Skal vi længere ind i sindet?

Det ved jeg ikke om vi skal, men…

I perioder har jeg mere lyst til at gøre oplevelserne grænseflyttende end ellers. De skal på en eller anden måde rykke mig fra en tilstand til en anden. Jeg oplever også at det hænger sammen med “my state of mind”. Når jeg har overskud og ikke skal trækkes med for meget “støj”, så er lysten til at opsøge yderpunkterne størst.

Og hvor er jeg så nu? Jeg har fornyligt skrevet præcis om dette her: Tanker om Kærlighed

Jeg har mere stabilitet i mit liv end nogensinde før og har haft det længe. Jeg nyder det og jeg nyder at det pendul jeg betegner som min nerve, min tryghed og min lyst ikke tager større sving end jeg selv har bedt det om. Jeg elsker at have trygheden i det rette studie, et job som udfordrer mig og selskabet fra mine nærmeste, som jeg elsker højt for at være i mit liv.

Men hvor kommer så lysten fra?

Jo! Lysten kommer af stabiliteten. At vide at der er ro på hjemmefronten gør at jeg svinger “pendulet” højere og dybere i forhold til min lyst. Jeg er selektiv i forhold til mit valg af partnere og endnu mere selektiv i forhold til valget af partnere, når det gælder tillid, fordi det er vigtigt for MIG, at der er en sammenhæng. Min lyst til at rykke grænser kommer af relationen jeg er i eller med. Så ja, min lyst kommer oftest med et navn vedhæftet.

Giver det problemer?

Ja og nej! 😉

Helt basalt handler det om at dem jeg leger med, kender min tilgang og respekterer den og ikke tager den for mere end hvad den er. Rendyrket lyst til dem og en tillidserklæring af den rette. Det skulle jeg mene er på plads i alle tilfælde.

Oprigtighed! Det vi siger, er det vi mener. Jeg behøver ikke imponere nogen for at tage mig bedre ud end det der foregår i mine tanker. Det gør de absolut heller ikke. Sammen med oprigtigheden er lysten til sandheden. Der er ingen der har lyst til at tro at man er noget særligt, for derefter at finde ud af … Dét var det ikke!

Kvinder kan være nogen hekse hvad den slags angår. Vi stiller indimellem (For meget!) spørgsmålstegn ved vores eget værd og måler os med hinanden. Kunne vi indimellem tage en pause fra det, så ville vi have det meget lettere. Er hun bedre end mig? Er hun smukkere end mig? Er hun frækkere end mig?

STOOOOOOP!!! blev der sagt…

Tro på oprigtigheden! Jeg er langt fra over-menneske eller super overskuds-agtig i forhold til mine kvindelige gener. Men jeg vil ikke lade dem styre mig. Så ja, det kan give svære øjeblikke. Dels, fordi at mænd kan have en formodning om at de ramler ind i de “issues” på et eller andet tidspunkt, men også fordi det kan være svært at få talt om. Få sagt højt: Jeg er afklaret, men det betyder ikke at jeg ikke har følelser for dig. Men afklarethed betyder at jeg ønsker, at du ligesom jeg får god sex med andre end lige mig. Mine følelser gør at jeg kan blive påvirket af dig og din måde at behandle mig på.

Det er bare ikke raketvidenskab!

Jeg skrev dette indlæg om mine ønsker for min lyst i 2013: Når Lysten Er…

Jeg kender mine egne issues RET godt. Dels fordi jeg gennem mit swingerliv er blevet konfronteret med dem af flere omgange. Jeg tåler langt hen af vejen både at have følelser investeret i nogen og at andre har det i mig. Så længe det ikke handler om at kræve mere af hinanden end det vi fra starten og undervejs har talt om og begge ønsker.

Mine issues er, når relationen forandrer sig…

Når der pludselig bliver mindre varmt imellem os, uden nogen reel grund.

Når jeg oplever at forståelsen pludselig mangler.

Når fortroligheden mellem os forsvinder.

Så skal jeg love for at mine kvindelige skyggesider råber! Jeg bliver ked af det og mine handlinger er provokerende, mit syn på relationen indskrænket og faktisk er jeg også super irriterende for mine omgivelser. I stedet burde jeg gå min vej. Det er langt fra særligt smukt!

Så kunsten er at finde dem der har den rette tilgang og den rette holdning til at rumme både den åbne tilgang til swingerlivet om, at vi ikke ejer hinanden og samtidig at dét ikke betyder, at vi er isblokke uden følelser. Jeg er faldet så heldigt (og uheldigt) ud at jeg ikke kan skjule hvad jeg føler og tænker. Hverken når det er godt eller skidt. Nogen gange handler det om minutters pause, der gør hele forskellen og andre gange handler det om dage, før jeg er tilbage til normalen. I de nære relationer jeg har, også i mit frække liv, siger jeg det højt. Der er ingen grund til at lave collateral damage – Just for the fun of it. Fordi det sjældent ender med at nogen smiler, når kommunikationen svigter.

Men der er masser af grunde til at smile lige nu – Kyssene er intense, kærlige og med masser af energi. Jeg har lyst til, at de dybeste kys og dét begær, giver mening og bliver delt af dem jeg leger med.

Well, it’s either kiss me or kill me, that’s how I see it.”
― Tom Waits

Skriv et svar