Inden Alarmen Ringer…

Så er du kommet!

Han kæmpede en brav kamp med at onanere for at komme.

Hvilken straf synes du er passende for, hvis du ikke når det?

Han svarede ikke.

Jeg tvang ham til at holde øjenkontakt. Et forsigtigt smil kom frem. Jeg smilede ikke.

Jeg klemte hårdt om hans ene brystvorte. Dels fordi at jeg var sikker på at han nød det, men også med en chance for at han ville nå et punkt hvor han blev overtændt og så ville jeg kunne bruge muligheden for at straffe ham.

Riiiiiiing! Jeg slukkede alarmen på min telefon og vendte mig rundt imod ham. SMÆK! Alle 5 fingre ramte hans kind! Spil nu din pik, så jeg ikke skal tvinges til at slå dig igen! Jeg spyttede ham i ansigtet.

Hans rynker i panden blev tydeligere. Jeg satte klemmer på begge hans brystvorter. Han pev og jeg overvejede muligheden for at smække ham endnu en flad. Men stillede i stedet alarmen endnu en gang.

Du har nu 10 minutter. Jeg kommer ikke til at stille alarmen én gang mere hvor du ikke når det. Han svarede meget kort og præcist: Nej, jeg ved det godt!

Velvidende at jeg nok ville komme til at hjælpe ham på vej satte jeg mig meget overlegent ved siden af ham og nød synet af min meget pressede slave spille pik. Det var et ret herligt syn! Min egen evne til at dirtytalke overraskede mig. Det faldt mig forbandet naturligt og en absolut modsætning til, når jeg selv er den underdanige, hvor jeg nærmest skal tvinges til at sige noget.

Jeg lagde mig mellem hans ben. Spredte dem og stak min tunge frem og slikkede hans mellemkød. Han fortsatte stadig ihærdigt med at spille pik. Jeg stoppede og kiggede op på ham. Hvis jeg skal hjælpe dig med at nå det, så skal jeg kunne høre at du stønner højt! Ellers går jeg ud fra at du ikke bryder dig om det!

Mit indre ur havde en idé om at der ikke ville gå meget mere end 5 minutter før alarmen ville ringe igen. Så da min tunge ramte hans mellemkød endnu engang for at bevæge sig videre ned mod hans røv hørte jeg ham stønne præcist så højt, så jeg fik lyst til at kneppe ham med min tunge.

Da jeg tog fat om hans ben og pressede min tunge helt op var jeg ikke i tvivl om at der skulle ikke meget mere end 5 stød til før han ville komme.

1… 2… Han stønnede så jeg slet ikke var i tvivl om at han ville komme inden 5.

3… 4… Hans røv smagte fantastisk. 5!

Og på 5 kom han! Dybt, meget og i et brøl, som jeg længe havde efterlyst! Dygtig velopdraget slave! 

Og minutter senere ringede alarmen.

Sikken en herlig eftermiddag! Vi kyssede længe efter og han var ekstatisk over at opleve den side af mig. Og jeg var overrasket over hvor nemt det var, at kalde den frem. Hmmm!

Min eftertanke er, at det bestemt var en super fræk oplevelse. Der er ingen tvivl om at jeg også er tændt på den side af min sexualitet. Men jeg er ikke i tvivl om hvor jeg foretrækker at have min plads.

Og dér er det ikke mig der bestemmer hvornår alarmen ringer.

Skriv et svar