I sexklubbens mørke: Tantra, trekant og Tohundrede mænd

bofokaacqaisf6c - I sexklubbens mørke: Tantra, trekant og Tohundrede mænd

Hvis jeg ikke overlever, så… Somebody please delete my harddrive! 

Jeg mærkede hans varme bag mig og flere gange ramte min arm hans arm, mens vi stod og nød synet af en smuk kvinde få tantra-massage og en dygtig foredragsholder fortælle om tantra-universets mange intense muligheder.

Herligt! Make me beg for mercy!

Tantra-foredraget var dét der i første omgang havde lokket mig i den mørke kælder. Indtil… Mr.Big gav mig et tilbud om at mødes inden og…

Du skal bare vide, at jeg måske har én af mine slavefyre med, til at varte mig op hele aftenen. Han er bi, et ordentligt brød, moden og en sand pleasertype. 

Oh…

Jeg efterlyser en ledig time til at skrive et indlæg om hvad dagen kom til at indholde. Det blev varmt, intenst, kærligt, liderligt og jeg er vild med Tantra krydset med liderlig bi-trekant i et hardcore gangbang… Aaaaah!

Læs fortsættelsen her: Tantra, trekant og Tohundrede Mænd – Del 2 

17 thoughts on “I sexklubbens mørke: Tantra, trekant og Tohundrede mænd

 1. håber du (el andre) kan opklare den her:
  på min blogliste står du altid nederst, m et flere år gammelt indlæg. dvs jeg ik opdager hvis du poster nyt:
  gode bud på hvorfor?

  • Kære Boble.
   Mit bud er at du følger et bestemt indlæg fremfor hele bloggen. Mit forslag er at du sletter linket som du følger og opretter på ny med adressen på bloggen. Giver det mening?
   Og tak fordi du læser med 🙂

 2. …. eller vælger fanen “Om mig” og gemmer den som link. Når du så er inde, kan du vælge fanen “Hjem”. På den måde får du altid det seneste indlæg.
  Du kan også sætte flueben i firkanten ud for “Giv mig besked om nye indlæg via mail” nederst på denne side.

 3. tak til jer begge for gode bud, det hjælper desværre ik.. er et rødt kryds ved bloggen ligegyldigt hvordan jeg forsøger at gemme. hmm

  nåmen har et par stykker på listen som ligger og “roder” i bunden, som jeg så bare skal huske at dobbelt tjekke fra tid til anden 🙂

 4. hvor er I søde, at hjælpe 🙂

  blogspot add er slettet, men virker stadig ik m wordpress.. jeg bruger chrome

 5. Jeg har prøvet at arbejde lidt med Chrome. Jeg kan ikke rigtigt finde mulighederne for at gemme links andet end fanerne øverst (de samme som i Firefox (der også er Googles). Selvom man bliver spurgt, om man vil gemme fanerne og svarer ja, har jeg ofte været ude for, at de er slettet næste gang, jeg åbner. Man skal så ned i historikken for at finde steder, man har været. Hvis man så ønsker at åbne i faneblade, får man en h……. masse af dem, man skal slette af.
  Det er min erfaring. Jeg bruger Explorer (Microsofts) som kan være lidt langsommere og somme tider aniver, at den ikke kan vise siden (jeg har slået alle tilladelser til). Jeg kan så søge siden over én af Googles browsere.
  PS! Har du husket at logge ind på egen blog, før du læser denne blog. Måske hjælper det.
  I dit betjeningspanel (siden, der åbner, når du logger ind) kan du bruge knappen ”Tilføj”. Der kan du også få hjælp.
  Desværre: Jeg kan umiddelbart ikke hjælpe dig yderligere.
  Kram
  Domus

 6. skønne hjælpsomme domus 🙂
  nu virker det (lige pludselig) så krydser fingre for det fortsætter!

 7. Pingback: Bag det Frække Tæppe… | Stjerneskud og Vildskud

 8. Pingback: I Sexklubbens Mørke: Tantra, Trekant og Tohundrede Mænd – Del 2 | Stjerneskud og Vildskud

Skriv et svar