Når Lysten Er..

Kære Lyst,

Hvor er det dejligt at opleve dig sende mig ud på spændende oplevelser.
Du er blevet voksen med tiden. Jeg glæder mig over at opleve dig tage nye skridt i ukendt land og samtidig trække dig tilbage, når du mangler sikker grund under dine små fødder.

Du og jeg har oplevet meget sammen. Jeg har hadet og elsket dig. Jeg har begæret, levet og grint sammen med dig. Jeg har nogen gange haft lyst til at gå fra dig og moone dig lige i ansigtet og sidde tøse-fornærmet med armene over kors og vente på at du kom tilbage for at be´om godt vejr.

Jeg har ofte kysset dig, holdt dig i mine arme og givet dig varme, for at du skulle føle dig tryg. Jeg har revet dig rundt blandt mænd og kvinder, budt dig smerte, straf, ekstase og udfordringer. Jeg har smilet til dig, når du har ladet min krop gå sine egne veje og givet efter og fældet tårer af forløsning. Jeg elsker hvert minut når jeg mærker dig vokse i mig og omkring mig.

19d7a iphone007 - Når Lysten Er..

Du har ladet mig lære mine “does and dont´s” og jeg har lyttet og trodset dig, såvel som du har holdt dig for ørerne og sagt: “La la la la la!” når jeg har prøvet at råbe dig op. Du kan ikke forceres, du kan ikke tvinges (Eller jo, men jeg vælger selv den rette mand!), men du kan fristes, forføres og fanges. Du er blevet voksen nok til at handle på mine ønsker. Brug det, nyd det og elsk at du vokser af det.

Jeg beundrer dig og glæder mig over din evne til at lede mig i fristelse. Bliv endelig ved med det! Jeg ved at vi har mange år sammen endnu, du og jeg. Når jeg byder dig overraskelser, hvor grænsen for smerte, afstraffelse og kinky set-ups ikke er defineret, og kombinerer det med nærvær, kærtegn og sødme, så vil dine kys være intense og give mig lyst til at holde fast i dig og nyde dig længe.

Lad nu 2013 gøre dig beruset af de fantastiske lækre mænd og kvinder som danser med dig. Træk dig tilbage når du trænger til pause, og kom igen når du trænger til nye eventyr.

Kys!

1 thought on “Når Lysten Er..

  1. Pingback: Skal vi længere ind i sindet? | Stjerneskud og Vildskud

Skriv et svar