Mandens G-punkt: Prostata-orgasme – Hvordan?

Der er noget ganske herligt ved at give en mand, som har lært én alt hvad man ved om røvhuller en orgasme.

Nu hvor han lå i min seng på alle 4 var fristelsen for stor. Jeg fik lyst til at lege med hans røv. Jeg startede ud med min tunge og hørte hans suk af velbehag. Forsigtig fik jeg en finger op. Bevægede den langsomt, så der kom plads til 1 mere.
Hans suk blev dybere og jeg fandt det lille punkt oppe i ham, som kunne sende ham på orgasme-rus. Ligesom man finder g-punktet på en kvinde. Retningen på fingrene er den samme. Dog sidder punktet også forskelligt på mænd. Hvis det er ny viden for nogen mænd at vi ikke har g-punktet siddende samme sted allesammen, så kom igang med at øve!

Jeg blev fortrolig med hans røv igen. Jeg fordybede mig i at læse hans krops signaler og nød synet af ham på alle fire med mine 2 fingre i hans røv. Frækt!

Da mine fingre havde gjort forarbejdet og han både var tændt og opsat på orgasme fandt jeg legetøjet frem.

30010926011 - Mandens G-punkt: Prostata-orgasme - Hvordan?

Nu skulle jeg blot finde det rette tempo og den rette hårdhed at ramme hans g-punkt på. Masser af glidecreme. På legetøjet, i og på ham. Jeg pressede spidsen af legetøjet mod hans åbning og holdt den der indtil jeg kunne mærke at han gav efter. Langsomt gled legetøjet ind og ramte hans prostata. Nu skulle jeg finde det rette tempo og hårdhed.

Han guidede mig til hvor hårdt jeg måtte støde til. Faktisk, er det en del hårdere end jeg havde regnet med og ville have fundet på, uden at få det at vide inden. Langsomt begyndte jeg at bevæge legetøjet ud og ind, så det dannede vakuum. Ind og ud i bløde faste bevægelser. Og satte vibrator-funktionen til.

Jeg satte farten op da jeg fornemmede på hans krop, at nu var han ved at være dér. Jeg mærkede hvordan jeg var nød til, at tage langt hårdere fat for at bevæge legetøjet i hans røv. Dybe veltilfredse lyde kom mig i møde. Han var midt i en skøn orgasme. Jeg gjorde mit bedste for at den skulle vare så længe, som overhovedet muligt.

Mine fingre var smurt ind i glidecreme. Det gjorde det både vanskeligt at holde fast om vibratoren, men det krævede også at jeg virkelig koncentrerede mig.

Langsomt holdt spændingen i hans røv op. Jeg satte farten og styrken af vibratoren ned. Lod ham langsomt vende tilbage mens jeg aede ham over røven.

Nu var alle vores prøvetimer kommet til sin ret. Jeg var stolt og glad for at det lykkedes. Der er noget ganske herligt ved at give en mand, som har lært én alt hvad man ved om røvhuller en orgasme.

Han var træt. Resten af dagen gik med nærhed, gab og slow-sex. Jeg ved hvor han gemmer julegaverne!

When the student is ready – The teacher will appear.

4 thoughts on “Mandens G-punkt: Prostata-orgasme – Hvordan?

  1. Synd for ham, men prøv forsigtigt at flytte hans grænse. Start med et bj. Og lad en finger ganske uskyldigt massere ham omkring anus.

  2. Pingback: Mandens G-punkt – Prostata-orgasme: Når smagen er RØV! | Stjerneskud og Vildskud

Skriv et svar