Lost and Found – 3 år som swinger

Jeg har igen fejret fødselsdag og jubilæum. Jeg har rundet mit 3. år som swinger.

531b1 147 - Lost and Found - 3 år som swinger

Jeg husker stadig den første nervøsitet og usikkerhed. Jeg husker stadig akkurat dén fornemmelse jeg havde i maven første gang jeg trådte ind af døren. Når jeg kigger mig i spejlet ser jeg en forandring. Jeg er blevet ældre. Der er kommet små rynker ved øjnene.

Samtidig med jeg forsøger at lave en slags status for hvad de 3 år har rummet, så priser jeg mig enormt lykkelig for, at jeg har glemt at tage sexuelle misforståede hensyn. Jeg har begravet flinkeskolen. Når jeg kigger mig i spejlet og mærker efter, så føler jeg en forandring. Jeg har forvandlet mig fra pige til kvinde. Der er kommet nye kanter på min lyst.

Jeg kan sagtens nævne et utal af lækre oplevelser i de 3 år hvor jeg har bevæget mig i swingermiljøet. Men sex er nu engang bedst i virkeligheden og ikke som en saftig historie.
Men faktisk har jeg udviklet mig mest, af alle de andre ting som også handler om god sex, den rette kemi og afklarethed. Jeg har fundet mig selv i situationer, som jeg ikke anede som en mulighed. Både meget positive og mindre positive oplevelser.

Jeg fandt langsomt den rette start for mig i swingermiljøet. Jeg havde inden min start aldrig dyrket sex med fremmede, som jeg ikke kendte forholdvist godt, inden vi blev intime med hinanden. Så jeg havde klart en grænse som skulle overvindes og udforskes. Det kan nemt give nogen udfordringer for en ny swinger.

Hvordan fik jeg startet med at knalde fremmede?

Jeg tog mig god tid – Jeg var i klubben en del gange, hvor jeg bare nød stemningen og lavede en lidt småkinky version af dry-humping. Masser af kys, kæleri, og for at afprøve intimitet med tilskuere og andre i samme rum. Jeg ventede ikke på den rette mand til at tage min swinger-mødom, men jeg havde bare ikke travlt. Men altså; Dry-humping er fedt og enormt bekræftende, og da jeg tog det første skridt til at lave en aftale var jeg ikke i tvivl. Jeg ville knalde! – Også selvom han var fremmed.

Dét knald blev en succes og jeg husker nu ikke antallet af vellykkede knald jeg har haft i de 3 år. Men jeg husker oplevelserne, legekammeraterne og de allerbedste orgasmer. Både fysiske og mentale.

Det handler om sex – Og det handler om MIG

Jeg er som menneske nysgerrig og samme egenskab har udviklet mig og givet mig mange udfordringer. Set tilbage på de 3 år, så fandt jeg nye sider af mig, som jeg idag både værdsætter, og indimellem stadig kæmper for at bibeholde. Jeg har oplevet at et andet menneske vandt, ikke bare min lyst, men også mit hjerte. Hvor jeg var nød til vende ryggen til ham og finde en ny måde at bruge klubben på. Jeg havde glemt reglerne for ukompliceret, afklaret sex. AV! Den bedste kur mod et knust swingerhjerte er… Tid, nye knald og at holde sig langt væk fra den mand, som man har brændt sig på. Der kommer en dag hvor man stadig holder af det menneske, men ikke har et behov for at teste, om kogepladen er varm – Ligesom i den virkelige verden udenfor.

Min nye faste legekammerat blev en helt ny erfaring for mig. Jeg havde behov for én der turde komme tæt på og som jeg samtidig kunne holde på en afklaret afstand. Èn der bare ville mig så meget, at jeg ikke kunne kæmpe imod hans begær af mig. Han formulerede det ret simpelt med:

I mit hovede er du min. Og jeg vil være din, ligeså meget som du kan tåle.

Vi nød foråret sammen og havde planer for og med hinanden til langt mere end bare foråret. Han turde tage fat i mig, løfte mig op og samtidig holde om mig. Han lærte mig at nærvær, intensitet og fortrolighed sagtens kan være ukompliceret. Derfor efterlod han også et savn, da han tog en pause fra swingerlivet, for at være nærværende i hans liv udenfor klubben.

Min lyst til swingerlivet forsvandt sammen med ham. Jeg tog en lang pause fra klubmiljøet og fordybede mig i et monogamt parforhold med en mand som jeg som udgangspunkt, bare skulle bruge som et knald, som var nemt og privat uden nogen swinger-relation. Jeg blev klar over at jeg var nød at stoppe med at bilde mig selv ind at jeg var lykkelig.

“Er du glad helt ind i hjertet og går det dig godt?”

Jeg nikkede og smilede, men øjnene fulgte ikke med. Min mor døde få dage efter hun stillede mig det spørgsmål. Den sidste tid med hende forandrede mig. Det blev samtidig et spark til at afslutte det forhold, som jeg ikke var helhjertet engageret i.

Klubben, swingersex; Sex med fremmede, lå mig enormt fjernt i en lang periode. Jeg holdt mig langt væk fra alt i den retning. pånær de nære venner jeg har i miljøet, men som intet har med sexuel aktivitet at gøre.

Men,men men… You can check out any time You like, but You can never leave.
Og selvfølgelig blev jeg fristet påny. Først var der 1, så kom den næste til og efter noget tid har jeg skabt en god sammenblanding af forskellige mænd, som på hver deres måde bidrager til min lyst, behov og intellekt. Både i mit private hjem og i klubben.

Jeg føler mig som en heldig kvinde – Jeg har fundet enormt meget lyst, begær og nye muligheder i swingermiljøet. Jeg har hen af vejen mistet noget og nogen. Det har krævet afklarethed, selvindsigt og viljestyrke.

Jeg har ikke lyst til at være en eneste af de oplevelser, indtryk og følelser foruden, som swingerlivet har givet mig siden min start.
Swingermiljøet rummer så meget mere end bare smagen af automat-kaffe!

2 thoughts on “Lost and Found – 3 år som swinger

 1. Wauw… så flot skrevet… og kan genkende en del af mig selv i det du skriver… Jeg er bare ikke kommet så langt i swinger-miljøet, har kun swinget privat… Men glæder mig til at komme igang med klub-livet….

  Niki.

 2. Mange tak for din kommentar.

  Jeg kan kun sige at der venter dig rigtig mange spændende oplevelser og muligheder.
  I virkeligheden har jeg nok fundet mest tilfredsstillelse med en kombination af begge dele – Privat og klub.
  Heldigvis er der ingen facit-liste!

  Held og lykke med klublivet til dig.

Skriv et svar