Cabaret Bohemia – Show Me How To Burlesque

Show a little more..

Show a little less…

I Cabaret Bohemia kender de betydningen af at forføre. Jeg har nu haft fornøjelsen af intet mindre end 3 forestillinger og hvér gang har været noget særligt og enestående. Om det er de mørkerøde omgivelser, hjertevarmen eller det fantastiske show er ikke afgørende, men at jeg er forført så herligt at jeg har lyst til at komme igen, og igen og…

Du kan læse om min første oplevelse i Cabaret Bohemia her:

Cabaret Bohemia – Forførende, Betagende og Hjertevarm

Efter min første oplevelse kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at sprede det gode budskab blandt mine nærmeste. En nær veninde ville Så gerne afsted og jeg var frisk på at gense og igen opleve Cabaretten´s fantastiske rum. Så afsted det gik. Vi fik rigtig gode pladser oppe foran og blev hurtigt revet med af den gode stemning som allerede var igang inden showet startede. Jeg kan kun opfordre andre gæster til at gøre noget ud af deres “outfit” og tage en god portion åbenhed og godt humør med. Fordi så er der ingen grænser for hvor festligt det kan blive. Der var engle med vinger, mænd i smoking, bowlerhatte, fjer og farver. Jeg fik lange blikke på vej dertil for min påklædning i meget udringet gennemsigtig blonde-top. På gaden vil jeg mene at det nok var på grænsen til vulgært. But a girl gotta do what a girl gotta do – Afsted med mig!

Fik jeg nævnt i mit tidligere blog-indlæg at jeg er vild med Babette Renard!? Jeg synes hun er en fantastisk performer. Jeg blev igen forført af de røde læber, det dejlige smil, de misundelsesværdige kurver og den sprøde, men varme sangstemme. Tinus De Schunard er fantastisk på en scene og jeg må ærligt indrømme at jeg ku godt… Men hvad er det Tinus kan, som er så enestående?

554591 406520626125993 1859213699 n - Cabaret Bohemia - Show Me How To Burlesque

Jeg kan sige det simpelt, og gentage hans egne ord: He knows the art of teasing! Vores øjenkontakt og smil dén aften var med til at jeg fik en ny oplevelse med et show jeg kendte det meste af, men som jeg elskede endnu engang at være publikum til. Fordi det er ikke Tinus alene der er det forførende ved den forestilling, men hele det gennemførte show og de veloplagte præstationer, som når ud over scenekanten og helt ud i hjertet på publikum. Og dén aften var tydeligt med et veloplagt publikum og mange glade smil og kække kommentarer undervejs. Der blev kastet penge op på scenen da “Køb Blomster” blev sunget og der var generelt præcis den stemning, som giver samspillet mellem publikum og performers og det var tydeligt at det smittede af helt op på de skrå brædder. Sikke en fantastisk fest!  Vi sang hele vejen hjem og dagen efter – Herligt.

Og nu havde jeg lyst til at der gerne måtte gå noget tid inden at jeg skulle gense Cabaret Bohemia. Men…

Der blev annonceret ny forestilling og jeg havde 3 venner som SÅ gerne ville afsted og som inviterede til fest. Well… En god fest og et godt smil er absolut tiltrækkende. Og hovsa… Så var billetterne købt og vi tog afsted. Og igen fik jeg “The best view on Sunset Strip”.

Jeg tænkte at denne gang ville eventuelt bare en lille smule af det magiske ved showet være mindre eller at jeg ville synes at det er en smule for forudsigeligt. Forudsigeligt… No way! Jeg smilede, fik gåsehud og grinte så højlydt at tårerne piskede ned af kinderne på mig. I showet optrådte tryllekunstner Morten Deurell med et nummer, som jeg ikke tidligere havde set. Jeg endte med at måtte kigge væk for at kunne få vejret mellem mine grin og det var noget så tåbeligt som en snor og Morten´s ansigtsudtryk der “pushed me over the edge”.

På trods af at showet var velkendt oplevede jeg den aften en stemning som virkelig varmede mig langt ind i mit nyforelskede burlesque-hjerte. Nye mennesker som var åbne og imødekommende, en sød kvinde som sørgede for at køle mig ned med hendes vifte under hele forestillingen og generelt herligt selskab fra start til slut. Min snak med Tinus efterfølgende gør at jeg fik lyst til endnu engang at skrive om mine oplevelser i Cabaret Bohemia.

Ali Rose: Where I come from friends don’t chew on each others earlobes!

Marcus: Aren’t you glad you left? 

(Fra filmen “Burlesque”) 

Og jo, jeg er glad for at jeg har opdaget dette lille sted i Valby og at det er forskånet for fordomme og med så højt til loftet at der er plads til alle. Mit næste besøg må gerne være noget længere ude i fremtiden, men til jer som har lyst til at opleve denne stemning, som jeg endnu engang giver mine varmeste anbefalinger, så er der nu billetter til salg her:

Billetto – Cabaret Bohemia

Get your ass up – And let them show you how they burlesque!

1 thought on “Cabaret Bohemia – Show Me How To Burlesque

Skriv et svar