Om Mig

img 4565 150x150 - Om Mig

Jeg har besluttet mig for, at min sexualitet er vigtigt i mit liv!

Da jeg fyldte 30 tog min lyst til sex og vel nok også mit liv en drejning. Jeg besluttede mig for at smide alle mine forestillinger om hvad en pæn pige IKKE gør meget langt væk.

Jeg anede intet om hvad der ventede mig. Men da startede min lyst for alvor med at folde sig ud. Jeg tror ikke på livslangt monogami. Men at lyst, sex og kærlighed kan deles mellem flere og ikke er forbeholdt én af gangen.

Mine skriverier handler for det meste om sex. Jeg skriver om oplevelser og om mennesker. Jeg har gennem mine år som blogger her måttet erkende, at bloggen også er blevet mit eget lille sted, hvor jeg kan råbe højt!, bande og samtidig være ked af det, for derefter at se, at med tiden går det over og jeg har lært noget vigtigt af min vrede og ikke mindst glæde.

Jeg skriver om mine egne erfaringer og andres, som giver mig fornøjelsen af at være noget særligt i mit liv. Jeg udleverer ikke bare en del af mit sexliv, men også min lyst til mennesker, som jeg har kær i den frække vinkel, men aldrig deres identitet.

Og så… Udenfor dét her, så er jeg en pænt almindelig kvinde med et job, et hjem og en dejlig fortrolig samling af nærmeste. Jeg elsker at lege med både andres og min egen overbevisning om hvad vi er i stand til… Og at det indimellem er nødvendigt at komme udenfor vores comfort-zone for at forstå hvad magi er…

Har du lyst til at sende mig en besked?

Skriv et svar