Projekt Nul Onani

Nu er det en uge siden jeg sidst har fået en orgasme. Hmmm! Jeg kan ikke mindes hvornår der sidst er gået så lang tid. Jeg har været optaget af andre ting og har ikke rigtig haft roen til hverken at ordne det alene eller lave frække aftaler.

Idag sad jeg med tanken om at det er rigtig lang tid siden at jeg har haft det sådan og rent faktisk har haft lyst. Nu har jeg besluttet mig for at vente. Jeg er ikke nået dertil hvor jeg ikke kan holde det ud, men jeg er nok i forstadiet til det.

Det er lang tid siden jeg har prøvet at møde op til en fræk aftale og være uforløst og befinde mig i en tilstand hvor behov, begær og trang til forløsning er min eneste tanke. Jeg har en idé om hvad jeg inden lørdag kommer til at gennemgå.

Jeg kommer mange gange til at tænke: Det var dog den dummeste idé jeg har fået længe og jeg kunne jo også lige… Samtidig med at jeg elsker de små kramper som gør at jeg bliver utålmodig. Jeg vil have orgasmer, nærvær og gerne rigeligt af begge dele.

Nu begynder jeg at bide mærke i hvor mange gange om dagen jeg bliver konfronteret med frække billeder, eller erotik. I reklamer, på nettet og i mine tanker. Jeg er stoppet med at tælle hvor mange gange om dagen jeg tænker på sex. Og blot konstateret: Det er mere end jeg lige kan tælle til på 2 hænder. Jeg skal da overhovedet ikke begynde at kigge på billeder af denne her:

ccc12 jonas002 - Projekt Nul Onani

SUK! Det bliver ren tortur inden lørdag.

Og hvorfor gør jeg det?

Jo… Jeg ved at afholdenhed også gør mig multi-orgasmisk, når jeg så endelig bliver stimuleret. Jeg vil prøve om det ikke er ventetiden værd. Så kan jeg jo altid hygge mig med lidt selvpineri indtil da.

Nul Onani Dag 7 – Positiv, Glad og forventningsfuld (Hjerneblødninger: 0)

Skriv et svar