Kalendersex vs Knyttet Hånd i Fissen

I ren arrigskab og liderlighed gik jeg hjem fra arbejde. Det sneede og var pivkoldt, men jeg gad ikke vente på bussen og jeg trængte til LUFT! Flere gange på turen hjem vendte mavepinen tilbage. Jeg kan nærmest ikke huske hvornår det sidst er sket! Jeg var så liderlig at jeg fik kramper i maven. Jeg mærkede hvordan der bare fortsat blev mere vådt mellem mine ben… SUK!

Så er det min tur til at prøve det der hverdagsliv igen. Faktisk er det så lang tid siden at jeg har prøvet en helt normal hverdag med at stå op om morgenen, gå på arbejde og komme hjem igen til aften, ligesom størstedelen af befolkningen… Og min tanke er igen: Hvordan holder I det ud?

analog clock - Kalendersex vs Knyttet Hånd i Fissen

Argh… Det lyder måske nok lige arbejdssky nok!? Det jeg mener er; Jeg er bare ikke et “8-16 menneske.” Det tager alt for meget af min fritid! Jeg har ofte flere end 37 timer sammenlagt med studie og job ved siden af. Men vorherrebevares (Og det håber jeg han gør), hvor jeg ikke savner den strukturerede hverdag med tidligt op om morgenen og tidligt i seng! (Selvom det skulle være SÅ sundt for et dukkebarn!)

For at jeg ikke bliver en mega lousy udgave af mig selv er jeg derfor nød til at planlægge de fleste ting. Ja, I know… Det gør alle andre ligeså nemt som jeg kan klø mig selv i røven! Men hold op, hvor det… Stinker! Jeg er sur på planlægning af et godt dukkehjerte og et liderligt tøse-underliv 😉

f67afd9864829fb54a884285f20a44c3 - Kalendersex vs Knyttet Hånd i Fissen

Jeg følte mig ikke særligt sexet, da jeg endte i kalenderplanlægning af mit sexliv efter skriverier frem og tilbage med Mr. Big. Vi har været der før, hvor han har været travl, og nu er det så min tur. Usexet, men nødvendigt, hvis altså vi skal have en chance for at ses. Men det positive er så (Og ja der er positive ting ved kalender-sex) at jeg kan stille klokken efter ham og ikke skal bruge unødig energi på at vente på at det ringer på døren.

Hos ham ved jeg at det giver god mening at være mere planlagte. Han elsker at kunne planlægge en hel masse i detaljer og sende mig beskeder om hvad der optager ham i hans frække tanker om mig. Og den slags gider dukken godt! Det er med til at jeg gider hverdagen og ser frem til at dagen kommer hvor vi ses.

Og hvad så med de andre?

Jeg kan absolut ikke holde mig selv kørende ved at satse mit sexliv på Mr. Big alene. Så ender jeg med at få lyst til at slå ham ihjel og stikke Freud op i røven på ham – Ikke nødvendigvis i nævnte rækkefølge.

blacktie - Kalendersex vs Knyttet Hånd i Fissen

Min gåtur hjem fra arbejde i fredags er en del af det jeg hader og på en mærkelig måde elsker ved de spontane tilbud om fræk leg fra ham den lækre i uniform. Jeg ved at han nærmest aldrig er blevet præsenteret for et svar der hedder: “Tak, men nej tak. Jeg har ikke lyst” Og hvorfor er han fredet i den retning?

Godt spørgsmål! Og jeg tror ikke der findes en smart one-liner der kan besvare det udover at min fisse godt kan li ham, rigtigt godt endda. Men vi kvinder er jo ofte lidt mere komplekse end det. Eller er vi? Jeg tror netop det spontane gør at jeg i mine skriverier med ham hver gang når til en konstatering om: “You had me at Hello!”

I fredags på job havde jeg lyst til at stampe i gulvet og råbe: For Fuck Sake! Han var lige om hjørnet, udfra hans møgbeskidte beskeder og billeder var han på vej i tankerne. Han manglede bare lige at vide om døren ville blive åbnet, når han ringede på.

Hvad fanden skal et dukkebarn med praktisk erfaring, når hun er så liderlig at hendes eneste tanke er: Hvornår hun mon nogensinde kommer til at sidde normalt igen efter hans besøg? I don´t get it! 😉 Men virkeligheden udeblev ikke. Der var børn, som skulle have frokost, skiftes, puttes og behandles pædagogisk korrekt. Væk med dukketankerne om gøre noget møgbeskidt og upædagogisk!

sensual sex and sexuality 30730035 500 334 - Kalendersex vs Knyttet Hånd i Fissen

Så kunne jeg en halv time før fyraften også lige få et billede af ham i uniform med stiv pik! Idiot! 😉 Og det er lige præcis dér at der ikke er langt imellem at elske og hade. Jeg elsker at han (åbenbart!) kan få mig så liderlig at jeg ender med at GÅ hjem fra arbejde med drivvåd fisse istedet for at tage bussen, uden at der reelt er sket noget andet end herligt flirteri. Det får det store dukkesmil frem! 🙂 Men jeg hader at han er småkage, som jeg kan se på billeder, men ikke nå NU! Begge dele er motivation nok til at gå hjem i snevejr, smide tasken, mit tøj og bare onanere for hårdt, fordi min krop ikke kan holde et sekund mere ud, uden forløsning. Det gør ham ret fantastisk og til et liderligt adrenalinkick – Også på afstand!

Mine mest private frække tanker fik ny inspiration af hans lyst til fræk leg med et ganske bestemt scenarie for øje. (Og ja, jeg ved at når du læser dette vil du kunne genkende det, ræugaf! 😉 ) Min tanke er om de to skal møde hinanden… Altså Mr. Big og…?

Hmmm! Mr. Big opfylder en særlig kvalitet, som andre ikke bare sådan lige får. Jeg kender ham forbandet godt og har lang og god erfaring med hans promiskuøse historik. Så… For nu ikke at jinxe (Ja, jeg tror på den slags kan ske!), så lader jeg det lige være en møgfræk tanke og en mulighed, når jeg planlægger kalendersex med Mr.Big.

Ham den anden, skal bare se at få sit slips snøret, bæltet spændt og være møgliderlig, så jeg kan komme hårdt med hans knyttede hånd i min fisse. (Kan nærmest ikke mindes hvornår jeg sidst har haft fornøjelsen af at komme så hårdt at tårerne løber ned af mine dukkekinder!)  Mere travlt har jeg heller ikke, end at det skal nok lykkes! … Better luck next time! 😛

Nå… Madpakken er ikke klar og jeg skal have pakket tasken med træningstøj, så den er klar til imorgen, når hverdagen truer. Jeg vil hellere trues med tæsk end hverdag… For fuck sake! 😀 Men det er herligt at have en masse frække tanker og idéer, når nu hverdagen er lidt småkedelig og voksenpraktisk! 

Skriv et svar