Med submissive øjne…

I ét øjeblik kan han tage kontrollen fra mig.
I ét øjeblik kan han tage min medbestemmelse fra mig.
I ét øjeblik kan han få mig til at sukke SÅ dybt, at min egen stemme er fremmed for mig…

Jeg nyder hvert et øjeblik, hvert et lille suk og hver en lille kuldegysning! Det er mit frirum. Mit sted hvor jeg finder fred og lader ham tænke for mig. Jeg ved at han fører mig tilbage igen.

Jeg har gennem nogen år interesseret mig for BDSM. Jeg er fascineret af mind control og den nydelse smerte kan frembringe. Jeg har fundet frem til, at smerten alene ikke giver mig det “kick” jeg søger. Jeg har erfaret, at jeg sagtens kan få mine ønsker opfyldt, uden at skulle dele seng med dem jeg leger med.
Jeg har haft ham, som jeg delte morgenkaffen med. Da jeg gik derfra var kaffen bitter, grænserne overtrådt og lysten slukket.

Så min start i swingermiljøet, var ikke med lysten til at finde en partner, der kunne give mig nye oplevelser, hvor jeg var den submissive. Jeg ville finde min sexlyst tilbage og nyde, nyde, nyde det uforpligtende i, at der ikke eksisterer sure sokker, almindelig behagesyge og “Hvad tænker han mon?”-spørgsmålet. Jeg havde valget om at holde mit privatliv, på min banehalvdel.

Jeg har med stor interesse læst andre blogs om hvordan der bruges mind-control, smerte, styring og ikke mindst lyst i dagligdagen. Dét der adskiller deres “verden” fra min er at jeg udlever min submissive side uden forpligtelser til de mænd som tager styringen. For nogen er det helt utænkeligt at dyrke den slags sex, med en som de ikke elsker, men begærer?

Jeg har aldrig set mig selv, som nogens slave… Jeg har aldrig fundet lysten til at underkaste mig en Herre og blive kaldt tøs… Jeg har ikke set nogen gevinst i, at se mine egne behov tilsidesat for at tilfredsstille en anden. Gør dét mig mindre underdanig? Måske nok ja…
Jeg har aldrig fæstnet mig så meget ved, om jeg nu er submissiv eller masochist. Jeg har følt mig mere “hjemme” på den submissive side, fordi jeg ikke tænder på påføring af smerte alene. But who am I to judge? Jeg har ikke fundet facitlisten.

Der er langt fra, at nyde en god endefuld til at lade en anden tage kontrollen.
I starten af mit klubliv var den submissive del af mig, ikke synlig for andre og jeg dyrkede udelukkende ren vanillesex. Jeg er er sikker på, at ligegyldigt hvor meget man kalder det vanille, så er der altid én af parterne der har overtaget.

c571c key dsc 3220 thumb - Med submissive øjne...

Første gang han slog mig i røven, vågnede jeg! Jeg tænkte: Bare én mere… Og Klask! Så var det næste slag plantet! Det var en total kontrast til timerne forinden, hvor vi havde nydt hinanden ved at tilfredsstille og på ingen måde tilført nogen smerte. Men nu var bålet tændt! I wanted more…! Flere slag og mere styring!

Jeg blev tændt, da han forstod at tilpasse slagene… Hele tiden holdt han mig på grænsen. Min krop var med, jeg var med og jeg nød det. Det var akkurat de timer dér gjorde at jeg fandt ud af at kemien kunne være med til at rykke mine grænser, uden nogen forpligtelser. Jeg skulle ikke tilsidesætte min egen lyst for at tilfredsstille en anden, men ganske simpelt nyde at han tog del i, at bringe mig udover kanten. Det handler om sex og det handler om MIG!

Efter røvfulden tog det fart! Jeg fik mere blod på tanden. Jeg fik lyst til igen at lade kontrol være ude af mine hænder. Kan man planlægge den slags på forhånd? Heldigvis nej! Heldigvis kunne jeg ikke holde min lyst tilbage og heldigvis fik jeg lov at finde den i mit eget tempo.

Jeg har fundet fordelene ved at rammerne for et møde, er uforpligtende. Stedet er ikke et sted, hvor jeg skal vende tilbage dagligt. Dem jeg leger med, er ikke dem jeg vasker sure sokker for og jeg kender meget lidt til deres hverdag. Vi leger alle med andre og nyder det! No strings attached… At all! Jeg nyder afklarede mænd, der kan give mig følelsen af at være kvinde.

Jeg har været meget fokuseret omkring at have tillid til, at jeg kunne slå hjernen fra. Give en anden mulighed for at have overskuddet til at tænke for os begge. Jeg har én gang brændt fingrene på at søge stabilitet i noget som er unikt i den verden, og som for mig hører hjemme i klubmiljøet. Det er ganske simpel learning by burning!

Jeg har fundet ud af at mine grænser er meget længere ude, end jeg først regnede med. Tryghed, respekt og tillid er altafgørende. Jeg skulle vænne mig til stole på et andet menneske og  lade dem bevise, at de magtede opgaven. Jeg voksede af at sige til! Jeg rykkede mine grænser uden at jeg selv behøvede at tænke. Jeg skulle bare at være tilstede og nyde, nyde, nyde! Det er enormt befriende! Jeg startede med et slag i røven. Idag har jeg lyst til at rykke grænser som er meget længere ude og langt mere avancerede.

Det er de grænseoverskridende oplevelser, som giver mig lysten til mere. Jeg er vild med det adrenalin-kick! Fantastiske, dejlige og skønne oplevelser er vanedannende og det smitter af i livets mange andre beslutninger. Jeg bliver aldrig træt af at bide nogen i øreflippen, hvis det er dét, der er deres “catch”.  Det er dejligt at få en gave, men glæden ved at give, er endnu større.

Jeg har i dette indlæg, taget udgangspunkt i dén oplevelse der startede min søgen efter grænser igen.
Grænser, som er længere ude for mig end at dyrke sex i en swingerklub med forholdsvist fremmede.
Jeg har mødt mange skønne mænd, som er kommet til at betyde noget ganske særligt for mig på den konto. Men jeg ville aldrig give dem ansvaret for, at jeg får en god oplevelse. Jeg er sikker på, at de udemærket ved, at de gør en forskel. Deres selvsikkerhed giver mig tryghed, tillid og mod på at rykke flere grænser, derfor så er det MIN hemmelighed… Because I´m still just there for the coffee! 🙂

4 thoughts on “Med submissive øjne…

  1. Skønt indlæg. Og det er tankevækkende, som en endefuld kan vække lyst til mere-følelse.

    Jeg tror nok, at jeg har det som du beskriver. Smerte for smertens skyld: Nej tak. Men smerte givet med nydelse for øje, i stemningen, med følelse … JA tak.

    Og så bifalder jeg med stående applaus, at du tager ansvar for dit eget liv og seksualitet. Sådan, Kvinde! 🙂

  2. Tak for dine pæne ord! De varmer rigtig meget! 🙂

    Smerte for smertens skyld er mig for hult. Men akkurat som du skriver: Smerte med følelse.. JA TAK! 🙂 That´s what “ticks” me off!

Skriv et svar