Sekundet – Før og Efter

… Endnu var der 5 meters afstand imellem dem.

Hun studerede ham på afstand. Selv i halvmørket kunne hun se de linier på hans krop som hun kendte godt. Han havde endnu ikke fået øje på hende.

Sådan stod hun der i minutter, mens tankerne fløj igennem hovedet på hende.

“Jeg er mest til færdigpakkede løsninger”, hun huskede udemærket hvad han for lang tid siden havde sagt. Og nu var hun der. Færdigpakket og klar til at holde øjenkontakten så snart han fik øje på hende.

d2d5e img 7302 - Sekundet - Før og Efter

Og alligevel var der en anelse usikkerhed som forstyrrede hendes tanker.
Ville han blive overrasket?
Var hendes plan om at dukke uventet op på hans mørke hjemmebane overhovedet nogen god idé?

Hun rettede ryggen og besluttede sig for at det skulle ikke ødelægge hendes plan. Nu var det jo alligevel for sent at fortryde, medmindre hun havde tænkt sig at løbe ud af døren NU!

Og i dét sekund vendte han sig rundt…

Hun kunne ikke længere gemme sig. Deres øjne mødtes og et smil bredte sig på hans læber. Hun tog en dyb indånding, gengældte hans smil og holdt øjenkontakten. Han kom langsomt hen imod hende, betragtede hende på afstand. Hans blik afslørede at han nød synet af hendes frodige kurver snøret ind i rød corsage.

I hendes mave bredte sommerfuglene sig. Var han klar over hvad der rumsterede i hendes frække tanker, som fik hende til at dukke op her, netop på hans hjemmebane? Overhovedet ikke.

I hendes tanker havde dette møde længe haft sin vante gang. Tanken om dette mørke sted, og den hengivenhed hun havde lyst til at dele med ham og forføre ham med. Præcis hér var han den rette til at dele ud af hendes lyst og hendes kvindelighed.

Hun var klar til at dele og udleve alle de mørke fantasier med ham i aften. Lige nu og lige her.
Klar til at dele kurverne på hendes krop, som han lystede at tage for sig af og samtidigt hvile i hans evne til at føre hende rundt i hans mørke lyster.

I dét sekund han kyssede hende, var hun klar over at hun behøvede ikke at sige noget.
Med et fast greb om hendes nakke trak han hende ind til sig…

To be continued… 

Skriv et svar