Installation af Kvinde – Del 2

How I love the sound of: Aaaaah!

Jeg skal love for at træningstøjet har haft hurtige skift i denne uge. Der har været kort tid mellem at jeg stod tæt på overmoden tomat-rød i ansigtet med en vægtstang på nakken til jeg havde skiftet til kjole, håret sat og enten åbnede døren for nogen eller lukkede den bag mig for at tage ud til frække møder. 
I løbet af ugen har der været herligt gang i kysseriet. 
0dd17 2013 03 28252007 47 48 - Installation af Kvinde - Del 2
Jeg blev herligt forført i mit eget hjem i starten af ugen. Hvad der skulle være “en hurtig tur i høet” endte med en lang nat, som jeg faktisk ikke kan huske han og jeg har haft længe. Måske var det netop det spontane og uplanlagte, der gav os lysten til at være vågne den halve nat. Jeg endte meget kvindeligt med at give op hen på natten. Jeg var opløst af orgasmer, da jeg bad ham om at komme.

Der findes mænd som kan provokeres til at komme og så findes der mænd som ikke kommer med medmindre de har tænkt sig at det skal ske. Og ham her, hører absolut til i den sidste kategori. Nu er vi på ingen måde fremmede for hinanden efter at have kendt hinanden i mere end 2 år og jævnligt har vi delt frække oplevelser. Men… Jeg har godt af at opleve at jeg ikke kan kontrollere hvorvidt han har lyst til at kneppe mig aldeles opløst, bide mig så jeg piver ynkeligt og holde fat i mit hår, så jeg bliver ekstatisk liderlig. Og det kan han stadig, lige så vel som jeg kan få ham til at stønne dybt: Aaaah! når jeg knepper ham i røven med min tunge. Det blev ikke til ret meget søvn, men… Get some real problems! 

Senere på ugen nåede jeg herlig leg i swingerklubben. Spontant skriveri udviklede sig til en klub-aftale med en mand som jeg ikke har set i meget lang tid. Jeg vidste på forhånd at han havde nogen planer, men ikke hvilke. Ærligt, så var jeg faktisk stadig mæt fra natten nogen dage forinden, men fristet og dét var nok til at tage afsted. Og nu er det jo forår og lysten til frække eventyr vokser særligt, når man ikke længere skal pakke sig ind for at gå udenfor en dør.
159d2 threesome feet - Installation af Kvinde - Del 2
Aftenen blev skøn. Til forskel fra sex i privaten er klubstemningen spændende på andre måder. Dels på grund af de muligheder der er, men absolut også fordi der er andre mennesker omkring én. Jeg nød lyden af en anden kvindes orgasme i det store parrum, mens jeg var blindfoldet og selv var på vej til orgasme. Kun udfra lydene kunne jeg bedømme om vi var mere end fire i samme rum og om flere var på vej. Det er for mig en klar forøgelse af intensiteten og jeg bliver langt mere opmærksom på mine egne lyde, når jeg ikke er i stand til at se hvad der foregår omkring mig. Og så uforudsigeligheden om at der kan dukke et sæt hænder mere op, som mærker sig frem på ens krop og samarbejder med de velkendte hænder, som styrer legen… Aaaaah!

Det har været en uge med en masse Aaaaah-oplevelser. Jeg har verdens dejligste veninde som forærede mig en perfekt fødselsdagsgave og sørgede for at jeg havde en fødselsdag med masser af kvindelighed. Præcis, som jeg for lidt tid siden havde ønsket mig.

Nu venter der en ny uge med skole, træning og lektier.
Og resten kan jeg kun gisne om, heldigvis.

Skriv et svar