Keep Your Eyes Wide Shut, Bitch!

Dagen er lang og jeg er spændt!

Jeg må ikke onanere… Jeg må ikke onanere… JEG MÅ IKKE ONANERE! Jeg må ikke… Fuck!
Snart er den første orgasme på vej!  Med sikker hånd presser jeg dildoen op… *SUK* Der er så vådt og små kuldegysninger breder sig til resten af min krop.
Jeg har fundet adressen. Jeg har haft brudstykker på nethinden i måneder – Mig, blindfoldet i et ukendt lokale med dig og fremmede omkring mig.Jeg har haft billeder af mange hænder på min krop, mens du holder godt fast i mig. Jeg har plaget dig om at fortælle mig hvor mange du har tænkt dig, men mit spørgsmål bliver affejet med:

“Du kan være ligeglad med om der 5, 10 eller 30. Du skal ikke lære dem at kende. Der er præcis så mange at jeg mener det er nok til, at du ikke kommer til at gå sulten derfra.”

Vi står foran døren hvor du giver mig blindfold på. Du rykker mig hårdt i håret, fordi du ved at det er lige nøjagtig sådan, du får intensiteten og liderligheden frem. Da vi kommer ind af døren er lugten i lokalet det eneste jeg sanser, og nogen få lyde langt væk. Du tager fat om min nakke og kysser mig liderligt op og ned af halsen. Langsomt begynder du at føre mig på vej.
14076 blindfold - Keep Your Eyes Wide Shut, Bitch!
Jeg kan mærke at mine våde safter løber ned af mine inderlår inden du får mig placeret på ryggen og sikrer dig, at jeg stadig absolut stadig ingenting kan se.
Jeg fornemmer at vi ikke længere er alene. Et lille nervøst smil kommer frem på mine læber.
“Bad jeg dig om at smile!?” Inden jeg får svaret, rammer din hånd min kind med et smæk, som trækker tårer helt op til øjnene.
Da jeg mærker den første pik mellem mine ben, tager du hårdere fat om min hals. Mens du presser til, så jeg har svært ved at trække vejret, trænger en pik op i min fisse. Jeg gisper efter vejret, mens du holder endnu strammere. Der er fremmede hænder på mine bryster, som skiftevis kærtegner og tager hårdt fat. Du kan se og høre at pikken i min fisse gør mig liderlig. Med hovedet i dit skød ruller den første orgasme ind over mig. Samtidigt finder du mit hår og rykker til! – Jeg er væk i en blanding af ekstase og beskidte tanker om hvad resten af aftenen vil bringe.
Jeg skriger langsomt endnu en orgasme ud, mens den næste pik i min fisse arbejder hårdt for at holde mig fast i min orgasme. Det eneste jeg sanser er at min hånd holder endnu strammere fat i din, duften af mand og min drivvåde fisse. Da han er færdig og træder væk når jeg at få vejret og hører dig der taler med den næste.

“Nu er hun klar. Jeg glæder mig til at høre hende pive rigtigt.”

Da den næste pik trænger op i mig, skriger jeg af smerte. Det første stød rammer langt oppe i mig og jeg hiver efter vejret for at kunne rumme at blive gennemkneppet af en pik i størrelse meget stor.

 “Bare tag hende hårdt. Hun piver kun i starten, indtil hun lærer at blive våd nok”

Din stemme overdøver mine små skrig og jeg mærker at par store hænder tage fat om mine hofter, inden jeg…“Biiip!” Jeg kan høre telefonen i det fjerne…
 Nu er der kun 3 timer til vi skal mødes, som aftalt.

2 thoughts on “Keep Your Eyes Wide Shut, Bitch!

Skriv et svar