Mine Ører Elsker

Jeg er for tiden totalt forfalden til to sprøde mandestemmer.

Som en hormonfyldt teenager kan L.O.C give mig kuldegysninger fra mine ører og helt ned i min drivvåde fisse. Fascinationen af hans stemme og evne til at kombinere et budskab tilsat melankoli er en gammel kærlighed som aldrig ruster. Han var min første kærlighed til rapmusikken. Jeg får stadig kuldegysninger, når jeg hører ham hviske hæst: “For du er… Det smukkeste jeg endnu har set. Og lader lortet stå, for nu smiler du lidt.”

Jeg elsker hans måde at være vred på! Jeg elsker hans melankolske toner blandet med agressive sprogblomster. Når han afslutter med  “Tak fordi du kom” får jeg lyst til at neje pænt og sige: Selv tak, Liam.  

Den anden herligt beskidte sprøde mandestemme, som mine ører elsker er Orgi-E/Klamfyr. Jeg får lyst til at være en møgfisse sammen med ham og være totalt fortabt i en verden af perversioner, som rækker længere end de fantasier jeg endnu er nået til. Han er så direkte uforskammet, at jeg synes det er frækt.

“Sexuelt kan du sammenligne mig med Hitler. Jeg tar´ hvad der er mit og en lille smule ekstra.”

Undskyld mig?! Men hvad var det du lige sagde!?
Jeg hørte “Kommer snigende ind” ved et tilfælde og siden har jeg haft lyst til at lade min dør stå åben for Emil og hans talenter. Orgi-E er lusket og et skidt bekendtskab, som mine beskidte lyster er totalt solgt til. “Jeg er der når du ikke trækker for” – Det er tilpas suspekt til at mine frække fantasier får inspiration til beskidte stunts.

Han trækker en elefanthue over hovedet og går på scenen og rapper om at han ikke er kommet for at lave indbrud, men for at gøre en pige til kvinde… Det er leg med de mest beskidte lyster om voldtægt, og en mand som formår at sætte ord på, så jeg er med hele vejen og drivvåd ved tanken.

Skriv et svar