Million Miles Away

De gik ved siden af hinanden på fortovet. Som de andre gange de havde kysset på gensyn, kastede gadelamperne gulligt skær ned over dem. Ordene kom ikke så nemt som de plejede. De havde svært ved, at få dem lavet til hele sætninger.

De gik hånd i hånd. Det plejede de aldrig at gøre. Men det føltes trygt og samtidigt som det sidste at holde fast i.

Minutter senere, sad de på en bænk. En rynke på hendes pande afslørede at hun var bekymret. Bekymret for ham. Der var lange pauser hvor hun bare kiggede på ham, mens han talte. Hun var ikke sikker på, at hun forstod ordene i samme tempo, som de kom ud.

Langsomt kunne man se at rynkerne i hendes pande forsvandt. Hans blik var tomt. Han stirrede ned i jorden foran sig. Nye tider var på vej for dem begge, uden hinandens nærvær. For den ene af dem skulle en ny livsfase til at begynde. Det var det de talte om.

Sheer Illusion that is all I am
Now, You got to let me go
There´s a fine line between me and him
The guy you seem to think you know.
One step closer and I´ve gone too far
This is not where I belong
One step closer that is where You are
What the Hell have I become.
I can hurt You from a million miles away.

© Tim Christensen – Million Miles Away

Ordene blev svære at få sagt. Nysgerrigheden på livet var deres styrke sammen. Selvom det var trist, måtte hun blive klar til at sende ham afsted. Nætterne sammen med ham, havde været hendes læreplads og deres fælles legeplads. Han havde forandret hendes sind. Hendes syn på livet og hendes lyst. Der kom til at gå mange nætter inden hun efter ham, ville finde hendes nye livsfase.

When the woman is ready, the man will appear…

En time senere stod de i hinandens arme. De ønskede hinanden en god rejse videre. Nu skulle de i hvér deres retning. Der var mørkt i deres øjne og deres tanker. Der var minder om lyst, begær, højhælede sko, samtaler om skæve eksistenser, roser, alvor og højlydt latter. Fælles minder de havde samlet i klubben og på deres ture i byens mørke. De blev pakket kærligt ned i den nye kuffert, som de nu skulle rejse med.

Hun vendte sig rundt for at få et glimt af ham, for at sikre sig at han var på vej hjem til det monogame familie-liv, han ønskede at være nærværende i. Han vendte sig ikke om.

Nu forstod hun, at forestillingen var forbi.

2 thoughts on “Million Miles Away

  1. Smuk, sørgmodig fortælling.
    Stærkt skrevet.

    … går lige i hjertekulen. Sådan kunne det være gået med Manden og mig.

    Det gjorde det gudskelov ikke.

    Tak for dine ord.

Skriv et svar