Sadisten fra Helvede

´Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

©Christina Aguilera – Fighter

Det kan godt være rigtig oplysende for ens egen selvindsigt at se sig selv på billeder, sådan helt upoleret. Som i… Hold da kæft! Ser jeg sådan ud?! Og uden tøj… Orv! Ta det væk!

En dejlig fredag kom snigende og jeg var SÅ klar til weekend. Faktisk var det nok tanken om fredag, der gjorde at jeg holdt ud de sidste dage med larm, for lidt kysseri og for meget kyssen røv – på den ikke frække måde. Pust noget energi i dukken… Vil I?

Og alle forkromede halvspontane planer blev til besøg det meste af dagen, aftenen og natten med. Herligt! Når nu samtidigt ikke lod sig gøre. Meget meget træt gik jeg i seng tidligt om morgenen lørdag og smilede af alle de dejlige timer der var gået og som på den fede måde gav energi og som jeg stadig nyder et solidt overskud af.

Hmmm…

Jeg fik nogen alvorligt mærkelige trækninger i ansigtet, da jeg kiggede billederne igennem. Kender I det, når man selv tror: “Hold kæft hvor må de billeder blive gode?!”

Og når man ser resultat, så er ens første tanke: Hvem fanden er den brugte polske luder? Mig…? Naaarh!

 

“Det ser super frækt ud, når du kæmper med at få min pik helt ned i din hals”

Ja, så langt er vi enige! Og at din pik klær min mund forbandet godt! Og at du er dejlig for at se de detaljer, som jeg OGSÅ husker, inden jeg lige går i koma over min størrelse!

Men da jeg første gang kiggede billederne igennem var det absolut ikke det jeg først så. Jeg så, at de der dukkekinder absolut er blevet rundere. Det magter jeg ikke! Jeg magter det faktisk så lidt, at det sparker til noget helt lavpraktisk hos mig. Trænings-skoene frem NU! Og ikke bare frem, men i brug.

Hvis man bliver ved med at gøre som man plejer, så bliver resultatet, som det plejer!

Efter at de der dukke-trænings-sko er kommet i brug, så husker jeg pludselig hvor dejligt det er at have den mest perfekte alene-tid i verden. Musik, så højt at det er umuligt at tænke på andet end “Kom IGANG”! Der er fin sammenhæng mellem min måde at have sex på og den måde jeg træner på: Jeg skal helst nå “den lille død” for at jeg synes det er værd at beskæftige sig med. Or else… Work harder! 😛

Nå… Det er jo dejligt med nogen nye billeder til porno-familie-albummet. Tøhø! Og det er et hyggeligt minde fra en varm og nærværende eftermiddag. Det var helt fint til at jeg fik min røv afsted til træning og generelt handler på at der skal kæmpes ned i vægt. Sådan kan det frække liv være med til at føre til “collateral damage” og det kan den her dukke godt li´! 🙂

collateral damage 004 - Sadisten fra Helvede

Fra tidligere erfaringer ved jeg, at det tager 3 måneder før der sådan virkeligt kan ses og mærkes forandringer. Kunsten er ikke at holde ud, men at holde ved! Jeg har haft den personlige træner fra helvede, sadist til fingerspidserne. Hans dag var reddet når han kunne han få mig gal og nærmest skrige af smerte, fordi han vidste at det var nøglen til at få mig til at presse mig selv til grænsen og lidt mere end jeg selv er klar over at jeg er i stand til! (Hmmm… Hov! Det minder forbandet meget om en andens tilgang til mig!) Der var rigtig meget råberi i det fitnesscenter. Jeg hadede ham, men jeg elskede de resultater han fik mig til at opnå. Desværre flyttede hans røv ikke med til denne side af Storebælt, så jeg må finde min indre sadist fra helvede frem!

Jeg kunne nemt lave en møgbeskidt aftale med ham der i uniformen, som jeg respekterer i samme grad, som trænings-sadisten fra helvede. Der er noget forbandet sexet over en mand, som har pondus til at råbe én ind i ansigtet, så man ikke behøver overveje om der er en anden mulighed end den han har dikteret! Hmmm… Note to self: Be careful what you wish for!

Hey! Jeg har fået FOR fede dukkekinder. Hvad siger du til  at vi tager et kontrolknald om 3 måneder, så ser vi om kinderne er blevet mindre og om jeg er i stand til at ride din pik helt ubesværet uden at blive forpustet eller ryge af?

Perfekt løsning, for jeg ville IKKE være den dukke, som skal jokke sig selv over tæerne og tabe ansigt. Det bliver ikke bare en aftale, men en æressag for mig. Og det er i tankerne en god motivation. Men i den virkelige verden holder det bare ikke. Det er ikke hans ansvar at jeg ikke tåler mit eget spejlbillede og dét er på en dårlig dag vejen til helvede! Kanel for sig og snot for sig, (tykke) dukkebarn! 😉 Så må han hellere bidrage til at forbrænde kalorier på den frække måde frem til at målet er nået.

Så… Fight! Indtil der kommer en forbedret version af mig med tiden, som jeg selv kan holde ud at se på billeder! 🙂

Et billede af de tykke dykkefingre og kinder skal I ikke snydes for…

img 7952 001 - Sadisten fra Helvede

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Sadisten fra Helvede

 1. jeg har været meget tyk, meget tynd, og alt der imellem.. har aldrig kunnet holde ud at se mig selv på fotos, uanset størrelsen 😉

  • Kære Dig,

   Jeg har åbenbart et filter for hvor meget jeg kan tåle at se af mig selv uden tøj. Der er forskel på dårlig vinkel, akavet ansigtsudtryk og bare en dårlig hår-dag 😉

   Men at se mig selv i alle vinkler og stadig synes at det bare er FOR meget var dét der skulle til for at jeg lettede røven. Det var en blanding af for mange kilo og at se mig selv se brugt ud 🙂

   If you only judge a book by it´s cover

   Så mener jeg selvfølgelig også at man nok lader rigtig mange gode oplevelser gå forbi.
   Men der må godt være bare en smule sammenhæng mellem indholdet og indpakning. Jeg blev nok allermest ramt på noget sårbart i mit ego, fordi at jeg ikke mente at synet af mig var særligt frækt og for at genvinde den tro, så… Afsted med mig til træning!

   Kram
   H.

 2. Hej StjerneVild. Jeg kan godt holde til at se et billede af dig, hvad skyldes poserne under dine øjne – overtryk? 😀 go’ weekend

  • Jamen… Hej Per 😀

   Altså.. Det første billede er Swarzenegger! Han ser bare sej ud med poser under øjnene! 😛

   Hmmm… Hvad skyldes poser under øjnene? Væskemangel, for lidt søvn og tykke dukkekinder! Og for lidt lussinger!

   Og jeg er glad for at du ikke blev traumatiseret i din opvækst af billedet! 🙂

   Rigtig god uge til dig.

   Kærligst,
   H

Skriv et svar