser mig lykkelig for at have overlevet endnu engang. Og så kommer endorfinerne! Dem, som får mig til at prøve igen og igen.

Og lige dér ser du mig nøgen… Uden tøj, uden forsvar og på et liderligt kick af lysten til at denne gang! – Denne gang holder jeg din pik i min hals sekunder længere end sidste gang…

5 thoughts on “Vil du se mig nøgen?

  1. uhm..!

    synes det blev nemmere, da jeg lærte at trække luft ind af mundvigen. når først pikken er hvor den skal være, er det irriterende at skulle “spytte” den helt ud for at trække vejret. gir nogle ekstra øjeblikke der, hvor det føles dejligst for ham 🙂

  2. mest et tilfælde, faktisk.
    men har et par stillinger hvor det klart er nemmest; hovedet bagoverbøjet, feks i en 69’er, el på knæ/hug foran ham. førstnævnte var jeg dog virkelig (suk) længe om at få til at virke. men nu er det ligetil 🙂

Skriv et svar