Ligestilling i Swingermiljøet

Nu er debatten igen igang om at der kræves ligestilling i forhold til entrépriser i swingerklubberne, så der ikke er forskel på prisen mellem mænd, kvinder og par.

SUK!
Jeg har i min tid som klubmedlem mange gange skulle lægge ører til: Det er meget nemmere at være kvinde i klubmiljøet, fordi I ikke skal betale for noget som helst. Ergo er holdningen fra nogen mænd, at det giver større mulighed for at dukke op, når vi har lyst og er ikke forpligtede til at lave en forhånds-aftale for at sikre os sex. Vi er ikke tvunget til at gå hjem med en uforløst fisse og x antal kroner fattigere og synes det er synd for os. 
Nuvel… Det første kan meget vel ske – Også som kvinde. Men jeg synes det handler rigtig meget om hvad man selv sætter som succes-kriterie. Jeg er muligvis ikke helt ærlig, når jeg påstår at jeg kommer udelukkende for den frække stemning og hvad der sker udover dét er skønt.  
Føler jeg mig pulet i røven, hvis jeg ikke får den oplevelse jeg havde forventet hjemmefra? Både og… Jeg er vild med swingerklubben, fordi jeg aldrig kan være sikker på hvad der sker inde på den anden side af døren. 
ligestilling3 - Ligestilling i Swingermiljøet
Lad os sige at der blev sat ens priser for alle. Jeg kan hurtigt danne mig et billede af hvordan fordelingen ville komme til at se ud. 
Her er et eksempel, som ikke omhandler nogen bestemt klub, men min vurdering af hvordan fordelingen er af M/K i swingerklubberne.
Single (Mand): 5000 medlemmer
Single (Kvinde) 1000 medlemmer
Par: 2000 medlemmer
Det vil sige at der 6000 mænd og 2000 kvinder. Det kræver ikke den helt store raketvidenskab for at se, at mændene er repræsenteret i overflod. Der indføres ens priser uanset køn. Så prisen udlignes, så alle betaler f.eks 200 kr. 
Mit bud er at kvinderne enten kommer mindre eller holder sig væk hvis de skal betale eller betale “for meget”. Det vil sige at klubberne ender med at der kommer flere mænd på bekostning af et mindre antal kvinder og par. Et overtal af udelukkende mænd i klubberne får alle parterne til at holde sig væk.
I artiklen forklares forskellen på priserne med, at der forskel på indtægt og udgifter kønnene imellem… Say What!? Bullshit! Priserne er helt nøjagtigt udregnet efter de omkostninger der er og fordelt, så de besøgende bliver “jævnet” ud, så scenariet med en klub fuld af mænd og ingen kvinder ikke opstår. Kald det nu bare hvad det er! 
For mig handler denne debat ikke om jeg er villig til at betale for at komme i klubberne. Jeg har svært ved at forestille mig at mændene gerne vil betale for at komme til en klub fyldt med… Endnu flere mænd. På den anden side, så kan de sænke priserne yderligere fordi der ikke bliver brugt tilnærmelsesvis så mange kondomer, når der kun er mænd. Samtidig kan de så øge forbruget af “grav-øl”. 
Det lyder vildt hyggeligt! 
Vi kvinder ER forkælede i swingermiljøet og mændene betaler gildet, fordi de er så uheldige at de er flere der er liderlige. 
Jeg ligger lige og de må tage stilling! 

Skriv et svar