Kunsten at Kneppe

… En gift mand og være lykkelig i det.

Findes den lykkelige “Other woman”?

Ja absolut vil jeg mene.

Jeg har længe tænkt over hvad der gør at jeg faktisk befinder mig fint med at være nogens elskerinde, bolleven, hyggeknald eller hvad vi nu kalder det. Faktum er at jeg har sex med mænd, som ikke har lov og som ikke tåler opmærksomhed omkring det liv de har her med mig og andre steder.

Hvad er betingelserne for at det er lykkeligt?

 • At du kan holde din kæft! – Og når du er færdig med det, så holder du stadig kæft!
 • At du ikke sukker efter prinsessedrømmen om mand, villa og “Vild med Dans” om fredagen.
 • At du ikke kender til ejerfornemmelser, jalousi og pakker tanken om at du er den eneste langt væk!
 • At du rummer at være alene og nyder det. Også når du er liderlig eller kyssesyg – Han kommer ikke lige forbi og serverer sex og selskab, fordi det passer rigtig godt ind i din kalender. Når det indimellem lykkes at have samme lyst og tid er det fedt!
 • At du giver åbenhed, tillid og frihed og gerne lige dele af det hele
 • At du ikke lader dine følelser styre dig – Han kan tåle rigtig meget af dig, men han er ikke interesseret i at skulle tackle primadonna-nykker og diva-tendenser.
 • At du holder venindesnakken til dem der er bedst til det – Dine veninder!
 • At du elsker spontaniteten i at du aldrig kan planlægge noget med ham 100% og istedet nyde at han er tilstede, når han er der.
 • At han IKKE må være din eneste mulighed for hverken sex eller nærvær – Du er ikke hans eneste og du vil med tiden hade at han ser andre, begærer andre og leger med andre, hvis du ikke selv gør det samme.

Og hvordan går det så med selv at opfylde de betingelser?

Ja, ét er jo at kende dem og vide hvad man bør gøre. Jeg synes ikke altid at det behøver at være helt så sort/hvidt. Vi er mennesker og vi udvikler os af dem vi omgås. Jeg har gennem mine nu 4 år lært rigtigt meget af de mænd jeg har haft i mit liv også om dét her.

Men skal jeg tage de betingelser, som jeg selv lister op til vurdering i mit eget liv, så…

 • Holde kæft!  Jeg praktiserer det RET godt. Jeg har intet behov for at sige det højt og lade hele verden vide hvem nogen er. Jeg nyder diskretionen uden at jeg er hysterisk omkring den når det er på chat i swingermiljøet. Nogen vil med tiden have spottet at vi nok har mere end bare luret profiler. Jeg holder dog de private samtaler, hvor de er bedst. Privat! Jeg har enkelte meget fortrolige venner, som kender til “de rigtige navne” på de mænd jeg leger med og også en del af indholdet i deres besøg. Men hold kæft! dækker også over de fortrolige ting, som jeg får at vide af at have en gift mand i mit liv. Lad være med at gå i stykker af at han fortæller dig noget, som muligvis ingen andre ved. Tal aldrig offentligt med nogen om ham! Du ved aldrig hvem der sidder ved siden af dig i bussen eller på café, mens du taler i telefon eller hyggesludrer med din fortrolige.
 • Prinsesse-drømme! Jeg hverken vælger eller har valgt nogen mænd fordi de ville blive en perfekt kæreste, hvis… NEJ! Jeg har valgt dem fordi jeg i mit liv ikke gider de forvirrende følelser omkring kæresteriet. Jeg er på ingen måde afstumpet, men jeg har haft og har brug for at øve mig i at lade nogen komme tæt på uden at gå i panik! 😉 Jeg har også perioder hvor jeg savner en kæreste, men dér er jeg ikke tilgængelig for nogen af de relationer som handler om sex. Kanel for sig og… Det andet er på min banehalvdel. Hvis jeg blander tingene, så giver det alt for meget støj i noget som skal være ukompliceret. Søger han andet end sex er det også på hans banehalvdel. Det betyder ikke at vi ikke kan lytte til hinandens ønsker for fremtiden, men mere som en naturlig del af det, at lære et andet menneske at kende. Han bliver ikke skilt fordi nogen er god sex og endda sex, som nok topper hans favoritliste. Så prinsessedrømmene må man gerne have, bare ikke om en gift mand.
 • Jalousi! Nu skal jeg ikke gøre mig bedre end jeg er. Ja, jeg har i alle mine længerevarende relationer været ramt af det. At vide hvad  jalousien handler om kommer rigtig meget med erfaringen og at kende sig selv rigtig godt. Og nu bliver det lidt sværere; Fordi jalousi kommer af frygten for at miste. Der kan være forskellige grunde til at være usikker. Jeg er totalt blottet for trangen til at gøre noget til mit alene. Men jeg ville lyve, hvis jeg aldrig har haft en tanke på om en anden kunne blive valgt til fordel for mig og ende med at jeg blev fravalgt. Men måden man vælger at tackle det på kan gavne rigtig meget. Det er okay at være usikker, men lad være med at punke ham med den – Det er den største turn-off ever! Man kan ikke være sin elskerinde utro, var der en gift mand der engang sagde til mig. Hvor har han ret! Det er aldrig konen, som elskerinden bliver jaloux på, men de andre “other women”. Hvis jeg mister troen på hans valg af mig og os, så må jeg gå min vej. Det er herligt med en mand, som forstår at dele de rigtige informationer. Hvad skulle han få ud af at fortælle mig om hvor fantastisk en anden af hans elskerinder er? Jeg ville hade det og blive ked af det! Det handler ikke om at jeg ikke kan tåle at høre om hvad han ellers laver, men om at det bare er så uvigtigt i forhold til min lyst til ham. Men det er frække historier absolut ikke. Og dér er en forskel! Jeg ved ikke om jeg selv mestrer den kunst godt. Jeg håber det, i forhold til dem der har behov for det.
 • Være alene! For mig handler den del rigtig meget om at afstemme forventninger. Hvad er vi i stand til at give hinanden i tid? Jeg oplever gifte mænd, som nærmest kan finde på en undskyldning for hvad som helst for at slippe afsted. Det er ikke ubetinget det der gør relationen lykkelig. Jeg trives i mit single-liv og synes egentlig bedst om de mænd som gør det samme i deres eget liv. Så er det langt nemmere at sende ham en ligeså varm besked når han aflyser, som når han fortæller at han er på vej. Jeg har bestemt ikke været så afklaret hele vejen igennem, men at jeg trives godt i mit eget liv gør også at jeg rummer langt bedre at der ikke bliver stillet op til dans, bare fordi det nu lige passer ind i mit kram. Og et par forbandet heftige slag over fingrene, når jeg har bevæget mig over grænsen! 😉
 • Å, T og F! Ja tak! Som i alle andre relationer er det vigtigt. Jeg tror ikke på fordommen om at tillid er umuligt til den gifte mand. Jeg har oplevet det praktiseret, så selv jeg må erkende at jeg ikke kan sætte en finger på troværdigheden. Ja, han er et særtilfælde, men det handler vel nok også omkring den frihed, som jeg ønsker at give og håber at han værdsætter og forstår. Åbenheden handler ikke om at han på alle tidspunkter af døgnet er velkommen, men om at rumme at han har lyst til rigtig meget. Tilliden kommer af at kende ham og vide: Det han siger er det han mener og gør. Der er ingen skjult agenda bag hans intentioner om at være i mit liv. Jeg stoler ikke blindt på nogen, men nok til ikke at have behov for at sætte spørgsmålstegn ved hans handlinger og at føle mig forbandet tryg i den leg vi har. Jeg er stadig ny i rigtig meget og jeg nyder at have tilliden til at jeg har fundet sikker grund når det handler om at rykke grænser.
 • Følelser! Jeg har for nyligt fortalt en gift mand i mit liv at jeg holder af ham. Må man det? Jeg må godt! Jeg er HELT ligeglad med hvad “man” må. Fakta er, at jeg har mødt et menneske, som gør en positiv forskel i mit liv ved at være den han er, også når vi ikke leger. At han på sin måde holder af mig giver mig på ingen måde ret til hverken primadonna-nykker eller diva-tendenser. Jeg har hovedet med, når jeg har følelser. Jeg får kropssprog som en bordplade, når andre snakker følelser med mig, som bare handler det mindste om, at de synes jeg er sød også uden deres pik i munden. Giver mine tanker om Prinsesse-genet mening nu? Jeg er igang med at øve mig og jeg bliver med tiden mindre febrilsk for at trække i nødbremsen og råbe: Gååå væk! Men min generthed håber jeg aldrig forsvinder, så jeg holder op med at få røde kinder. Følelser er ganske okay, bare de giver flest solskinsdage og godt humør. Og lad så være med at snakke med ham om det hele tiden! Han ved det godt! Hvis ellers manden er velbevaret oveni, så har han givetvis længe læst dig og ved godt at du godt kan li ham og bliver ikke skræmt af at det bliver sagt højt.
 • Venindesnak! Når nu den gifte mand kommer for at dyrke røvfræk sex med dig, så gider han ikke høre om dine veninde-problemer. Dem har han rigeligt af derhjemme. Its the wrong tree you are barking at! Skal han være din bedste veninde og lytte til alt dit lort, så få din egen kæreste, Mulle! 😉

Fuck… Klokken er vold-mange og jeg har en lang weekend foran mig på et kursus et mørkt sted i Jylland. Er der et sammentræf med dette indlæg og en gift mand, som jeg skal forholde mig professionelt til i 2 døgn, som underviser? Måske… Hvad ingen andre ved er at han og jeg har delt rigtig mange frække oplevelser og at vores indforståede små smil hænger sammen med at holde kæft!

Og en helt anden grund er at jeg har modtaget en video med en mand i uniform, som jeg har ønsket mig og derefter fik jeg lyst til at skrive det her indlæg, fordi han har lært mig rigtig meget om alt det her og smækket mig over fingrene, når jeg ikke har hørt efter. Do you feel lucky, Punk!? :-*

Hmmm! Spontanitet, sex og nærvær med flere mangler. Jeg vender frygteligt tilbage!

2 thoughts on “Kunsten at Kneppe

  • Jeg blander mig ikke i den del.

   Men min erfaring er at de mænd og kvinder, som vælger at finde sex andre steder end hos deres mand/kone ville ønske at de kunne gøre det uden at være nød til at lyve for nogen. Det er deres egen banehalvdel og hvad grunden er kommer faktisk ikke mig ved. Jeg kan sagtens være nysgerrig på hvad der ligger bag deres valg, men det er absolut ikke afgørende for om jeg har lyst til at lege med dem og hvor tæt på jeg ønsker dem.

Skriv et svar