Subspace

Kys mig så! Jeg hørte hans kommando langt væk.

Tårerne løb ned af mine varme kinder. Hans læber mod mine udviklede sig til kys, mens han holdt mig i en tilstand af sårbar. Langsomt tog han fat i mit hår. Forsigtigt aede han mig i panden. Følelsen af hans kærtegn var overvældende og føltes som endnu en orgasme på min hud. Jeg havde lyst til at blive her for altid.

Han lagde sig tæt ind til mig. Jeg skiftede på sekunderne mellem at have det for varmt og få kuldegysninger. Og pludselig blev tårerne afløst af smil… Først et lille bitte ét, derefter et lille grin.

Endnu et kys ramte min pande. Jeg var halvt bevidstløs. Min krop reagerede med små kramper og små spjæt. Jeg var ikke klar til at åbne øjnene. Langsomt løsnede han mine bundne hænder, så jeg havde større mulighed for at kunne bevæge mig frit.

0797a c2a0media5btabloidstvnewspapersmoviesetc 5dhasapingpongeffectonourbrains onethingwillsaymenlikecurvygirlsanotherwillsaymenlikestickthinmodels c2a0menlik - Subspace

Jeg forsøgte at vende mig, men mine ben var stadigt bundet fast i hvert hjørne af sengen. Mine hænder krammede mine bryster. De var voldsomt ømme.

“Du er nu en sød møgfisse, når det passer dig at gå i subspace.”

Skriv et svar