Røvpulingen fortsætter…

Først har jeg været København rundt med bus for at komme til træning, fordi jeg var en distræt dukke og troede at mit dankort lå alle andre steder end på sin plads. (Note to self: Du har 2 lommer i din pung. Inden du går i panik, så kig i begge lommer!)

Nå, men jeg tænkte at så når jeg bare træningen i et andet center andetsteds. Hurra!

Hvis bussen så ikke havde været 10 min forsinket ved afgang og undervejs nærmest kørte i turist-tempo, så jeg blev yderligere 10 min forsinket, så havde jeg faktisk haft god tid til omklædning, fylde vanddunk og gøre vægtstangen klar. Men så nemt skulle det ikke være!

Jeg havde akkurat MINUS 2 minutter til at nå omklædning, vandpåfyldning og hente vægtstang, skiver og måtte. Great! Hele timen følte jeg ikke at jeg sådan rigtig var landet og en anden træner end dem jeg kender er ikke optimalt for at få fuldt udbytte af en times svedig koncentration.

Nå… Timen fik en slutning. Jeg følte mig overskudsagtig og tænkte… NU giver jeg den gas på crosstraineren! Men holy fuck! Heller ikke det virkede. Maskinen målte mig til en puls på 220! Mund til bryst… Anyone? For jeg er da vidst ved at få et hjertestop!? Men fuck nu det, så er jeg bare ligeglad med pulsen og giver den gas alligevel! Eller… Jeg synes det går forbavsende nemt… Mere belastning! Stadig for nemt! Hvad er der galt med det her sted? Jeg endte med at være så sur at jeg bare skruede op for belastningen satte musikken på max, mens jeg kampsvedte og tænkte sure dukketanker!

Tog toget noget af vejen hjem, fordi jeg ikke gad mere bus-røvpuleri. Da jeg landede på stationen hvor jeg skulle skifte til bus, så jeg bussen køre nede på vejen! Great! Just great! Nu går jeg resten af vejen!

Et lille lyspunkt på dagen var at jeg muligvis er så heldig at komme til at dele en dejlig oplevelse imorgen med nogen lækre mennesker uden tøj, hvis det lykkes mig at være en lille smule kreativ i min hitte-på-somhed for at kunne bytte mig til tidligere fri. Det kunne være dejligt og uventet i forhold til at den kommende uge er max presset.

Men hvad fanden sker der så for at få endnu et tilbud om kvalitets-sex, som i… Jeg savner dig (og dine bryster) og vil gerne hjælpe dig med din opgave på studiet. Jeg har tid allerede i den kommende uge. Ses vi?

Aaaaaaargh!

Jeg er en dukke med en verden fuld af småkager, som jeg ikke har tid til at spise! Eller kommer for sent til…

Føler mig skampulet i røven! 🙂

Skriv et svar