In My Secret Life

Jeg har lukket døren på ubestemt tid til mit swingerliv. Jeg føler mig forkert i dén klub, som er stedet hvor jeg har haft mange gode oplevelser og mødt mennesker som på hver deres måde har beriget mig. Men faktum er at jeg ikke længere ser mig i stand til at dele ud af mig, som jeg engang har gjort.

Det er trist, det er kedeligt og det er besværligt. 
Jeg så ham dybt i øjnene og hørte mig selv sige: Dét her er “Last Call” – Virker dét her ikke, så skal jeg det bare ikke mere. 
Jeg var meget velformuleret og afklaret om den mavefornemmelse jeg havde allerede dengang og som jeg på ingen måde kan benægte idag, hvor det er aktuelt. I fought against the bottle – But I had to do it drunk. Hvor blev jeg dog beruset.

A zip of wine and a cigaret – And it´s time to go…

Det er vemodigt at se tilbage på de ting som jeg kunne have gjort anderledes og som kommer til overfladen, når man ser det hele udefra. Jeg ender som en kynisk selvoptaget møgkælling. Jeg synes det er for svært at stole på, at jeg finder det fantastiske i, at være sexuelt aktiv med fremmede or nearby passing strangers.

I have loved enough!

Det er ganske enkelt ikke omkostningsfrit. Vi alle har vores does and dont´s. Jeg mener jeg kender mine egne ret godt. Jeg har hen af vejen formået at rykke dem og lært af at gøre det. Når det kommer til omgangen med andre, så er enhver sig selv nærmest – Uanset hvordan vi formår, forsøger og fastholder andre i, at de er fantastiske og vi plejer hinandens gemte brændte fingre. Jeg kalder det et godt forsøg på at beruse hinanden og livet er da herligt, når det kommer let og ligetil. Swingerlivet er for besværligt når man for mange gange har været beruset, danset og efterfølgende glemt danse-trinnene. Jeg må finde en ny måde at gøre det på, når tømmermændene har fortaget sig.

I smile when I´m angry
I cheat and I lie.
I do what I have to do 
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I´d die for the truth
In My Secret Life.

3 thoughts on “In My Secret Life

  1. Og sådan har hver ting sin tid.
    Det vigtigste er at gøre hvad der føles rigtigt, hvad enten det er at prøve noget nyt eller trække sig fra det, der ikke længere giver mening.
    God vind fremover…
    Lady P

  2. Så almengyldig sandhed – at stoppe mens legen er god – eller somminimum når kurven er på vej ned og med respekt for sig selv og dem man kunne møde.
    Flot refleksion.

Skriv et svar