Projekt NUL(!) onani – Dag 10

Tonight… I wanna give it all to you
In the darkness
There’s so much I wanna do.
And tonight I wanna lay it at your feet
‘Cause boy, I was made for you
and boy, You were made for me. 
 
I was made for lovin’ you baby
You were made for lovin’ me
And I can’t get enough of you baby
Can you get enough of me?

 

Denne her beslutning er jo endt i det rene selvpineri. Jeg kan ikke tænke en selvstændig tanke længere. Faktisk skal jeg virkelig tage mig sammen for at skrive dette indlæg. Jeg har lyst til sex. Jeg har lyst til sex. Jeg har lyst til SEX! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det sådan. Det må være tilbage som teenager, hvor hormonerne rasede. Jeg har for lidt siden, både forbandet og elsket min beslutning om at gennemføre nul forløsning i så mange dage. Jeg bliver så herligt temperamentsfuld.

Måske får du en hård tur derud, med min stemme i og mellem ørerne, mens jeg nørdet gennemgår alt det jeg har lyst til at undersøge når jeg får din krop.

Du kan lige nå at købe sådan et leopardplettet plys-helvede til at sætte om dit rat i bilen, så der ikke kommer liderlige frustrationsbidmærker i.

Argh! Han er helt klart manden for at drive mig endnu længere ud og hans små morsomme bemærkninger får et lille saligt smil frem. Jeg kommer ikke til at få nem adgang til orgasme og jeg vil blive udfordret på min lyst – Skønt! Jeg kommer til at være en forventningsfuld erotiker og på randen af sammenbrud som en neurotiker. Det bliver en spændende aften.
Nul onani dag 10 – Status: Tændt, meget tændt! Temperamentsfuld, glad, kysse- og kneppeklar. (Hjerneblødninger: Mellem 60 og 100 inden dagen er forbi!)

Skriv et svar