In Loving Memory

One day he crossed some line
And he was too much in this world
But I guess it doesn’t matter anymore
Jeg bryder mig ikke om skulle undgå mennesker, ting, steder og de oplevelser som følger med. Når man SKAL give sig selv begrænsninger, så virker det endnu sværere ikke at falde for fristelsen, for lige at prøve én enkelt gang mere. Det er ikke et realistisk syn på konsekvenserne – Men det nu dejligt at mindfucke sig selv indimellem. Jeg har ikke særlige kompetencer i at være ignorant – Jeg har bare ikke andre valg lige nu – Lige her. 

4715d libertystatue - In Loving MemoryIf you find somebody to love in this world
You better hang on tooth and nail
The wolf is always at the doorJeg troede at ulven gemte sig i alle andre omkring os. Jeg blev fanget i et tanke-spind om, at det ville være frygteligt at blive bidt af ulven og opdage det for sent. Jeg glemte at ulven boede inde i os selv. Vi lukkede døren op og gav den frit spil og den åd langsomt det vi havde sammen. 


On some solitary rock
A desperate lover left his mark,
“Baby, I’ve changed. Please come backVi agerer i en verden hvor løfter ikke holder længere end, i de øjeblikke hvor de gives. Vi er nød til at passe godt på os selv og på det vi har kært. Det er så let og ligetil, troede jeg. Women get lost sometimes as well… 


What the head makes cloudy
The heart makes very clear
The days were so much brighter
In the time when she was here
But I know there’s somebody somewhere
Make these dark clouds disappear
Until that day, I have to believe
I believe, I believe
Skriv et svar