Handler Fantastisk Sex også om Jagten?

“Hvis du ikke vil kneppe imorgen, så har jeg et andet tilbud, som jeg kan benytte mig af.”

Lige dér fik jeg trang til at gøre en pause i vores samtale. For hvad er det lige der tricker manden?

Jeg kunne ikke lade være med at spørge ind til hvad den anden aftale gik ud på. Ikke fordi at det på nogen måde generede mig at manden fortalte at han var godt “dækket” ind, men fordi jeg blev nysgerrig. Hvad er det lige der gør, at han vælger at opsøge en mulig fræk aftale, når han allerede har et tilbud som vel ikke er kommet ud af det blå? Og dernæst kan for meget tilgængelighed være grunden til at nogen istedet vælger det tilbud, som de skal kæmpe for at få? Det måtte jeg vide mere om… Nu!

Da jeg fik forklaret manden, at det på ingen måde var nogen bebrejdelse at han havde en backup og at jeg var mere nysgerrig end fordømmende med mine spørgsmål, så åbnede han for sandheden. Jeg var meget opmærksom på om han svarede til hans egen fordel, for eventuelt at tage sig bedre ud eftersom han gerne ville opnå en aftale med mig.

1244219589750838 - Handler Fantastisk Sex også om Jagten?

Men sandheden var nu ganske simpel. Han havde et tilbud i baghånden, som kun krævede at han skulle give lyd fra sig. (Og lige dér spidsede jeg ører!) Hans lyst til noget andet end dét der var nemt, beskrev han som følgende:

 • Når hun nu giver mig den mulighed med at jeg kun behøver at give lyd, så er hun klar. Så kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor mange andre der har samme mulighed? Mit modsvar var: Det behøver der jo reelt ikke at være flere der har, men det handler vel om den kemi I har og at hun tænder på dig. (Som så åbenbart ikke er gengældt helt så ukompliceret)
 • Hun er super god sex, men det kan jeg jo altid nå. Jeg har lyst til noget der rykker både mellem benene og i øverste etage. Lagde du mærke til at jeg lige gav dig et kompliment? … Jamen tak for det! Så det du siger er: Du er villig til, på trods af din liderlighed, at kaste et tilbud om sex væk, som du gerne vil, for at satse på en aftale med mig, som ikke giver dig noget håb om at det lykkes i den tid du har imorgen. Min tanke var: Så er du bare ikke liderlig nok eller også prøver du stadig på at få mig overtalt til at mødes med dig imorgen.
 • Det handler ikke om at jagten er sjovere end byttet!  Og den påstand gik jeg ham lidt på klingen med! Da jeg stillede 10.000 kr´s spørgsmålet: Er for meget tilgængelighed det der gør nogen kvinder uinteressante, selvom de faktisk er et godt knald? Han startede ud med at nu er vi jo forskellige som mennesker og bla bla bla … Kom nu ind til kernen og lad være med at bortforklare, tænkte jeg 😉 Men han måtte giv mig ret!

  Kvinder som er FOR tilgængelige er for det meste mindre interessante, end dem som formår at holde sig åbne uden at være afvisende, men som er lidt sværere at få en fræk aftale med. Det handler ikke om dén gode og fantastiske sex, de tilbyder. Men om vejen til det. 

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på kvinden i den anden ende. Hende, som faktisk tænder på den mand og som giver ham en mulighed, som er så ukompliceret og ligetil at han ikke har lyst til den. Burde han som mand sige det? Altså som i…” Ved du hvad skønne dig; Det tilbud er super dejligt at få, men jeg er faktisk mere interesseret i en løsning som kræver lidt mere af mig.”

seduction100 - Handler Fantastisk Sex også om Jagten?

Nahaj! Fordi sådan et tilbud er jo super godt at have som helgardering! Det er bare ikke lige den pæne side, man flasher ved at fortælle andre om det. Men respekt for at han gjorde det og jeg synes ikke dårligere om ham af den grund, men jeg blev klogere på min egen måde at være tilgængelig på.

Jeg vovede for et års tid siden at tage noget af det mest stabile og samtidig fantastisk skøn sex og gøre det til noget ustabilt, ved at at sætte en stopper for tilgængeligheden. Jeg gad ikke have de der breve hver 14. dage: Her går det godt… Send flere penge! No way, om jeg gad at spilde min tid på at læse de beskeder. Så meget diplomatisk tog jeg samtalen med ham, da vi så hinanden igen. “Jeg gider ikke dine postkort. Jeg gider rigtig godt dig og de oplevelser vi har sammen, så nu skal vi gøre noget anderledes. Jeg prøver ikke på at undgå dig, faktisk tværtimod, men jeg lader det være helt op til tilfældighederne at vi ses… Ikke hos hverken dig eller mig, men i klubmiljøet.” Bum!

Jeg var helt klar over hvad jeg på sigt ønskede at forandre i vores relation. Jeg ville have fjernet tilgængeligheden og at blive taget for givet. Hvis man fortsætter med at gøre som man plejer, så bliver resultatet – Som det plejer! Og set i bakspejlet var det en rigtig god beslutning for os begge. Jeg spillede med åbne kort om hvad der lå til grund for mit valg og han forstod det og stoppede postkort-beskederne. Problem solved! Hvad  jeg ikke havde tænkt på og som efterfølgende er sket er; Hans lyst til at ses er tydelig, når jeg hører fra ham. Han er forførende i hans beskeder og han overrasker mig med hans frække tanker om ham og mig. Han lader handling være op til hvor længe jeg nu kan modstå ham. Nogen gange er det måneder, andre gange er det… Minutter! 🙂

images 1 - Handler Fantastisk Sex også om Jagten?

Jeg har stadig en udfordring angående tilgængeligheden, fordi jeg har en anden som har samme åbne tilbud, som jeg skrev om i starten at en mand brugte som helgardering. Og jeg er uden tvivl også hans helgardering. Min fornemmelse, siger mig at jeg er et belejligt stop på vejen, når han lige er i nærheden. Hende, som han ikke behøver bruge tid på at charmere, komplimentere eller bruge lang tid på at få liderlig. Dét er jeg! Og tilbuddet hænger sammen med den liderlighed, som jeg oplever i mit bekendtskab med ham.

Virker det?

Ja! Det virker fint i forhold til at det er bygget på at være ukompliceret og at der ikke er nogen forventninger om en fast frekvens i de frække timer vi kan give hinanden. Men det er dælme ikke et tilbud, som jeg generelt slynger ud i det promiskuøse cirkustelt! For nu lige at aflive en anden mands fordom om at giver man det til én, så er der nok 10 andre der også har samme mulighed… NOT! Jeg kan godt synes at jeg er FOR tilgængelig i forhold til at jeg gang på gang bliver bekræftet i, og også nu har en tanke på, at det giver ikke meget plads til den drift der handler om at forføre begge veje.

Så når jeg nu oplever hvordan det er at være den der ikke er tilgængelig, men åben. Altså det vil sige: Jeg har en god fræk dialog med manden og jeg får faktisk flere tilbud om sex end jeg reelt har lyst til at tage. Så forstår jeg godt at det godt kan handle om jagten. Han er sød, dejlig, velfunderet, fræk og bestemt også et godt knald, men jeg får bare aldrig rigtig muligheden for at blive sulten. Blive så fristet at jeg ikke kan lade være! Så er jeg bare ikke liderlig nok! Og det er jo løgn! For min lyst fejler skam intet. Jeg savner blot energien i at lysten ikke fører til et hvornår, som jeg skal svare på, men til en super fræk mulighed, som jeg ikke kan holde mine dukkefingre fra at skrive: Ja tak… NU! Inden han allerede har spurgt mig 4 gange om vi skal ses om lidt eller imorgen eller… You do the math, Bassemand!

images - Handler Fantastisk Sex også om Jagten?

Og mit eget regnestykke må blive… Mænd elsker jagten! Lige en lille smule mere end vi kvinder nok gør og vi kvinder er vilde med at blive nedlagt og forført. Vil man nedlægges så skal man lade være med at blive en helgardering! Hvis altså det er vigtigt for mig at jeg ikke er det. Det er ikke det vigtigste i at jeg har lyst.

 

Men…

He said, “Son I made my life out of reading people´s faces, and knowing what their cards were, by the way they held their eyes.

So if you don´t mind me saying, I can see your are out of aces. For a taste of your whisky, I´ll give some advice.” 

“If you are going to play the game, boy, you got to learn to play it right.”

You got to know when to hold ´em, know when to fold ´em. Know when to walk away, know when to run.

You never count your money, when you´re sitting at the table. There´ll be time enough for counting when the deal is done.  

(Kenny Rogers – The gambler)

Og dér har jeg rigtig meget at lære endnu! Og hvad fanden har kortspil nu med sex at gøre!?

Helt lavpraktisk så ved jeg, at jeg også kan være den kvindelige version af hvornår?! 4 gange inden at muligheden er der. Jeg lukker spillet og har fokus på gevinsten, fremfor at nyde at blive leget med allerede fra den første øjenkontakt. Det kan den her dukke godt gøre bedre! Ved at opleve dét blive brugt i en andens lyst til mig, så kan jeg godt se hvor irriterende det er! Det gør, at han ikke bliver det tilbud jeg ofrer mig ret meget for at få, men som jeg lader vente til jeg gider og lige er i nærheden. Præcis, som en anden gør med mig.

Jeg fangede min bedste ven, som har mange års erfaring i den promiskuøse verden og bad ham gøre følgende:

“Sig noget klogt om: Jagten er ligeså vigtigt som byttet, når det handler om at jeg skal få lyst og energi til… (Fuldfør min sætning)

Hans svar: Udskift dit “til” med et punkum! 🙂

“Skal jeg linke til din facebook-profil, når jeg nu citerer dig ordret på min blog?”

Hans svar: Blah! 😛

Jeg lader denne meget kloge bemærkning afslutte mine refleksioner om tilgængelighed, jagten fremfor byttet og energien i blive forført og lade sig forføre.

God Jul Røvhuller! 🙂

8 thoughts on “Handler Fantastisk Sex også om Jagten?

 1. …og hvis ikke jagten bliver for udmattende, er den vel også med til at fremkalde nuancerne og dybde i lidenskaben, at fremkalde fantasier, at gøre bevidst om gensidige “ydelser”.
  … i øvrigt en noget plat “jagtteknik” at komme med sådan et udsagn, der ikke er en ordentlig jæger værdigt. Sådan en bør nøjes med det bytte, der allerede er nedlagt af anden jæger og fundet upassende at fortære.
  God jul til dig
  Domus

  • Kære Domus,

   Jeg er i tvivl om hvilket udsagn du kommenterer på?

   Tak for dit indput om hvad jagten er med til at gøre tydeligere, og hvorfor den jo ikke er helt overflødig i samspillet mellem mænd og kvinder 🙂

   Og god jul retur til dig 😉

  • Og nu hvor jeg er klar over hvilket udsagn du kommenterer på, så er der vel ikke meget andet at sige end at jeg både samtykker og småsmiler over din mening om dårlig jagtteknik. Jeg er sikker på at jeg ikke oplever samme fremgangsmåde igen efter de spørgsmål han blev stillet ved at være plat. Det er der ikke ret mange der gider at stå på mål for, selvom det muligvis ender med et skrald fisse 🙂

 2. Ualmindeligt interessant emne, om tilgængelighed. Det får mig til at tænke i forhold til min egen relation. Jeg er til enhver tid tilgængelig for Ham, og har nævnt overfor ham, at der jo ikke er nogen grund til at finde andre, når han kan få det hele med mig.. Men, måske er det i virkeligheden et forkert udsagn, hvis det handler mere om jagten end på byttet. Så skulle jeg jo i virkeligheden gøre mig selv mere utilgængelig, som du selv også har gjort.
  På den anden side virker det ikke rigtigt for mig, jeg kan ikke finde ud af at være narre-noget-som-helst 😉 og er heller ikke rigtig en tøs. Det virker ikke for mig i min BDSm verden, jeg er submissiv, og når han tager fat i mig og udfordrer mig trigger det min submissivitet, ikke kvinden som ønsker at blive jaget.. Så, som jeg har sagt i andre debatter, så handler det nok lidt om relationen? Og så må jeg håbe at min tilgængelighed er fristende nok til at han finder andre måder at bruge byttet på end blot at søge efter andet vildt :-).

  Glædelig jul og godt nytår!

  • Kære Fanny,

   Tak for at dele dine refleksioner om emnet. Du får mig til at vende den nok én gang. Det trygge og smukke i et godt parforhold er vel at jagten er indstillet!? Det er i hvert fald sådan jeg læser det du skriver. Det smukke i at byttet er “fanget” og at det ikke længere handler om at sigte, ramme og endda ramme rigtigt! 🙂 Det smukke i at finde dybderne sammen.

   Glædelig bagjul og ønsker om et lykkebringende nytår til dig 🙂

Skriv et svar