Cabaret Bohemia – Forførende, betagende og hjertevarm!


Køb blomster, Køb blomster
En rose så rød
Fra morgen til aften er vissen og død.

Jeg sidder nu søndag aften og er stadig imponeret over lørdag aftens gennemførte overvældende oplevelse. Jeg grinte så tårerne piskede ned af kinderne på mig. Jeg fik gåsehud så hårene rejste sig! – Helt om i røven hvis der var nogen! Der var absolut intet hverkent vissent eller dødt over lørdag aftens oplevelse.

I fødselsdagsgave fik jeg billet til en noget særpræget forestilling, Cabaret Bohemia. En privat lejlighed i Valby, hvor der én gang i måneden er forestilling. Stemningen er unik og man glemmer at man befinder sig i nutidens Valby, og ikke Frankrig i 1930´erne. Omgivelserne er smukke og gennemførte. På trods af at der kun er plads til 50 gæster, så er stemningen præget af højt til loftet og en åbenhed, som sjældent er set mage.

Showet var forførende, som i rigtigt forførende. Jeg glemte tid og sted, og nød synet af de smukke kjoler og de enestående præstationer, som kom langt ud over scenekanten. Jeg fandt denne lille video, som viser små klip fra forestillingen, men som slet ikke giver Tinus De Schunard al den ros som dette gennemførte show fortjener.

Kjolerne var smukke, sangerinderne betagende og tiden fløj afsted, mens jeg skiftevis sad med åben mund af begejstring og tårer i øjnene af enten grin eller hjertevarme.

Men mest af alt shinede Tinus De Schunard som Mademoiselle Babette Renard. Betagende! Sensuelt forførende og med en sangstemme der får de små hår på armene til at rejse sig. Og så hans smil! De knaldrøde læber som man får lyst til at kysse, når han smiler, så det varmer helt ind i hjertet. Jeg blev forelsket hvér gang han formede læberne i et bedårende smil. Jeg tog hjem gennem Valby i nattens mørke med minder fra en farvestrålende oplevelse, som gjorde aftenen til en succes.

Fantastisk!

Jeg vil til hver en tid anbefale dette arrangement til alle som ønsker en oplevelse, som går i lattermusklerne, hjertet og giver herligt røde kinder. Det er vedkommende, professionelt og nærværende!

Det er bestemt ikke mit sidste besøg i Cabaret Bohemia.

1 thought on “Cabaret Bohemia – Forførende, betagende og hjertevarm!

  1. Pingback: Cabaret Bohemia – Show Me How To Burlesque | Stjerneskud og Vildskud

Skriv et svar