Min Rejse med S: De Første Skridt

Jeg trak på smilebåndet, da jeg så at han havde en boremaskine med. Det måtte være en rygsæk, som han brugte til mange forskellige formål. Men det var det ikke. 

Er du klar? Når jeg lukker halsbåndet, så har du mange timer foran dig, som min. 
Jeg kiggede ham dybt i øjnene og svarede klart, tydeligt og lige fra hjertet: Ja, jeg er klar.

0e02f iphone billeder018 - Min Rejse med S: De Første Skridt

Jeg havde længe været klar og han havde fornemmet det på min lyst og de tanker jeg delte med ham. Jeg har indtil idag trukket på smilebåndet som svar, når han kaldte mig for sin. Om det rette tidspunkt ville komme, så han lagde handling bag ved sine ord anede jeg ikke. Men jeg håbede det.

Min dominerende side er endelig blevet antændt igen efter et års modning.

Det kommer du også til at mærke på krop og sind.

Snart.

Jeg forventer at du gør dit liv rede til endelig at underlægge dig min lyst og vilje, som vi begge har anet det ville ske fra vores første møde.

Naturligvis skal jeg nu til at disciplinere dig forfra, da vores hidtidige relation har haft en spontan og diskuterende karakter. Det var passende mens vi ventede på, at vi hver især fandt hen til vores nye energier efter vores parallelle selvudviklingsprocesser. Men nu er tiden inde til at fuldbyrde den dominansrelation, som hele tiden har ligget foran os som en lysten horisont. Min fremfærd overfor dig bliver fra nu af mere håndfast og klar. Selvfølgelig skal vi også fortsætte vores dybsindige tankerækker og samtaler om alt og intet. 
Glæder mig til endelig at gøre dig til min.


Jeg lå stadig under min varme dyne, da jeg læste brevet fra ham. Jeg var ikke helt vågen, men dét blev jeg. Jeg satte mig op i sengen og stirrede frem foran mig. Det var satans! Jeg stod op og forsøgte at gå i gang med alle de daglige pligter, men hele tiden kredsede mine tanker om de ord jeg lige havde læst. Det tog mig det meste af dagen at finde det rette svar. 

Dine tanker og ønsker for fremtiden, samt reflektioner over hvad der er fortid, er absolut gengældte. Vi er klar, du og jeg, til at tage nye skridt sammen.

Min sexuelle lyst har længe levet sit eget liv med dig. Dit brev sætter gang i nye fantasier, velkendte tanker og sårbar kvindelighed. Præcis som du har forudset.

Jeg har selvfølgelig mine tanker om, hvad jeg ønsker mig sammen med dig. Både dét du kender nu og alt det der venter dig, mig og os i fremtiden.

 Først spændte han halsbåndet fast om min hals. Derefter bandt han mine hænder på ryggen. “Du er nød til at blive gagget, fordi ellers kommer du til at råbe af mig om lidt og dét gider jeg ikke høre på.” Hvad havde han planer om? Det ville jeg i min vildeste fantasi aldrig have forestillet mig, men det skulle jeg snart finde ud af.

Først fandt han hammer og søm frem. Sømmet bankede han i dørtrinnet, så han kunne sætte den ene ende af kæden fast dér. Den anden ende satte han fast i mit halsbånd. Jeg var tvunget til at sidde på knæ med ansigtet ind mod mit soveværelse. Og så gik han igang!

Han ryddede ALT ud af mit soveværelse. Og hver gang han gik forbi mig for at sætte ting ind i stuen aede han mig over håret. Det var enormt grænseoverskridende ikke at kunne sige noget til ham og at han tog kontrollen i MIT hjem og med mine ting. Men godt tænkt i forhold til at starte vores nye rejse sammen. Da han havde flyttet rundt på alt, pånær min seng, så stod han foran et stykke bar væg og jeg kunne se ham måle højde ved at stille sig op af væggen med spredte arme, som om han skulle måle en bestemt højde.

1005863 dc733 k2 0011 - Min Rejse med S: De Første Skridt

Da han tændte boremaskinen bag mig vidste jeg, at dét var grunden til at jeg var gagget. Han havde tænkt sig at bruge den til at bore huller i min væg. Han havde valgt at tage retten til ikke bare mig, men også mit hjem og endda foran mine øjne uden mit direkte samtykke. Dét vovede han.
Han havde placeret mig, så jeg ikke kunne se væggen, men blot se ham. Da jeg efter noget tid havde forenet mig med tanken faldt der en ro over mig. En særlig stemning af at være i hans magt. Jeg kunne ikke få ham stoppet og overgav mig til at nyde synet af ham foran mig. Vi grinede sammen, da boremaskinen løb tør for strøm og han måtte rode med at skifte det. Vores humør har det med at skinne igennem, når det vi har planlagt ikke går som tænkt og nu var ingen undtagelse.

ad0e2 2012 06 1516 35 06 - Min Rejse med S: De Første Skridt

Mens han arbejdede med at få beslagene til at sidde godt fast på væggen begyndte jeg at mærke savlen løbe ned fra min mund og ned over min hage og det blev vådt helt ned mellem mine bryster. Jeg fandt ud af at gaggen ikke var spændt hårdt nok, så jeg kunne flytte den og trække vejret ubesværet. Hver gang han kiggede på mig fik jeg rykket den tilbage, så han ikke opdagede det. Indtil jeg fik den drejet for langt væk med min mund. Da han skulle hente flere skruer opdagede han det. En lussing ramte min kind og han flyttede gaggen på plads uden et ord.

Endelig blev han færdig og hans håndværk skulle stå sin prøve. Jeg blev med manchetter om mine håndled spændt fast mellem de 2 beslag. Han fjernede gaggen – Jeg havde ikke kunnet tale i så lang tid at det var indforstået at selvom jeg nu havde muligheden, så var det ikke en opfordring til tale frit og det forstod jeg.

Han kyssede mig på halsen, aede mig i håret og fik mig til at nyde at stå ude af stand til at bevæge mig. Så startede smerten. Han bed mig i skulderen og fortsatte ned mod min talje og hofte. Da han bed mig rigtig hårdt råbte jeg af ham. Min mund lukkede han igen med at sætte tape over den. Jeg synes han var urimelig og prøvede at gøre det vanskeligt for ham. Men kampen var ikke forbi.

Han fortsatte bideriet og min reaktion var at sparke ud efter ham. Men dog uden held. Der skete noget mærkeligt. Min første reaktion var at grine højlydt hver gang han bed mig, selvom smerten var  enorm. Min hjerne og krop arbejdede ikke længere sammen. Da han flyttede mig over i sengen og trængte ind i min drivvvåde fisse var jeg ikke tilstede i min egen krop. Jeg måtte kæmpe mig tilbage. Jeg nød ham tæt på. Jeg lod min krop følge hans og fandt ro sammen med ham.

Det var dejligt og jeg nød sex med ham. Mine hænder var nu bundet fast til radiatoren ved min seng. Jeg var på vej til en skøn orgasme. Lige indtil at han ramte mit bagerste hul med hans pik.

AV! AV for fanden!

En ekstrem smerte jog igennem min krop og da han trak mig til sig igen for at trænge ind i min fisse, sparkede jeg ham væk. Tårerne løb ned af mine kinder. Han skulle lade mig være. Han skulle lade mig helt være!
Langsomt som tårerne aftog nærmede han sig. Kyssede, krammede og aede mig til jeg igen trak vejret ubesværet. Langsomt flyttede jeg mit ansigt om mod hans og smilede til ham. Det var enormt intenst at finde øjenkontakten igen og genoptage legen.

f6b98 7b1f672e85 2239 495f 93c6 e701f258203d7d 7be6761074 5cbb 44c0 b016 9b9cdfd59a337d double dildo gag 2 - Min Rejse med S: De Første Skridt

Vi legede videre i min seng med pisk, flere bid og herlig intens sex. Vi mistede begge tidsfornemmelsen. Jeg endte på alle 4 med en dildogag i munden og hans røv foran mig. Jeg elsker at lege med hans røv og at have mulighed for at kneppe ham i røven var på ingen måde at straffe mig. Det var så intenst at følge hans anvisninger om at kneppe ham til orgasme. Jeg blev sindssygt tændt af at se dildoen bevæge sig ind og ud af hans røv.

Trænger du til at ryge? Ja, jeg trænger til at ryge og et bad og en pause.

Da jeg stod under det varme vand anede jeg ikke hvad klokken var. Det var så totalt ligegyldigt. Jeg prøvede at fornemme min krop under det varme vand. Jeg er ikke sikker på at min hjerne havde opfattet hvad der lige var sket. Men min krop talte sit tydelige sprog. Jeg var øm og træt. Fine mærker fra hans tandsæt kom til syne på min krop.

Jeg mærkede hvordan jeg nød at kravle ind i hans arme efter pausen. Ikke fordi han nu virkelig har overbevist mig om, at han er alt hvad jeg kunne drømme om som dominant Herre, Master og hvad man nu ellers kan finde af ord. I min verden er han bare min og jeg hans. Enkelt og ligetil og det kan ikke være anderledes.

Denne rejse sammen med ham er kun lige begyndt…

22fd9 sam 1814 11 - Min Rejse med S: De Første Skridt

1 thought on “Min Rejse med S: De Første Skridt

Skriv et svar