Glædelig Jul – Min Lille Luder!

“Vi skal afsted nu! Jeg tager din taske.”

Jeg løb rundt om mig selv og blev ved med at synes at der måtte være noget jeg havde glemt. SUK! Han stod med hænderne i siden og trippede nervøst.

Han smed min taske ind på bagsædet af hans bil. Jeg gik rundt om bilen. Inden vi begge satte os ind fik vi øjenkontakt. “Du ligner en million”- Han smilede veltilfreds og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig ind.

Langsomt kørte vi afsted. Jeg lukkede øjnene og nød roen.

Læbestiften!? Fuck! Jeg rodede i mine lommer. Den var der ikke. Jeg vendte mig om mod bagsædet for at se om jeg kunne nå tasken. “Vil du være sød at stoppe bilen? Jeg er nød til at have fat i noget omme i min taske.”

Uden et ord stoppede han bilen.

ca7b9 blobserver - Glædelig Jul - Min Lille Luder!

Jeg sprang ud af bilen og hurtigt ind på bagsædet. “Bliv siddende deromme og sæt dig, så jeg kan holde øje med dig i bakspejlet!” Jeg rodede nervøst i tasken efter læbestiften.

Jeg forsøgte så godt jeg kunne at ramme læberne præcist, mens Storkøbenhavn langsomt trillede forbi. Jeg kiggede op og fik øjenkontakt med ham i spejlet. “Hmmmm! Rød læbestift…” Hans smil forsvandt.

“Om 10 minutter stopper jeg bilen. Du bliver siddende. Jeg vil have, at du ikke taler hverken til mig eller ham som du kommer til at møde om lidt. Jeg kan godt forstå at du nok er nervøs. Men uanset hvad du nu i de næste par timer kommer til at opleve, så er jeg hele tiden i nærheden. Jeg vil holde øje med dig, jeg vil lytte til din vellyst og jeg vil glæde mig over at du er i min magt.”

Zsa-zsa-zsu! Min mave snørede sig sammen og blev til sommerfugle.

Jeg lænede mig tilbage og lukkede øjnene.

Det næste var lyden af blinklyset der blev sat til. Han sagtnede farten. “Læg dig på ryggen og luk dine øjne.” Jeg lagde mig til rette på ryggen og lukkede igen øjnene. Han stoppede bilen og steg ud.

Jeg kunne i det fjerne høre ham tale med en anden mand. Døren gik op for enden af mine fødder. Mine ben blev løftet og en mand satte sig ind på sædet. Duften af fremmed herreparfume bredte sig.

En kold hånd trængte sig ind under min kjole. Jeg kæmpede med at holde mine øjne lukkede. Hans hånd nærmede sig mine bryster. Hans hånd ramte mit bryst og fortsatte op til min hals. Han klemte forsigtigt til. Bildøren foran åbnede sig igen og jeg fornemmede at han var tilbage i bilen.

Uden et ord startede han bilen, mens den fremmede mand holdt fast om min hals. “Du har fortalt din lille luder at jeg ikke gider nogen tøsetricks?” Jeg fornemmede at de havde øjenkontakt i bakspejlet. “Ja, hun kommer ikke til at give nogen problemer.”

Hvad!? Var jeg lige blevet til en byttehandel mellem to mænd!? Jeg åbnede mine øjne, for at få et glimt af manden ved siden af mig. En syngende lussing ramte min kind så hårdt og præcist at mine øjne blev våde.

“Vi gider ikke tøsebørn som ikke adlyder! Og jeg bryder mig ikke om små ludere med rød læbestift!” Hans store hånd tværede min dybrøde læbestift ud, så jeg følte mig flov over at have valgt at tage den på.

Han stoppede igen bilen.

Jeg ventede på at de skulle sige noget til hinanden, men der var tavshed. Manden ved siden af mig flyttede sig overskrævs på min mave. Det næste var lyden af min kjole som blev revet i stykker over mine bryster.

“Åben mine bukser og sut min pik! Du vover at åbne dine øjne! Jeg er sikker på at du er så dygtig at du sagtens kan finde både min pik og forme din lille ludermund om den, uden at du behøver at åbne dine øjne.” Jeg huskede, at jeg var blevet bedt om at holde mund og nikkede som svar.

annoyingfuck - Glædelig Jul - Min Lille Luder!

Èn knap… To knapper… 3. og sidste knap! Mine hænder fandt en halv stiv tyk pik. Han løftede sig fra min mave og pressede mod mine læber. Han pressede til og kom forbi min tunge og borede sig vej forbi min drøbel og jeg hev efter vejret. “Sut så!” han hev i mit hår, så han tvang mig til at tage ham dybere.

Kombinationen af en fremmed mands pik i min mund i en bil, som jeg ikke anede hvor befandt sig og ham som passivt lod denne mand misbruge mig præcis som han lystede, fik min fisse til at blive drivvåd og jeg åbnede munden og min hals for at give denne frække tykke pik mere plads.

Han kneppede min hals voldsommere og jeg kunne fornemme på hans stønnen at han ikke havde tænkt sig at spare mig for noget. Smagen af fremmed pik bredte sig. Jeg mærkede en hånd mellem mine ben og jeg gættede udfra størrelsen på, at det måtte være ham. Da 2 fingre ramte min klitoris kunne jeg ikke styre mine ben, så pikken i min mund ramte hårdt mod min kind. Den fremmede mand rev fat med begge hænder i mit hår og pressede hans pik dybt ind i min mund og samtidig mærkede jeg en velkendt hånd på vej op i min drivvåde fisse.

Smerten fra hånden på vej op i min fisse og pikken i min mund gjorde mig ude af stand til at styre min liderlighed og jeg kom i en intens våd orgasme, mens jeg blev halvkvalt i et skrig af en pik som var på vej til at komme i munden på mig.

I et hurtigt ryk tog han pikken ud af munden på mig og smækkede mig endnu en syngende flad. “Vil du venligst forklare din lille luder at hvis hun skal komme, mens hun sutter pik, så må hun lære at koncentrere sig om at tilfredsstille MIG, før hende selv.”

Bildøren foran åbnede og lukkede sig. Jeg kunne høre skridt rundt om bilen og døren bag mit hovede åbnede sig. En mavefornemmelse af at nogen holdt øje med os drillede mig, men det kunne ikke passe!?
Han løftede mit hovede og satte sig ind. Min kjole blev krænget op om mine hofter. Den tykke pik fandt vej til min drivvåde fisse. Han tog fat i mine ben og stødte dybt 3 gange. Jeg skreg højlydt af liderlighed, mens mit hovede blev holdt fast og en hånd over min mund kvalte mit skrig. Jeg ville have ofret min ene nyre for at han havde fortsat med at kneppe mig. Han stoppede og maste sig igen vej til at sidde på min mave.

Jeg mærkede igen den tykke pik mod mine læber og to hænder der tog fat om mine kæber for at tvinge min mund åben. Der var drivvådt mellem mine ben. Klik! Var det lyden af et kamera, der tog billeder? Ej, det måtte være min fantasi der legede med mig. Selvom jeg nu var ret sikker på at vi ikke var alene.

Langsomt bevægede han sig ud og ind af min mund og hans støn blev tunge og intense. Smagen af starten på en udløsning bredte sig. Grebet om mine kæber blev strammet. “Nu skal jeg vise dig, hvad der sker for kvinder der går med rød læbestift, så de ligner billige ludere!”

85643 taste - Glædelig Jul - Min Lille Luder!

Han pressede sin pik ned i min hals og holdt den der. Længe nok til at jeg måtte gispe efter vejret. Hurtigt trak han den tilbage og pressede på igen, så snart han fornemmede at jeg have bare en lille smule luft at bruge. Det var voldsomt ydmygende og frækt. Jeg var på kanten til at besvime, da han i et brøl kom med en kæmpe ladning sperm i min mund, udover mine kinder og ned i min hals. Den salte smag bredte sig i hele min mund og den varme sæd løb ud af mine mundvige og ned over mine brystkasse.

“Du er dygtig!” Den fremmede mand aede mig over kinden. Jeg forsøgte at få så meget jordforbindelse at jeg kunne sige tak og gengælde med et lille smil. Hans sperm var allevegne i mit ansigt og i min mund. Jeg fornemmede at han lukkede sine bukser og rettede på sin påklædning. Han åbnede bildøren og steg ud.

“Sæt dig op!” – Jeg satte mig op og åbnede øjnene. Jeg kiggede ned af mig selv. Min kjole var revet i stykker og der var vådt mellem mine ben. Mit ansigt var en blanding af sæd og udtværet rød læbestift.  Jeg forsøgte at rette på min kjole, men han stoppede mig.

Han greb fat i mit hår og han kyssede mig intenst og dybt. Jeg tænder voldsomt på en mand, som ikke er bange for at smage en anden mands sæd.

Jeg kiggede ud og så at bilen var parkeret på en parkeringsplads. Omkring os holdt fem, måske seks andre biler parkerede. Udenfor stod fire mænd og en kvinde og talte sammen. Jeg havde ikke en jordisk chance for at genkende den mand som lige have gennemkneppet min mund og behandlet mig som en billig luder, som han havde betalt for. SUK! Det her var både himmel og helvede på én gang.

“Glædelig jul, skat! Det var gave nr 1. Den næste gave kommer du til at dele med mig… “

Han bandt blindfoldet stramt for mine øjne og åbnede bildøren.

“Stig ud NU!”


2 thoughts on “Glædelig Jul – Min Lille Luder!

Skriv et svar