Fødder, Pik og Bryster

“Jeg er en meget heldig mand”

Igår sendte han mig et par ord om at hans fødder har direkte forbindelse til hans hjerne. Hmmm!
Jeg fik en idé.

Han var guddommeligt smuk. Blindfoldet og afslappet. Hans fødder i det varme fodbad. En sand fryd for øjet. Først det varme vand, som kærligt blødte hans fødder op. Jeg nød at give hans fødder mere varme ved skiftevis at røre, slikke og kysse dem. “Jeg er en meget heldig mand”, sagde han roligt.
Og jeg samtykkede med et let ja, som svar. Der var ingen grund til at sige mere end det.

“Jeg blindfolder dig ikke for din skyld, men for min egen. Jeg kan ikke koncentrere mig om dine fødder, når jeg kan se dine øjne.”

874eb home page feet - Fødder, Pik og Bryster

At røre ved hans fødder var min overraskelse til ham. Min accept af ham, som en dejlig mand i mit liv.

Da jeg fjernede blindfoldet fra hans øjne kom der et stort smil. Heeerligt!

Timerne efter fortsatte i samme tempo. Sanseligt, berusende og nærværende. Hvordan vi kom ind på snakken om moder-kompleks og kirkelige handlinger må være vores krøllede hjerners skyld. Eller måske spiller det faktum ind, at vi førte de fleste samtaler med hans pik og mine bryster imellem os.

Skriv et svar