I Sexklubbens Mørke

Jeg husker stadig mine første skridt ind af døren første gang jeg skulle besøge en swingerklub. Hvordan mine skridt blev tungere, åndedrættet hurtigere og sommerfuglene i maven enorme. Det var et adrenalin-kick af de bedste!

I aften skulle jeg til det igen. En ny dør at gå ind af og en ny klub at besøge. Denne gang uden at holde nogen i hånden, men med næsten ligeså mange sommerfugle. Jeg var nervøs, uden tvivl! I min krop hamrede adrenalinen rundt på vejen dertil. Præcis, som jeg elsker det!

Jeg måtte minde mig selv om de ord jeg plejer at give nye swingere med på vejen: De første skridt ind over dørtrinnet er de sværeste, derefter finder du ud af at der intet er at frygte.

Det var der så absolut heller ikke i aften. Jeg har længe savnet et mørkere sted end det jeg kender. Længe savnet et sted hvor de beskidte lege er mere udbredte end vanille-sex. Hvor mangfoldigheden trives endnu mere end det stilrene billede jeg normalt oplever og hvor sex ikke bare er noget man taler om, men udlever.

Den tid jeg havde planlagt at blive der fløj afsted. Jeg var underholdt, fristet og varm.
Underholdt så meget at jeg indimellem glemte at trække vejret. Fristet så fint, at jeg fik lyst til at komme igen og med en varm fornemmelse i kroppen fandt jeg min vej ud og hjem gennem byen, mens aften-luften stadig var lun.

Jeg vil stadig være lige så spændt næste gang jeg skal ind af døren. Men dét er det herligt uforudsigelige ved klubverdenen. Jeg behøvede ikke nogen til at holde mig i hånden, men velkendt selskab er fristende at tage med i endnu mørkere omgivelser.

Aaaaah… Herlig aften!

4 thoughts on “I Sexklubbens Mørke

  1. Hej, jeg glæder mig til at læse mere i din blog, både om xxdark.dk og andre erotiske eventyr.

Skriv et svar