Sand i Fissen!

Jeg er v-r-e-d!

Idag modtager jeg et stk. herligt tilbud om en spontan aftale med et bekendtskab, som går et par år tilbage. Vi har ikke haft kontakt længe og faktisk havde jeg haft tanken om at vi nok begge er engageret herligt andetsteds.

Men vedkommende lufter muligheden for at ses i aften og jeg svarer meget ukompliceret at det kunne jeg nok godt fristes til. Så langt, så godt. Jeg modtog ikke mindre end 3 breve inden for meget kort tid, hvor han indvier mig i hvor meget han håber at det lykkes, at ham og jeg kan mødes.

Aha!

Der går så en lille times tid og næste brev ender i min postkasse.

“Jeg har lavet en anden aftale og regnede med at hun gerne ville have en ekstra kvinde med, men jeg tog fejl. Du må gerne straffe mig for det.”

2013 30 vrede p - Sand i Fissen!

Say what!? Hvad sker der lige for manden i den anden ende!?

Hvad svarer jeg lige en mand, som vælger at planlægge min lyst og ikke have en skid styr på hvorvidt nogen andre end ham har lyst til det møde han har tænkt sig kunne blive åh så frækt! Jeg er ikke begejstret!

Jeg prøver på bedste vis at formulere et svar til manden, som er andet end: Din kæmpe nar! Men istedet et sagligt svar, hvor jeg sætter en grænse for hvad han skal planlægge for min lyst fremover og at min lyst til ham er absolut ikke-eksisterende lige pt. Og til hans bud om at straffe ham får jeg givet meget klart udtryk for at straf hænger for mig sammen med lyst og ikke ulyst. Christ!

Jeg er slet ikke i tvivl om at tanken var velment. Men hans umodenhed gør så at han ender med at lave mere rod for sig selv end glæde og liderlighed. Hvilket bringer mig tilbage til at det nok i virkeligheden var derfor at jeg mistede interessen for ham tidligere. Alt for mange hormoner og alt for lidt voksen tilgang til at behandle andre med gensidig respekt.

253001 554183937933609 1390144988 n - Sand i Fissen!

Så nu er jeg vred og tør i fissen! Men der er intet der er så skidt at det ikke er godt for et eller andet. Jeg får læst lektier og en salig glæde over de voksne mænd i mit liv er igang med at brede sig.

Og så kan jeg jo lave et lille “note to self”. Når jeg(!) indimellem havner i kategorien umoden og irriterende, så burde jeg have en velfortjent røvfuld.

Men det er absolut ikke dér jeg får den.

2 thoughts on “Sand i Fissen!

Skriv et svar