Sex-Talk Night

Jeg har i den seneste tid beskæftiget mig en del med Joan Ørting. Jeg fik anbefalet at læse hendes bog: “Ta´mig”. Jeg har tidligere ikke været hverken en Joan-hader eller elsker.

Jeg gik igang med bogen og fandt hurtigt ud af at hun havde stillet sig selv mange af de samme spørgsmål, som jeg ofte gør. Når nu vi mænd og kvinder er sat på denne jord for at skulle formere os; Hvorfor taler vi så to forskellige sprog?

Jeg downloadede 2 podcast fra nogen af hendes tidligere udgivelser. Jeg er i forvejen stor tilhænger af podcasts. Det er nem lytning og ofte en god godnathistorie.
Jeg blev ikke Joan-elsker af at lytte og læse. MEN… Mine fordomme om hende blev afkræftet. Kvinden har altså nogen pointer, som jeg synes er nemme og til at forstå. I bund grund lægger hun vægt på at sætte ord på vores lyster og behov og handle på dem.

På den ene af de aftener bliver først mændene spurgt om hvad de ikke vil finde sig i, hvis de skulle starte et nyt forhold?
Det mest konkrete svar var: Hun skal ikke være ryger!
Hvor kvinderne svarede: Han skal være initiativrig. Han må ikke være kedelig, Han skal kunne blive begejstret…
Jeg synes svarene taler for sig selv…

Nu har jeg tilmeldt mig en Sex-Talk Night. Temaet denne gang er: Master og Slave.
Jeg håber at det giver ny inspiration og anledning til at opleve noget anderledes.

Jeg glæder mig.

0acf4 tumblr lm298eutf31qjdnyzo1 500 1 - Sex-Talk Night

 

Skriv et svar