Mens du sov…

Did Venus blow my mind…?

Det føles som helt vild lang tid siden at jeg sidst var aktiv her. I tid, er det jo kun 5 måneder, men jeg må indrømme at det føles som år. Men som et godt år med en lang pause fra både blog-skriveri og profiler på div sites.

Nå men, hva så nu? Pissegodt spørgsmål!

Har jeg svaret? Næ! 🙂

I mellemtiden har jeg:

  •  Kysset
  • Sovet i ske og blevet snorket ind i øret utallige gange og både hadet og elsket det
  • Fået blå mærker som holdt i 14 dage
  • Elsket
  • holdt lang sommerferie
  • Aflivet mit indre dukkebarn (Næsten!)
  • Lært at passe bedre på mig selv og andre
  • Været ked af det og savnet
  • Fået herlige klitoris-orgasmer, så gode at jeg besvimede
  • Lært at det hjælper ikke, bare at ville have opmærksomhed, når man samtidig også gerne vil respekteres (Farvel, indre dukkebarn!)

Alt sammen i uvilkårlig rækkefølge, med forskellige mænd og i helt forskellige situationer.

Og egentlig startede pausen bare med at jeg trængte til at gøre mig fri af fortiden og lukke muligheden for ligegyldig pik. Javel, det skal jeg da lige love for, jeg så ikke fik, altså ligegyldig pik bagefter. Men efter mange års legeri som swinger, så var det på tide med en pause. Dels for lige at mærke efte,r hvordan det var at leve uden og så fordi at jeg… Øhm… Nå cut the bullshit! … Savnede min gamle legekammerat… For meget! 🙂

Jeg slettede alle mine aktive profiler, fordi jeg ikke gad det længere. Ikke noget med nogen eller noget, bare væk. Kold tyrker, no long goodbyes og væk var jeg. Jeg har før slet ikke forstået når andre har gjort sådan. Det gør jeg nu. “Don´t commit to anything you can´t walk away from in 30 seconds!” Og selvom jeg endte med at skulle besvare sms´er om: “Du er forsvundet?!”, så var beslutningen taget. Også selvom der var pik, som jeg nok godt havde gidet at tage en runde med i ny og næ, både af vanilje og chili-slagsen (You do the math!) Har jeg selv prøvet det den anden vej rundt? Altså at nogen forsvandt og jeg efterfølgende har sendt samme besked? Ja da.

Jeg gik ikke fra at være fuldblods-swinger til at blive frigid. Men jeg gav plads til at jeg kunne få ro. Dels fordi at jeg havde øjeblikke (Både lange og korte) hvor jeg var rigtig ked af det og egentlig bare gav andre skylden istedet for selv at tage ansvar. Og det er nu engang ret praktisk selv at stå for den del! 😉

Sommeren er gået med at få tanket op, for at have noget at stå imod med igen. For jeg skal ikke tilbage til hvor jeg startede. Det har været en oplevelse at prøve kræfter med parforhold, både på godt og ondt. Jeg havde brug for noget jeg følte mig 110% tryg i og det fik jeg. Kæreste-sex, familie-liv og varme sommernætter. Herligt!

Men på den lange bane… Pænt nej tak! Jeg synes overgangen var svær. Jeg gik fra at kunne snakke åbent om dobbeltanal-penetration til at jeg skulle overveje mine ord, når snakken faldt i den retning, for ikke at blive opfattet som en freak (På den knap så heldige måde!) Den gode samtale om, hvad der var erfaring og lyst kom vi aldrig helt til. Og jeg savnede muligheden for at vokse sammen. Men uanset hvad, så havde jeg rigtig godt af monogami og kærlighed. Jeg ville have fortrudt hvis jeg ikke havde givet det en reel chance.

do not cry zpsc1b34978 - Mens du sov...

Og nu er jeg tilbage i hverdagen. Same same, but different. For noget er blevet mere klart end andet. Jeg kan ikke nedtone at jeg harmonerer bedst med dem, som også har ambitioner og som jeg kan sparre med. Jeg fungerer kun på kort sigt med et sexliv hvor der ikke bliver stiftet bekendtskab med grænser. Og vigtigst af alt, jeg skal selv tage ansvar og ikke gøre mig afhængig af at andre gør det. Det bliver ærgeligt for mig og dem.

Og nu med ny fantastisk seng, uden fastspændings-straps. De måtte lade livet. Og nu er det begyndelsen på en ny rejse…

d72b31b83954d4d3d6032e2400026c6a - Mens du sov...

 

Skriv et svar