De-ja-fucking-pikke-vu! 

Jeg har glemt hvor besværligt lækkert det er at være teenager! 

De aftener hvor man kysser i timevis på en sofa, til man nærmest er helt opløste i ansigtet og for mit vedkommende, så også med skægpest i hele skærmen. Meget charmerende!

Hvor herligt det er, at ligge tæt på en lidt for lille sofa og have afsindigt lyst til bare at flå tøjet af hinanden, og samtidig klæbe totalt sammen, fordi det bliver 80.000 grader når man ligger dér med alt tøjet på. Selvpineri!? Det tror jeg nok! 
Samtidig er kunsten at være stille, fordi der er ører på den anden side af væggen. Præcis, som da vi var teenagere og vores forældre ikke skulle høre os. Idag er han så nogens far. 

Idag kan han give mig orgasme uden at tage tøjet af mig, fordi han kender min krop og mine små signaler, som er tegn på at jeg topper af ekstase. Det er fantastisk! Da vi var teenagere blev det nærmere til ulidelige mavekramper af lyst, men det har absolut også sin charme. 

Følelsen i kroppen er præcis som da vi var teenagere. Så da jeg er på vej ud af døren og han river mig tilbage og kysser mig, så jeg nærmest må hive efter vejret på vej hjem, så er jeg ikke meget ældre end en teenager, kysset helt bevidstløs med skægpest og møgliderlig! Og på vej hjem for at sove hos mine forældre…

 img 0231 - De-ja-fucking-pikke-vu!  
Er der nogen der gider at ae mig hårdt på min fisse med en stiv pik, så jeg vågner?! Så orgasmer jeg lige meget lækkert imens! 

God jul! Må alle jeres frækkeste ønsker gå i opfyldelse! 🙂 

Skriv et svar