Fucking Sweet Something

img 1081 1 - Fucking Sweet Something

… Og det var starten til at jeg endte på et tog og i dejligt selskab et sted i Danmark.

Undervejs sendte jeg ham endnu en sms.

“Jeg er der kl 21. Jeg er legesyg. Er du?”

Hans svar:

“Retorisk spørgsmål. 🙂 ”

Hmm… Javel ja.

Jeg havde brug for at slukke hjernen, glemme tid og sted og bare nyde nuet. Da jeg kom frem fandt jeg ham i akkurat samme tilstand. Hvad der kunne være endt i en beskidt omgang klubsex eller en liderlig slåskamp mellem hans styrke og min smertetærskel blev til noget ganske andet i det spontane møde, som hurtigt gik fra tanke til handling.

Jeg var ikke i stemning til at være øretæveindbydende, nærmere legende, mild og nærværende. Og med netop den tilgang fik jeg udfordring. Èn ting er at manden absolut er min yndlings-lussinge-smækker og at han absolut ikke behøver nogen instruktion i netop hvor hårdt jeg skal håndteres. Noget andet er at han faktisk overraskende giver explicit intenst modspil, når han ikke bliver provokeret til at slå mig, så min krop nærmest ryster i spænding af liderlighed.

Hmmm!

Det blev en varm, våd og intens aften. Jeg oplevede en ny side af hans lyst, som jeg finder herlig. Måske var det stemningen, måske var det timingen… Måske var det bare fordi det var lige præcis det vi begge havde brug for. Jeg kom og kom og kom og… Og aede hans frække grå tindinger fordi jeg ikke kunne lade være, selvom jeg var træt og brugt, og fordi jeg er lige så vild med hans erfaring, som hans selskab.

zqodj9okowd9ehtt6343 1 - Fucking Sweet SomethingImorges kunne jeg stadig ikke røre min fisse uden at få små liderlige kramper. Der går nok en dag endnu inden den herlige tilstand aftager. Mine bryster er uundgåeligt i fifty shades of blue, og minder mig om at jeg blev taget herligt intenst og liderligt imens mine øjne skiftede fra brune til…

A whole lot of… Something!

2 thoughts on “Fucking Sweet Something

Skriv et svar