Resultat af afstemning: Røvfrække billeder!

Jeg har fået skæld ud! 

Jeg har lovet mere end jeg kunne holde. Jeg ville lyve hvis jeg nævner noget som bare minder om:  “Undskyld”, “Det er jeg ked af”, “Jeg har dårlig samvittighed”… Fordi det er absolut ikke tilfældet!

Forvirret?! Lad mig vende brikkerne rigtigt for dig.

Jeg lavede for lidt tid siden en afstemning i dette indlæg: Fra Bunden Af Min Seng 

Kort fortalt: Jeg har købt et Bed-restraint set (På Dansk: Senge-fastspændings-set), som jeg lavede en afstemning omkring hvorvidt det ville lykkes mig at få en mand spændt fast til min seng, som jeg har kendt gennem et par år. I de oplevelser vi har haft har der aldrig været tvivl om hvem der smækkede lussinger og hvem der modtog. Så at få ham bundet fast til min seng var nok at skyde mig selv i foden eller i hvert fald at der blev ført større minusser end plusser i hans regnskab, som omhandler mig. Ikke at jeg nogensinde helt forstår det system, fordi der også gives minusser for velmente komplimenter om hans grå tindinger… Men det er en anden snak!

Men jeg lavede en svar-mulighed i indlægget som er: Jeg er ligeglad, bare du tager billeder. Jeg vil se ham nøgen!

Hmmm… Jeg havde nok ikke selv tænkt den tanke til ende inden. Virkeligheden forholder sig sådan at det lykkes mig at få ham bundet fast til min seng. Fik jeg sagt: Juuubiii!? 🙂 Og nej det blev ikke en svedig oplevelse hvor jeg forvandlede mig til en super domina. Men jeg fik god tid til at forskønne hans ophold i min seng og samtidig nyde at jeg ikke blev afledt af at hans evner til at please mig. Dét kan han – Og det kan han endda RET godt.

Da han gik i småkramper undervejs, mens jeg kneppede ham i røven med en vibrator nød jeg have at ham lige dér, hvor sekunderne kan blive lange og blikket i hans øjne medrivende skønt. Lige dét øjeblik mister totalt intensiteten hvis der skulle tages billeder. “Bliver du lige liggende og klarer dig selv, mens jeg tager billeder af dig med en dildo op i røven og kan du lige fake at du nyder det?” I think NOT!

Men det er absolut lækre billeder jeg har på nethinden, som lige nu bliver fremkaldt. Hmmm…

Der var øjeblikke hvor jeg havde lysten til at sætte et stykke gaffa-tape for hans mund og tage et billede, men… Hvorfor? Jeg ved godt, hvad der gjorde at jeg ikke fik gaffa-tapen over hans mund. Det ved han også. Han forklarede det super enkelt: Det er MIN gaffa-tape og det er MIG der bestemmer at den skal ikke sættes på min mund! Du kan jo forsøge hvis du tør?

Jeg både elsker og hader at han giver mig valget. Det provokerer mig på den super fede måde, men det placerer også et ansvar om hvad jeg tør. Og dét er ret meget i min beskidte fantasi og ikke ret meget, når jeg har øjenkontakt med ham. Ellers havde han haft et overforbrug af uniform-skjorter.

Kan man sy knapper i en Skjorte med Gaffatape?

I virkeligheden er jeg nok dér hvor dét jeg oplevede overgår de billeder, som jeg kunne have taget. Og det synes jeg er for fedt! Jeg påskønner at vores samspil rummer begge dele. Det er dejligt at få lov til at være hende der giver ham en oplevelse, som ikke handler om min egen orgasme, men som helt klart også er en del af min lyst til frække oplevelser med ham. Og at det ikke giver mig en orgasme er jo løgn, fordi dét gør det absolut. Men den foregår mellem mine ører og ikke mellem mine ben… Og de orgasmer kan jeg forbandet også godt li! Jeg bliver uforskammet liderlig af at give. Det gav ret hurtigt bonus da han fik fingrene i mig (Heh!) og det føltes nærmest som om den første orgasme kom af at han kyssede mig og samtidig fandt vej til min fisse. Men virkeligheden forholder sig nok sådan at han var nød til at ramme min fisse en enkelt gang før jeg kom…

Fik han hævn?

At dømme ud fra mine blå mærker og at jeg i 2 dage stadig var øm rundt om halsen og i fissen, så ja. Men hævn er jo relativt også for ham. Det er blandt andet i øjeblikket hvor jeg provokerende spør ham: Hvis jeg nu gør modstand nu, kommer vi så op at slås? Og minutter senere lå jeg med spredte ben spændt fast i min seng og troede at jeg var super snu, da jeg ledte efter muligheden for at komme fri ved at prøve at lukke velcrobåndene op med mine hænder og han opdagede det…. Fuck! Så kunne HANS gaffa-tape lige bruges til at sørge for at jeg ikke “kom til” at åbne noget som helst. Rigtig meget herlig mand både over og under bæltestedet!

Mine naboer kan give et RET godt referat af at det ikke lød, som om jeg kom til at undvære orgasmer. Og at jeg glemte at pive over smerten i mine lår, da han nægtede at slippe mig fri og jeg istedet endte med at nyde hans tunge, hans hænder og hans evne til at kneppe mig halvt bevidstløs og det er endda meget enkelt forklaret i forhold til hvor skønt jeg oplevede det.

But sometimes less is more… Og smilet om min mund forklarer intensiteten af vores eftermiddag og bestemt også at dét ikke er de vulgære detaljer der gør forskellen alene. Men de små grin undervejs og naboens grin på den anden side af væggen meget kort tid efter at vi havde været meget højlydte og han tørt svarede: “Selv tak”

Sukker du stadig efter de møgbeskidte billeder?

Så må du håbe på at jeg får muligheden igen og ikke glemmer “how to pull the trigger” og at jeg ikke er i FOR stort et minus på hans bogførings-konto, for i plus kommer den nok sjældent.

Jeg elsker at hade HANS bogførings-konto! For lange negle og for lidt smørelse er forhåbentlig ikke den konto! 😉

 

Skriv et svar