Tør du?

Jeg har været på en længere køretur i weekenden. Det gav et lækkert pusterum fra min travle hverdag og alene-tid på motorvejen med høj musik ind i ørerne. Herligt!

Jeg har netop rundet 2 år i swingermiljøet. Jeg lavede en slags status oppe i mit hovede. Hvor langt er jeg nået? Det er svært at have en målestok for den slags. Jeg har åbenbart fået skrevet nok om mine eskapader i klubmiljøet til at Ekstrabladet har fundet mig i deres research. Det var ikke en af mine mål. Men det gav mig en reminder om at jeg har en mission med denne blog. Jeg vil fjerne fordommene om at der findes en prototype af hvem der befinder sig i klubmiljøet. Det er ALLE slags mennesker med ALLE slags baggrunde og lyster.

Min forestilling om hvad der kan lade sig gøre at finde i swingermiljøet er utallige gange blevet revideret. Sex – kan til hver en tid ønskes, gives, modtages, afvises og benægtes. Jeg har i mine 2 sidste år fået meget mere end bare sex. Jeg oplevede det i forbindelse med artiklen på Ekstrabladet (Se forrige indlæg) hvor jeg straks fik åndenød ved tanken om at jeg ville miste min anonymitet og at de mennesker jeg subtilt har skrevet om her skulle føle sig beskyttet nok.

Jeg har på trods af at agendaen er sex, fået venskaber som jeg stadig vil holde fast i selvom jeg en dag beslutter at kaffen i klubben ikke længere er interessant. Er det i virkeligheden i de forhold jeg kan måle hvor langt jeg er nået?

Allerkæreste H.
Du er min klippe, min sikre havn. Du formår at være den samme hver gang vi ses. Vi har i de 2 år vi har kendt hinanden oplevet mange sider af hinanden. Jeg nyder at du kan få mig til at grine, så jeg nærmest er ved at kaste op. Du har været en stjerne mange gange ved at have maden klar, når jeg var træt, uden overskud og bare trængte til at slappe af. Tak for at du gør det så let at forvente noget af dig.

Elskede Frk. Tolkning.

Vi er hinandens værste og hinandens bedste. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden dig. Du har været med fra starten og vi har fejret sejre sammen og løftet hinanden op, når livet er svært. Tak for at du har passet så godt på mig, når vejen synes svær at gå og for alle de gange du har smittet mig med dit fantastiske åbne sind. Tak for at du på trods af, at jeg ikke altid er til at holde ud stadigvæk ikke holder op med at forsøge at holde mig i dine arme. Jeg kan ikke andet end at elske dig for det. 

Mr. DS 

Vi mødtes da jeg endnu ikke havde trådt mine skridt i de mørke gange. Vi har af mange omgange været nye med hinanden. Du var en perfekt guide til hvordan jeg fik åbnet døren til swingermiljøet på min måde. Dine gode råd tager jeg stadig frem fra min hukommelse. Tak for god mentor-ordning og for alle de skæve betragtninger vi har delt i tidens løb og stadig udfordrer hinanden med. Coffee and Kitchen-chairs! 

Lækre Hr. Vanskelig

Din kæmpe store idiot! Fra første samtale brød jeg mig ikke om dig. Jeg bliver dårlig af for megen kontakt med dig. Jeg kender dine skridt oftest før du selv gør. Jeg hader, når du viser dig at være uforudsigelig. Vi er en relation som burde forbydes. Vi har med vores uheldige kemi givet hinanden oplevelser som er bedst i minderne og helst uden nærmere eftertanke. Tak for din væmmelige måde at komme ind i mit liv på og for alle de gange du har skubbet til mig og trukket mig med og i det hele taget har vist dig fra din mest uudholdelige side. Uden dig, ville jeg ikke være hvor jeg er idag. Du får mig til at fortrænge hvert sekund, hvor jeg glemte min egen vejrtrækning.

Mr. Mavefornemmelse.
Vores venskab er på mange måder atypisk for hvad der kan findes i swingermiljøet. Jeg har udviklet mig meget ved at lære dig at kende. Du er alt hvad jeg skal undgå at komme i sexuel kontakt med i mit swingerliv – Og alt hvad jeg har godt af i mit liv uden for. Du tilbød mig et hjem, nærvær og så meget erfaring at hente i omgangen med kaffekopper og andre swingere. Du har min brugsanvisning og du er ikke bange for at bruge den – Med mig, mod mig og omkring mig. Tak for at du aldrig bliver træt af at tage mig i hånden.
Skønne Fedtmule
Jeg er ny i at være din. Jeg er glad for at du tog dig tid til, at finde den rette timing. Jeg glæder mig til at vi sammen skal finde vores sang. Min intuition slog ikke fejl – Ham med de store fødder er værd at spænde ben for igen og igen og igen og…  Tak fordi du valgte mig og for at du bliver ved med at give mig lyst til flere oplevelser med dig.
Ekstrabladet tør, hvor andre tier – Det gør jeg også! Kaffen er stadig varm og nærværende på grund af de mennesker, som jeg har valgt at give en særlig plads. Swingermiljøet er stedet hvor kaffen findes i mange variationer og hvor der er meget mere at hente, end bare kaffe. Jeg er blevet rigere af at dele min kop med de mennesker.

Skriv et svar