Mandens G-punkt – Prostata-orgasme: Når smagen er RØV!

Jeg har luret statistikker.

Egentlig er jeg ret ligeglad med hvor mange besøgende jeg har, men jeg er bestemt ikke ligeglad med hvad andre gør for at finde min blog.

På blogger.com er der et redskab (Uuuh… Redskab!) som man kan bruge til at se hvad andre “googler” for at finde et indlæg.

Jeg troede absolut at swinger, swingerlivet, swingermiljøet og andre ord som nærmer sig den kategori ville være blandt de øverste ord. Det er de også! Men der er en overraskelse som topper listen..

Prostataorgasme, Mandens G-Punkt eller mere simpelt: Mand røv og orgasme i samme sætning.

e8793 2012 11 0722 29 38 - Mandens G-punkt - Prostata-orgasme: Når smagen er RØV!

Når nu 25% af dem som lander her på bloggen finder den ved at søge på dette emne, så må det være fordi det er absolut oppe i tiden. Mandens G-punkt er det nye sort!

Mandens G-punkt – Prostata-orgasme: Hvordan?


Når nu vi mænd og kvinder finder det SÅ interessant, så synes jeg det er absolut ærgeligt at der ikke findes mere information om det. På nettet findes der utallige (Gode og dårlige!) videoer om hvordan man giver kvinder sprøjteorgasme. Nærmest helt ned i detaljer om det rette bøj på fingrene, rette opvarmning og hvordan og hvor der skal rammes.

Mændene er til gengæld endnu overset i den kategori.

Jeg har en idé om at den guide kun venter på at blive skrevet eller optaget på video. Jeg har en helt klar fornemmelse af hvad der sker med manden, når han oplever en prostata-orgasme og hvad der både skal til inden og efter for at oplevelsen bliver god og ekstatisk. Der er ingen mænd (Ingen!) som er indrettet ens og derfor er det især vigtigt at holde øje med hans kropssprog. Alt det som han ikke inden kan guide dig til og alt det som opstår undervejs, hvor han forhåbentlig er så langt væk i en orgasme at han ikke stadig taler.

Præcis som vi kvinder oplever at få orgasme. Nu er det mændenes tur! Der er en hel verden fuld af røvhuller som bare venter på at blive opdaget.

Vil det gavne verdensfreden med flere prostata-orgasmer? Det er måske overvurderet, men det er en sød tanke…

1 thought on “Mandens G-punkt – Prostata-orgasme: Når smagen er RØV!

  1. Hmmm… Er så forbandet heldig at MIN KVINDE tager sig kærligt af min røv! Ja, “røv” orgasme er for mig unik og meget speciel, det er den sikre vej til ekstase hver eneste gang og hurtigt! Uanset træthed, tanker og hvad der ellers kan fylde en sen aften, er virkningen af at sætte sig overskrevs, først blive slikket, dernæst få en finger eller 2 indenfor den sikre vej til både 1, 2 og 3 orgasmer i træk! Pyyyyhhh! Igen, igen, igen!!!

    /Sebastian

Skriv et svar