The floor is made of Lava…

Jeg har fejlet som submissiv…

Jeg har efterlyst at blive skubbet til og bedt ham om at hjælpe mig med at rykke mine grænser, fordi jeg fandt ud af, at dét jeg ønsker er: At rykke mine grænser i mit submissive sind.

Overgivelsen var lige om hjørnet. Og BANG! Jeg havde taget munden for fuld og fortrød et “ja”. Ikke til at gennemføre den planlagte aftale, men et nej til, at jeg på egen hånd skulle starte legen med en anden, uden hans tilstedeværelse.
Jeg fik det kommunikeret ud til ham som om, at det var dårlig idé og at jeg ikke kunne se gevinsten af at gøre noget udelukkende for hans tilfredsstillelse. FLOT KVINDE!
Istedet burde jeg have talt med ham om min usikkerhed ved at rykke netop denne grænse, som var et forbandet godt bud på at få mig til at give slip og finde glæden i min egen lyst til at underkaste mig.

be874 iphone billeder018 - The floor is made of Lava...
63ed9 iphone billeder022 1 - The floor is made of Lava...

Jeg kan tage fejl af mine egne grænser og jeg formår tit ikke at sige fra på den rigtige måde uden at det efterlader tvivl hos ham. Om jeg virkelig ønsker at blive skubbet til…? Og om han er i stand til at give mig det jeg ønsker. Hvilket gør det til en umulig opgave?

Hvorfor nu al den eftertænksomhed over et lille “bump” på vejen? Vejen til at forandre er selvindsigt! Mine uprøvede grænser gør mig usikker og min måde at sige fra på, får mig til at fremstå som én der ikke virkelig vil det. Kan jeg gøre noget for at forandre det?

Jeg savner smagen af kaffe…

5 thoughts on “The floor is made of Lava…

 1. Hmm, jeg synes ikke, du har fejlet. For mig er idéen i at være submissiv netop at være det sammen med, for min Herre. Jeg har ikke lyst til at være uden ham, det er for hans skyld jeg underkaster mig. Derfor ville jeg heller ikke kunne “begynde” uden ham.. Glem din tvivl og føl dine følelser. I et univers så fuldt af følelser som dette er det det´, du skal.

 2. Tjaeh, nogle grænser er det sikkert godt at rykke, men grænserne er der jo altid af en årsag. Hvis du reagerer, som du gør, betyder det måske, at det går for hurtigt?

 3. Tak for jeres indlæg… Det varmede at læse i en tid hvor jeg var meget forvirret 🙂

  Efter nogen dage med forvirring og tavshed fik vi talt om det der er så forbandet vigtigt: Grænser!

  Jeg nyder at se at hans selvtillid er styrket. Jeg får lyst til ham igen, når jeg ser hans sundhedstegn.
  Mest af alt så er jeg overbevist om at det ikke er vigtigt at placere skyld, men at give plads til de små bump på vejen.

  Fanny O: Tak for reminderen om at jeg skal være tro mod mig selv, det var tiltrængt! *S*
  Not so perfect: You hit a hot spot! Godt set og det var præcis det der skete! *B*

 4. Jeg har ikke fundet nogen guldbelagt løsning. Jeg har lært at tid kan man ikke forcere.
  Der sættes helt klart et stop. Det var svært for mig at vende det til noget særligt positivt.
  Jeg mistede håbet, lysten og overskuddet. Det samme gjorde han. Vi er ikke udødelige.
  If You love something – Set it free! Så er der større chance for at det vender tilbage – Måske endda i en endnu bedre version…

Skriv et svar