Installation af Kvinde – Del 1

Hmmm!

Jeg fik leveret 1 stk. ny vaskemaskine idag. Der gik et kvarters tid og så kørte den første omgang. Herligt! 
Jeg havde stadig alle mine fingre endnu og ingen blå mærker efter at have løftet (Læs: Skubbet) den ud af indpakningen og monteret slanger. Hvilket mange af mine nærmeste ville have gættet på, sagtens kunne have endt med plaster eller en forbinding. Eller at jeg var endt med at montere slangerne med gaffatape!
For at installere vaskemaskine skal man bruge: 
 • Skruetrækker: Stjerne og den anden slags (Det er ikke sikkert de skal bruges, de er bare rare at have!)
 • Saks (Til at klippe indpakningen op)
 • Tålmodighed (Den flytter ikke bare sig selv ud af indpakningen)
 • Hobbykniv (Hvis man er distræt og glemmer hvor saksen ligger)
 • Humor (Når man prøver at LØFTE maskinen uden held) 
 • Stor hammer (Hvis alt glipper, så giver en vaskemaskine en del efter, når man slår med den)
Jeg trøstede mig med, at jeg nok ikke ville gro overskæg natten over, fordi jeg havde nederdel på, mens jeg ordnede mit nye vaske-vidunder. At nederdelen så gav bonus hos fragtmanden, da jeg fik ham til at tage min gamle og færdige vaskemaskine med uden beregning, er en anden sag. Jeg vælger at tro at det var en blanding af nederdel, medlidenhed overfor hjælpeløshed (Dét ville bare være SÅ meget nemmere at du tog den med) og sønderjysk charme. (Jeg skrev charme(!) og ikke “jeg-giver-en-tur-henover-vaskemaskinen, hvis du tager den med!?”) 
20a45 2013 01 3021 58 41 - Installation af Kvinde - Del 1
Javel ja…!
Og pludselig sad jeg i et selvironisk øjeblik og grinte af at føle mig mindre kvindelig. (Mens jeg kløede mig i røven og hev nederdelen op over sparegrisen!) Eller jeg savnede pludselig at føle mig herligt fortabt i overgivelse, lyst og forløsning. Jeg elsker mit hverdagsliv og at jeg faktisk kan klare de fleste ting selv. Men nu er der bare gået lang tid med træningstøj, selvstændighed, ingen makeup og især alt for lidt kysseri. 
For at gen-installere kvindelighed skal jeg bruge:
 • Skruetrækker (Hvis nu vaskemaskinen skulle gå i stykker!)
 • Saks (Til at klippe mærkerne ud af min nye kjole)
 • Tålmodighed (Kysseriet kommer ikke bare af sig selv og banker på døren)
 • Hobbykniv (Hvis det viser sig at vaskemaskinen har “spist” min kjole pga. fejlinstallering og jeg har glemt at jeg har brugt saksen til mærkerne)
 • Humor (En mand der kan få en kvinde til at grine, kan få hende til hvad som helst!)
 • Stor hammer (Hvis alt glipper – vend tilbage til samme løsning som med vaskemaskinen)
Jeg savner hende, der hjælpeløst holder fat og borer fingrene ned i en arm, mens hun piver højlydt, fordi hun er bange for at give slip. Undervejs løsner hun grebet når hun indser, at der er ikke har andre valg end at slippe ansvaret og følge med.

Hun er lige dér i spejlet…

2 thoughts on “Installation af Kvinde – Del 1

 1. Det er da bare dejligt at kunne klare sig selv (især hvis det er nødvendigt at kunne), hvis lige hun/han ikke er til stede.
  Tillykke med dit resultat og din humoristiske ironi.
  Det med navnene på skruetrækkere kan være svært at følgemed i navnene på 😉
  Philips- og pozidrive- (stjerneskruetrækkere i daglig tale) Torx (6-stjernet + 6-stjernet med Ø-hul i midten) Unbraco (6-kantede); derudover findes der med S-formet kærv, med 3-kantet kærv, med 4-kantet kærv – så hvilken er den anden, du mener 😉 🙂 🙂
  Undskyld; men bare for at ligesille os lidt – bl. a. med udtrykkene indenfor f.eks strikkeopskrifter, når jeg vil prøve at arbejde mig igennem en sådanne 🙁
  Stor hilsen
  Domus

 2. Tak for din kommentar 🙂

  Når det bliver mere avanceret en stjerne-skruetrækker så holder jeg op med at lytte 🙂 Og jeg ved lige så lidt om strikke-opskrifter og jeg tror faktisk jeg ville komme til skade af at prøve at lære mere om det.

  På nogen områder er det rart med ligestilling, men der er også situationer hvor det burde forbydes.

Skriv et svar