You owe me nothing in return… Or?

Jeg kan ikke lade være med at beundre hende. Jeg kigger på hende med et lille smil på læben og smågriner af hendes små ticks, som gør hende endnu mere charmerende.

Hans hånd om min nakke. Jeg venter på at han skal få drukket sin kaffe og tage initiativ. Det kan ikke vare længe nu… De har øjenkontakt – Ham og hende. Jeg kan se at hun rødmer. Med den frie hånd tager han fat om også hendes nakke og derefter i hendes lange hår. Jeg får øjenkontakt med ham og nikker diskret til ham. Han ved, at det er tegnet til, at nu er jeg klar. 
Kom lad os gå! Han stemme er ikke at tage fejl af; Gør som jeg siger. 
Med hans hånd om vores nakker, går vi foran ham.Gennem de små gange og ind i det bagerste rum. Han slipper grebet og tager fat om mit ansigt. Sæt dig i hjørnet bag mig! Du rør dig ikke, du taler ikke med nogen og du svarer når jeg taler til dig! Jeg vender mig rundt og får mig placeret i det rette hjørne. Jeg har sommerfugle i maven. 
Han tager igen fat i hendes hår og tvinger hende til at have øjenkontakt med ham. Jeg kan se at hun nyder det. Tag dit tøj af! Han kigger meget alvorligt på hende. Hun stiller sig 2 skridt fra mig. Forsigtig tager hun tøjet af stykke for stykke, folder det pænt sammen og lægger det ned ved siden af sig. Jeg kan slet ikke få øjnene fra hende! Jeg nyder synet af hendes smukke bagdel og håret som falder naturligt ned af ryggen på hende.

Jeg drejer hovedet og kigger på ham. Han er lige så optaget af hende som mig. Han smiler og opdager at jeg kigger på ham. Blikket er ikke at tage fejl af! Der er tæt på overtrådt fra min side og jeg slår blikket ned. 

Han stiller sig hen foran hende. Tager hårdt fat i hendes venstre bryst og jeg kan høre hende pive. Jeg bliver liderlig af de lyde han får hende til at få over hendes smukke læber. Han får hende sat ned på knæ. Han tager fat om hendes skuldre og tvinger sin pik i hendes mund. *SUK* Jeg mærker, at det er vådt mellem mine ben.

Hun tager hans pik dybt i hendes mund. Han holder godt fast i hendes nakke og skubber hendes mund dybere. Det ser SÅ frækt ud! Som en fræk pornofilm i 3D med mennesker jeg tænder på.
Jeg nyder at se ham nyde og vide at hun gør et godt stykke arbejde med hendes mund. Han kommer med veltilfredse små grynt. Jeg ved at han har ventet længe på at dette skulle ske. Han er vild med at have magten over to kvinder samtidigt.
Hun stopper og må trække luft. Prompte kommer den: En syngende flad! Det giver et ryk i både hende og mig. Bad jeg dig om at stoppe? Han snerrer og tager hårdt fat i hendes ene arm og får hende lagt ned på ryggen.

Han tager fat om hendes hals med den ene hånd og får hende til at sprede ben med den anden hånd. Jeg holder vejret i spænding. Hun får et slag på indersiden af hendes inderlår. Tag fat i hendes hår! Han kigger nådesløst på mig. Jeg rykker mig tættere på hende og samler hendes hår i min ene hånd og holder godt fast.

Han ligger sig mellem hendes ben og spreder hendes ben endnu mere. Jeg kigger på hendes ansigt. Hun holder vejret og lukker øjnene. Langsomt slikker han hende – først på de yderste læber. Hun sukker stille… Der breder sig en duft af liderlighed og jeg må holde mig tilbage for ikke at mærke efter hvor våd jeg selv er.

Han slikker dybere og hun har svært ved at holde benene i ro. Jeg strammer grebet om hendes hår, for at få hende endnu længere ud i nydelse. Han slikker, kysser og bider og holder hende lige på randen af orgasme. Jeg nyder at se hvordan han styrer hendes orgasme og hvor meget hun sætter pris på hans tunge dybt begravet i hende. Hun kan ikke holde orgasmen tilbage, ret meget længere.

Jeg tager min anden hånd og ligger den forsigtigt om hendes hals og klemmer en lille bitte smule til. Hun giver helt slip og kommer i et dybt liderligt skrig! Han fortsætter med at slikke hende i hurtige bevægelser. Hun gisper efter vejret og skyder hendes meget våde fisse mod hans mund. Jeg mærker hvordan mine trusser føles gennemblødte mellem mine ben. Jeg er selv tæt på forløsning af at se hende komme.

Hun når ikke at sunde sig efter hendes orgasme, før han er over hende. Tager fat i hende og vender hende rundt på maven. Klask! Han slår hende hårdt på hendes ene balle. Du vover aldrig nogensinde på at komme igen uden at jeg har givet dig lov! Hendes balle har hans hånd tegnet med et rødt mærke. Hun løfter hovedet og kigger på mig. I hendes ene øjenkrog er en lille tåre. Jeg tager fat om hendes ansigt og aer hendes kind.

Jeg opdager ikke at han har flyttet sig og tager hårdt fat om mine ankler. I ren chok rykker jeg mine ben og han mister grebet om min ene ankel. Hurtigt griber han hårdt fat om mit ene bryst og vrider en anelse til. Jeg piver højlydt! Jeg er så liderlighed og hans hårdhændede behandling skubber mig blot endnu længere ud. Han er nøjagtigt klar over hvad han gør og kærtegner forsigtigt mit varme skød, uden på mine trusser. Jeg vrider mig og forsøger at presse mit underliv mod hans fingre. *SUK*

Jeg drejer hovedet om mod den smukke kvinde ved siden af mig. KLASK! Hans hånd rammer min kind! Av for sa…!  Jeg gav dig en ordre og du gør ikke som jeg siger! Han er vred! Jeg mærker hvordan min kind svarer med at blive varm og rød. Han gør det på ingen måde nemt for mig. Jeg kan slet ikke modstå lussinger. Jeg forsøger at få øjenkontakt med ham. Jeg vil kneppes, forløses og skrige min orgasme ud lige i ansigtet på ham!

Han tager fat i hendes hår og får hende op på alle fire. Holder stramt fat, mens han er lige bag ved hende. Tvinger hendes hovede op, og jeg kan se hende ind i øjnene. Han ved at det tænder mig at se en kvinde blive kneppet bagfra på tæt hold.
Jeg ser hendes udtryk blive fjernt i det første stød han giver hende. Hun skyder ryg – Hendes øjne tigger om mere. Han knepper hende langsomt og hendes krop giver efter for hans stød. Jeg nyder synet af dem sammen og mærker hvordan han sætter farten op. Hun er tæt på hendes næste orgasme. Han kender ingen nåde og knepper hende dybt og langsomt. Hun giver efter og stønner tungt lige foran ansigtet på mig.

Jeg løfter hånden og aer hendes kind. Han smiler liderligt til mig og rykker til i hendes hår. Hun småskriger foran mig og jeg ser hende give slip for den rullende orgasme der er på vej. Jeg tager hårdere fat om hendes kind og holder hendes ansigt fast. Hendes øjne er blanke og jeg hvisker stille til hende: Kom!

I et brøl kommer hun, så hele hendes krop ryster. Hun gisper efter vejret og han fortsætter med at kneppe hende hårdt bagfra. Jeg slipper grebet om hendes ansigt og har lyst til at presse hendes liderlighed endnu længere ud.
Jeg løfter hånden og rammer hendes kind perfekt. Smak! Tårerne triller ned af hendes kinder og hun flyver! Hun er ikke længere tilstede. Det er så smukt at se en kvinde miste forbindelsen. Hun er fantastisk dejlig på alle fire. Så perfekt og så langt væk.

Langsomt falder hun sammen foran mig. Han stryger hende over ryggen og lader hende slippe hver en lille spænding i hendes krop. Jeg aer hendes hår og lader hende nyde efterbølgerne af hendes orgasme. Og hører hende hviske et lille forsigtigt: Tak!

Jeg mærker hans hånd på mit lår og kan dufte ham. Jeg nyder at have ham tæt på. Jeg lukker øjnene og smiler. Jeg fortsætter med at ae i hendes hår. Han presser mig bagover og tvinger mig ned i madrassen ved siden af hende. Han kysser mig forsigtigt og hans ene hånd finder vej til min nakke og river blidt i mit hår. Han skiftevis kysser mig og rykker i mit hår. Jeg er på vej til at åbne munden for at sige til ham, at… Shyyys… Han lægger hans hånd over min mund.

Han rykker til i mit hår, så jeg åbner øjnene og hvisker i mit øre: You and I are still very far from done, Miss!

Jeg vågner til duften af frisk kaffe… How I love the smell of coffee!

3 thoughts on “You owe me nothing in return… Or?

  1. Oh hvor er jeg liderlig af dette. Helt våd… Ville ønske jeg kunne være med her… Bare uden det hårde…

Skriv et svar