Bliver det magisk?

Jeg har rodet lidt rundt i legetøjs-junglen…

Mange kvinder oplever deres første gang på en sybian, som et fantastisk orgasme-vindunder. Og det er bestemt også en herlig maskine… Men stadig en maskine, hvor der kun kan skrues enten op og ned for styrken eller roteringen.

Hvis du ikke kender en sybian, kan du se den i action her:

Jeg har haft et par super frække oplevelser på den, men det har mere handlet om det modspil jeg fik af vedkommende som styrede den, end at jeg reelt synes at det er en fantastisk orgasme at få. Jeg oplever det som… En orgasme der ikke kan undgås fordi man bliver stimuleret og i nogen tilfælde også over-stimuleret. Men at bruge den i samspil med leg om at det enten handler om at komme eller ikke at komme er super frækt. Men den larmer… Og jeg ville blive smidt UD af min lejlighed hvis jeg skulle have sådan én her hjemme og prisen er nu også ret pebret.

Men… Magic Wand! Jeg er fristet til at købe en… Fordi jeg kan se samme muligheder i den, som med sybianen, men med mindre støj og mulighed for større afveksling og det kan jeg godt li´. Jeg har hørt om kvinder der er blevet afhængige af deres Magic Wand, men… Aldrig nogen mænd. Fordi det burde man da også kunne bruge den til!?

lelo smart wand 2 - Bliver det magisk?

 

Jeg er ret vild med LELO´s design af sexlegetøj. Og ja, man betaler så også en del for designet. Men jeg synes i de fleste tilfælde at det er pengene værd.

Hmmm… Lækkert stykke legetøj!

Skriv et svar