Kan man sy knapper i en Skjorte med Gaffatape?

Han: Hvornår skal du ud?
Mig: Jeg skal køre senest kl 16:50
Han: Du er så vigtig! 🙂
Mig: I dit liv… Altid! 🙂
Han: Er ved at lukke ned her. 😉
Mig: Så er du her om snart?
Han: Yes. 
“Øv, hvor de knapper i din skjorte sidder stramt! Og Hej forresten!” Han havde nærmest ikke lukket døren bag sig, før jeg startede med at åbne hans skjorte. Jeg nåede til knap nr. 2 og kiggede op og fangede hans øjne. Dét tør du ikke! Han fastholdt mit blik inden jeg nåede at sige noget.
Jeg tog fat med begge hænder i hans skjorte og kiggede igen op på ham. Jeg havde lyst, men turde jeg? Igen kom blikket frem i hans øjne.
 “Du tør ikke. Du ved nemlig, at den eneste der kender konsekvensen af at rive min skjorte op, er mig. Og dét tør du ikke…” 
Sekunderne hvor jeg overvejede om jeg virkelig turde, var lange. Ville han blive rigtig gal? Ville han blive endnu mere olm end jeg tidligere havde oplevet? Var jeg igang med at udskrive en check, som min røv ikke kunne indkassere? 
Jeg trak tøse-trumfen og fortsatte med at bøvle med resten af knapperne i hans skjorte. Næste gang! Næste gang gør jeg det! Jeg vil elske at se hans ansigt, når alle knapperne i hans uniform kommer til at flyve om ørerne på ham. Hvad dét kan få ham til, kan jeg kun gisne om… 
“Har du fundet kosteskaftet frem?”

0276e img2096 gaffatape resize 900x550 - Kan man sy knapper i en Skjorte med Gaffatape?

“Det gør altså ondt, når du skal rive det af igen. Jeg har jo hår på armene!” Rundt om min arm havde han viklet gaffa-tape og videre ned omkring kosteskaftet. Nu var han igang med den anden hånd. “Hvor længe kan du ligge sådan?” Jeg lå på alle 4 med hovedet begravet i hovedpude med mine hænder tapet fast til et kosteskaft bag min røv. “Jeg kan ligge sådan længe.” 
Mine ben kunne jeg overhovedet ikke holde i ro. Han blev ved med at arbejde sig vej til, at jeg netop nåede til kanten af klimaks, men bare ikke fik lov at springe. Idiot! Mine fødder skiftevis spjættede, sparkede og prøvede at give mig afløb for min frustration. Jeg hørte ham tage endnu et stykke af gaffa-tapen. Nu tapede han mine fødder sammen. Fuck! “Du ER jo dum!” 

Jeg kunne ikke lade være med at grine. Han læste mine signaler så præcist. “Tænk over, at det er dig der ligger, så du ikke kan bevæge dig. Dit grin afslører dig, fordi jeg godt ved at du griner, fordi du nu er usikker”
Jeg mærkede ham flytte sig helt tæt hen til mit ansigt. “Hvad kaldte du mig?” Jeg følte ikke nogen udpræget trang til at gentage. Jeg havde lige dér skudt mig selv i foden, så det blødede! Han løftede mit hovede og satte et stykke tape foran min mund. SUK! 
I det næste stykke tid havde jeg kun mulighed for at stønne og skrige vokaler af den rigtig gode slags. Han havde fri adgang til min fisse og røv og benyttede sig af det. Som et herligt krydderi bed han mig, kørte sine negle hen over ryg og røv på mig og klemte mine baller hårdt. Jeg blev ligeglad med, at jeg rent faktisk ikke er nogen anal-dronning og nød bare rusen. Orgasme efter orgasme fandt vej. Min stædighed og trang til at provokere ham forsvandt mere og mere for hver gang han kneppede mig hårdt til en ny orgasme. Han placerede en stor dildo i min fisse og satte et stykke tape over min røv for at holde den der. Skubbede lidt til den, så han holdt mig i ekstase. Udspekuleret herligt tænkt. 
Halvt bevidstløs lå jeg i trance. Min fisse føltes rødgløende sammen med min røv, som havde fået gode slag af hans læderbælte og hans store hænder. (I laugh and tell jokes about your hands and that they are small – But they´re really not – At all!) 
Da jeg kom fri af kosteskaft og gaffa-tape startede en ny kamp. Jeg elsker at bryde med ham fordi kampen er tabt på forhånd. Han er ikke bare stærkere end mig, men jeg kan slet ikke overmande ham med feje tricks. Jeg havnede på maven med ham ovenpå mig og med begge arme fikseret på ryggen, hvor han holdt mig. Jeg havde ikke kræfter til at kæmpe imod. 
Jeg sad overfor ham på knæ i min seng. Midt i vores samtale fik jeg en lussing. Præcis afstemt, så den gjorde ondt og ramte rigtigt. Samtalen var blevet for lang – Pæn måde at sige det på. Vores tid sammen for denne gang var ved at være forbi. Jeg havde mistet tidsfornemmelsen, men lussingen pustede til det brændende bål af begær – Vi var bestemt ikke færdige. 
Men hva nu med dig? Jeg synes ikke jeg kunne sende ham ud af døren uden han også havde fået en bid af klimaks.
“Jeg har fået orgasme herinde” – Han pegede mod sin pande. “Jeg har ikke behov for udløsning. Du giver mig orgasmer lige hér.” 
Jeg blev klar over hvad der manglede, for at jeg skulle få samme orgasme. 
Min tunge borede sig vej i hans røv, mens han onanerede. Jeg begravede mig i hans liderlighed og nød at jeg kunne give ham herligt røvslikkeri, mens han selv hjalp til med at spille pik. I mit hovede var en skøn orgasme igang, da han i et højt brøl kom, med min tunge begravet i hans bagerste hul.
Og så kom de herlige små kramper… Hvor han ligger hjælpeløst og slet ikke kan styre sine bevægelser med et skønt smil om munden. Vi var nået til slutningen på vores frække møde. Jeg var brugt og gad slet ikke skulle forholde mig til virkelighed indenfor meget kort tid. Men den energi han lige havde givet mig, plantede et saligt smil i mit ansigt. Jeg var brugt, grebet og glad. 
Da vi stod i badet, inden vi begge skulle videre spurgte jeg ham: Ville du være blevet sådan rigtigt sur, hvis jeg havde revet knapperne ud af skjorten i din uniform? 
Han grinede. “Jeg har 2 skjorter mere nede i bilen. Netop fordi jeg skulle hjem til dig.” 
Da jeg kyssede ham kærligt på gensyn gik det op for mig, at kampen mellem ham og mig, kommer jeg nok aldrig til at vinde. Men hvor er det skønt at blive ved med at prøve. 
Næste gang overlever hans skjorte ikke… 

1 thought on “Kan man sy knapper i en Skjorte med Gaffatape?

  1. Pingback: Værelse 426 | Stjerneskud og Vildskud

Skriv et svar