Så slå mig dog!

Kære Torsdag,

Hvor er du fantastisk!

Jeg ved ikke helt, om det er på tide at nive mig selv på armen, for at være sikker på at jeg er vågen!?

Av for fanden…!

Jeg er vågen og endda meget levende.

Når jeg er færdig med at skrive dette indlæg må jeg hellere kaste mig ud i noget lækkert hjælp til selvhjælp – Det eneste der har været for lidt af idag er or-gas-me(r) – and please let them be like *suk* … Som i ret så mange 😛

Nå. Jeg havde egentlig tænkt et blogindlæg om, hvordan jeg har lyst til at smække nogen en lussing, sådan *SMAK!* lige på siden af hovedet, når der bliver handlet på misforståede signaler. Som i… Når jeg tager din hånd og placerer den i mit hår, på min røv eller på mit bryst og jeg er mellem 3-5 sekunder fra at komme, så er det ikke fordi jeg vil aes, som en Nonne aer en banan (Eller det ved jeg ikke om de gør, men eksemplet passer lige fint 🙂 ) Hvis mine domina-evner overhovedet eksisterer, så er det vejen til at tricke dem, kan jeg så nu konstatere. Og undskyld! Der er jo intet i vejen med at være gode mod hinanden og det er mit lod at jeg så har fundet vanille-manden (fra helvede!) 😉 Og jeg skal ikke lave om på ham og han kommer ikke til at forstå lige den del af mit kropssprog 😉

Og i grunden er det sjovt. At jeg som er så vild med smerte og har en noget mere åben tilgang til sex er deltids i vanille-verdenen. Det er uden tvivl et match som aldrig skal sættes på spidsen for at blive monogamt. Så dør jeg langsomt indvendigt! Selvom jeg indimellem redder mig både blå mærker og hudafskrabninger fra nærkontakt med asfalt, når jeg bilder mig selv ind at min cykel er en offroader. Den slags smerte har jeg en far, som er rigtig god til at tage sig af og give omsorg for, når hans 30-årige datter ringer og hader verden og har begge knæ revet op med asfalt-eksem præcis som for 20 år siden 🙂

Men altså…  Selve knaldet er fantastisk! (altså i vanille-virkeligheden) Og det skal man absolut ikke være ked af. Jeg har i mange år haft en tese om at man skal være et voldsomt ringe knald, hvis ikke det ender med en orgasme på min banehalvdel. Uagtet mit ovenstående brokkeri, så fejler den del absolut intet. Og så er det stadig herligt at sove i ske og dér vil jeg gerne krammes og vildt gerne aes og behandles som en prinsesse. Det er ikke nemt vel? 🙂

Nuvel; Så sker ting jo af en grund. Jeg tænker, at samtidig med at jeg har haft brug for ro og har skullet lære at finde ud af skabe roen i min hverdag, (Selvindsigt og ansvar… Føj!) så har det været rigtig sundt og det er det fortsat. Jeg elsker selskabet. Jeg får indimellem stadig sug i maven, når jeg kigger på ham. Jeg ved, at vi gør hinanden glade stadig efter rigtig mange års venskab. Hvis jeg tænkte at det kunne være meget belejligt at lægge mit liv om og glemme alt om alle de ting jeg nyder her i storbyen og samtidig kunne forenes med tanken om at sex foregår i noget der starter med mono og “vanilla to the bone”, så kunne jeg nok med tiden gifte mig til et halvt jysk kongerige. Men så vil jeg faktisk hellere vælte på cykel og slå mig 😉

6faaf1e32880641baced2e6163caf78f - Så slå mig dog!

Jeg har udvidet min comfortzone med mange meter det sidste stykke tid. Det begynder nu at blive rigtig spændende. Jeg står overfor et jobskifte og en drøm som går i opfyldelse, som jeg egentlig havde tænkt var udenfor min comfortzone. Men tilfældigheder, timing og godt arbejde har nu gjort drøm til virkelighed. Det er frygteligt spændende og jeg elsker det! <3

Udenfor min comfortzone er også at spille bold med en savnet legekammerat og samtidig er det på alle måder trygt, fordi jeg ved at jeg lige præcis kan skrive hvad jeg tænker. Jeg tænker ofte tilbage på mange gode timer og oplevelser. Lige nu ved jeg, at så meget som en bevægelse med lillefingeren på hans hånd ville kunne få mig til at “tickse” ret så kraftigt. Og i virkeligheden er der nok ikke ret meget der har ændret sig siden vi så hinanden sidst. Han aer bestemt ikke med den hånd! 😛

bdsm meme kinky sex meme kinky and you know it - Så slå mig dog!

Jeg vil ae mig selv lidt (meget) på fissen nu…

 

Skriv et svar