Fifty Shades of … What?

Jeg er på vej med bussen til venindehygge og biografmørke med Mr. Grey.
“Den film skal alle kvinder jo se!?” har jeg hørt flere mænd sige den sidste uges tid.
Jeg har ikke orket at læse bøgerne, så jeg kan vel blive glædeligt overrasket 🙂

Og hvem lader muligheden for at hoppe i pænt tøj og dejligt selskab gå forbi? Ikke mig 🙂

img 2711 - Fifty Shades of ... What?

2 thoughts on “Fifty Shades of … What?

    • Jeg blev faktisk positivt overrasket 🙂 Jeg følte mig godt underholdt hele vejen. Men mere end en sød kærlighedhistorie med et tvist er det nok næppe. Dog var der øjeblikke hvor jeg blev rørt på noget som jeg genkendte fra min egen verden. Det var nok det der gjorde at jeg faktisk blev glædeligt imponeret over filmens dybde, selvom det jo stadig er noget der foegår mellem ørerne på mig 😉

Skriv et svar