Stort Legetøj og Store Overraskelser

“Kender du dét, når man får lyst til at være rigtig ond mod nogen?”

208a9 iphone014 - Stort Legetøj og Store Overraskelser
Find de 2 stykker legetøj frem, som du ved jeg er vild med at bruge på dig. Finder du de 2 rigtige, så vil jeg belønne dig. Jeg behøver ikke nævne for dig hvad et forkert valg vil medføre.”

“Skynd dig – Jeg er hos dig om 10 min”

Da jeg hørte ham åbne min entré-dør, var jeg allerede igang med den første orgasme. Jeg var så langt væk i nydelse, at jeg ikke helt opfattede hvor lang tid der gik, før han tog hårdt fat i kæden til mine brystklemmer. AV! Jeg kom lynhurtigt til bevidsthed.

fe1f1 klemme - Stort Legetøj og Store Overraskelser
“Smask!” En lussing ramte min kind hårdt!

“Forstod du ikke den simple opgave jeg gav dig?!”
Hans stemme afslørede at han var vred. Omtåget prøvede jeg at svare ham. Han tog hårdt fat i mit hår. “Jeg bad dig finde dem frem – Jeg bad dig ikke om at lege med dem! Men nu hvor du allerede er igang, så fortsæt. Jeg holder fast i kæden til dine brystklemmer imens. Mister du øjenkontakten med mig, så hiver jeg i kæden.”

Jeg pressede den store dildo op i mig, mens jeg kiggede intenst på ham. Jeg måtte skubbe til, for at få plads. Han hev forsigtigt i kæden.
Min koncentration var intens, for at holde øjenkontakten. “Brug den så, din beskidte tøs!” Jeg trak vejret dybt, og startede med at bevæge dildoen langsomt ud og ind af min driv-våde fisse. Tændt, og på bristepunktet til at give efter. Jeg var tvunget til at fokusere på ikke at ramme, hvor det var mest farligt, fordi så ville jeg straks miste øjenkontakten med ham.

07c09 026 001 - Stort Legetøj og Store Overraskelser

“Du kan sagtens tåle meget mere. Få dig nu den orgasme, som du trænger til. Det kan være den eneste du får idag” Hans øjne lyste af begær.
Han havde stillet mig en umulig opgave og han nød at se mig kæmpe for at bestå den. “Kom igang!” Han hev mig hårdt i håret. Jeg spredte mine ben endnu mere og satte farten på mine hænder op. Jeg var meget tæt på at lade min krop give efter, lukke øjnene og komme…

Jeg gav op! Og mærkede at han hev hårdt i kæden. Men jeg var ligeglad. Nu ville jeg have orgasme og smerten fra brystklemmerne gjorde det kun endnu nemmere.

Jeg åbnede langsomt øjnene. Han stod stadig ved siden af sengen og kiggede på mig. Hans øjne afslørede at han var tændt og vred. Langsomt rakte hans hånd ud efter mit ene bryst. Han nød at se mig afventende på straf. Hans hånd kærtegnede mit bryst, mens jeg holdt vejret. Han kunne umuligt være færdig med at afregne for, hvad der lige var sket.

78bc0 517 - Stort Legetøj og Store Overraskelser

“Kender du dét, når man får lyst til at være rigtig ond mod nogen, når de ikke lytter?”
Jeg behøvede ikke at svare ham. Jeg var helt klar over hvad han mente. Jeg var hende, der ikke lyttede og det var ham, der havde lyst til at være ond mod nogen.
Han tog hårdt fat om mit bryst og hev brystklemmen af i ét ryk.
“AV for Satan!” Jeg pev højlydt. Det føltes som om min brystvorte blev revet af sammen med klemmen.

Mine hænder slap den store dildo mellem mine ben.

“Nu prøver vi én gang mere. Denne gang er det mig der styrer hvor hårdt og hvordan du skal bruges. Sådan bliver det resten af dagen.” Han holdt dildoen op foran mine øjne.
Jeg trak vejret tungt. Han legede med min våde åbning, mens han så mig stift i øjnene. I et hårdt stød pressede han dildoen op. Et dybt suk kom over mine læber og jeg mærkede hvordan mine øjne blev våde.

Han holdt øjenkontakten og satte farten op. Kneppede mig hårdere, mens jeg igen kæmpede med øjenkontakten. Han nød at det kun var et spørgsmål om sekunder, før min overgivelse og mit begær for orgasme, ville give ham magten. Han havde mig, lige dér hvor han ønskede sig. Jeg kunne ikke holde den næste orgasme tilbage. Jeg kæmpede med øjenkontakten og måtte igen give fortabt. Jeg kom voldsomt i langt hjerteskærende skrig, mens han kneppede mig hårdt med det store stykke legetøj.

2a62c iphone007 - Stort Legetøj og Store Overraskelser

“Smask!” Endnu en lussing ramte min kind. Jeg åbnede øjnene og kiggede på ham.

Det ringede på døren…

“Jeg kan høre at du får gæster. Kom du nu lige til dig selv, mens jeg åbner døren for dem. Jeg er sikker på at det er selskab, som du vil synes er meget interessant” 
Hans smil var drillende og jeg blev klar over at de gæster som var på vej, var nogen HAN havde inviteret.

Fuck! …

1 thought on “Stort Legetøj og Store Overraskelser

Skriv et svar