Fields, hamster og Besøg i Swingerklub

“Hvis du har eftermiddagen ledig, kan vi mødes kl. 12.15 på metrostationen.
Medbring din bil og klæd dig diskret.
Vi skal på hemmelig mission.”

Det var midt om natten og jeg var på vej i seng. Pludselig… *Pling!* “Du har modtaget post fra …”
Og få minutter senere en sms.
d6d9d iphone008 png - Fields, hamster og Besøg i Swingerklub

Der var ikke ret mange timer til. Allerede nu glædede jeg mig. Jeg anede intet om hvad han havde i tankerne og faktisk var det nok det der gjorde at jeg havde svært ved at falde i søvn. Det blev kun til et par timer, men med et stort smil om munden.
Et par timer inden vi skulle mødes kom endnu et brev:

“Vi skal først lige forbi Fields på vejen.
Prøv at ligne en freelancejournalist.  Men det er også vigtigt, at jeg kan kneppe dig op af en væg når som helst; så vælg noget, som jeg let kan pakke op.
Ses.”

Fields!? Der er jo rigtig mange mennesker!? Jeg svarede kort tilbage: “Jeg sørger for pænt udseende, med nem tilgang. Ses.”  Nu begyndte sommerfuglene i maven for alvor. Billeder af mig i nederdel blive taget op af en væg, hvor vi hvert øjeblik kunne blive opdaget. Frækt!
Da jeg så ham stå og vente på mig kom mit smil helt op til ørerne. Jeg var klar over at der skulle ske noget særligt. Han plejede normalt kun at bruge briller, når det var nødvendigt for ham at skabe en distance. Han satte sig ind i min bil.
d2a2b sort logo - Fields, hamster og Besøg i Swingerklub
Så tog dagen fart. Vi startede i Fields. Jeg parkerer normalt aldrig i parkeringskælderen. Jeg er kvinde og jyde. Chancen for at jeg finder tilbage til min bil igen er ligeså sandsynligt, som at man finder en hel reje i en rejseost. Men idag parkerede vi et lille hjørne. Frække kys førte til blowjob. Jeg tænder voldsomt på at have sex offentligt hvor andre skal ville opdage noget frækt, for at se det.
Efter en kort tur i blankpolerede Fields og selvfølgelig med et besøg i Orion, så tog vi videre til det møde han havde skrevet om. Det var en grinagtig oplevelse. Jeg oplevede en mand, som var i stand til at lyve om at hans kæledyr derhjemme var ved at forbløde og at han var nød til at skynde sig hjem. Han slap afsted med det og vi var nu klar til en eftermiddag med flere frække oplevelser.
Næste stop blev Paradiss på Gammel Kongevej. Lækker forretning og nu med en hel ny istandsat kælder fyldt med legetøj. Vi fandt mange spændende ting og jeg blev særligt forelsket i en strap-on. Den er klart “must-have” og det var jeg ikke ene om at synes. “Dén ønsker jeg mig til jul!”, sagde han med et frækt grin om munden.
Vores snakke blev mere og mere koncentreret om at vi snart måtte finde et sted at have sex. Intenst, begærligt og frækt. Vi havde planer om at besøge en swingerklub hvor ingen af os havde været før. Jeg var klar til sex lige dér i butikken, så nu måtte vi videre. Selvom de i Paradiss nok før har oplevet at deres kunder bliver grebet af den frække stemning.
Vi havnede uden for centrum og fandt den klub vi havde planer om at se. Indgangen var noget, der mindede om et nedslidt polsk hotel. Ikke synderligt indbydende, medmindre man tænder på beskidt sex i rå omgivelser. Men det er en anden slags fest, end den vi var ude efter. Klubben befinder sig i en del af en større etage-ejendom. I entréen blev vi mødt af en slidt kvinde, uden udstråling og som tydeligvis ikke havde tænkt sig at sige så meget som 2 ord til os. Vi fik nærmest smidt håndklæder og nøgler i vores retning. Jamen tak for velkomsten! Havde jeg været alene, så havde den behandling været nok til at jeg allerede dér var vendt om og ud af døren igen.
Vi havde glædet os i mange timer til at kunne være sammen. Uden tøj og uden at vi var begrænset af meget trang plads. Så begæret skulle ikke slukkes af en værtinde, som tilsyneladende havde glemt god service imellem de brugte kondomer hun i tidens løb har samlet op.
Nysgerrige gik vi på opdagelse i klubbens mørke. Det mindede mig om hvor svært jeg synes det var i starten at finde rundt i mørke. Idag tænker jeg ikke særligt over det. Men i en ny klub var det pludselig igen svært at orientere sig og se detaljerne. De fleste rum var lavet med et forhæng, som enten kunne være åbent eller lukkes til, når man ikke ønsker at blive forstyrret af andre.
Vi fandt en seng i et helt åbent rum. Jeg startede med at slikke og sutte hans pik, samtidig med at vi havde øjenkontakt. Jeg kunne skimte en singlemand i øjenkrogen, som stillede sig i passende afstand fra os, så han kunne se, men ikke så vi følte os intimiderede. Der er en hel klar usynlig grænse for, hvornår man har trådt et skridt for tæt på. Det er altid rart, når andre respekterer at det er frækt med tilskuere, men ufrækt når man er nød til stoppe legen for at skabe den naturlige afstand.
Mens jeg lå dér mellem hans ben og nød vores intense øjenkontakt gik det op for mig at vores relation til hinanden rummer enormt mange spændende oplevelser. Og vi er kun lige begyndt…
Vi fandt et nyt rum og fortsatte og nu var det min tur til at modtage kærlig behandling. Wauw! På trods af at madrassen nærmest var blød og var mere hæmmende end til gavn, så var jeg absolut ligeglad med en sur værtinde og dårlig modtagelse, da jeg havnede i en lang orgasmerus, som toppede med en så kraftig orgasme at tårerne løb ned af kinderne på mig. Befriende og frækt!
Og vi lå stadig i efterskælvene fra den sidste orgasme, da værtinden var tilbage for at varsle at klubben lukkede om 10 min. What!? Vi var jo lige kommet ind. En god og tilstedeværende vært ville nok have haft overskud til at oplyse os om at vi hurtigt kunne ende i overtid, fordi der ikke var mere end en time til at klubben skulle gøres klar til aftenens gæster.
Som de uartige, irriterende livsnydere vi også er, så fik hun mulighed for endnu et surt opstød, da vi valgte at bruge de sidste minutter på et bad og en tur i gyngen. Et kort intenst øjeblik med ham i gyngen og mig stående med tungen i hans røv blev ødelagt af en værtinde, som surt snerrede: “Tager I pis på mig? Jeg får altså ikke løn for være her længere!”
Lige dér fortalte hun nok om, hvorfor hun ikke formåede at få nogen til at føle sig velkommen i den klub. Vi skred og smækkede døren efter os. Vi blev enige om at den dør ikke behøvede at blive genåbnet. Trist at opleve at et indtryk af et nyt sted blev aldeles negativt på grund af en værtinde, som nok burde finde sig et andet job, uden brugte kondomer.
Vi trængte til mad efter det. Vi fik en udemærket aftensmad i restauranten ved siden af. Faktisk kan man undre sig over at personalet på restauranten var langt venligere end hvad vi lige havde oplevet.  Og det er meningen at man skal have lyst til at dyrke sex dér! Altså i swingerklubben… Heh!
Vi vendte næsen tilbage mod centrum med fyldte maver og et sødt smil fra tjeneren, da vi afslog desserten, fordi vi var mætte og jeg smilende fortalte hende at den havde jeg fået inden vi kom.
d2558 de098101 decb 4540 9872 b59f4d0ac2f4 - Fields, hamster og Besøg i Swingerklub
På vej tilbage fik jeg lyst til at tage en tur i Valbyparken. Vi endte med sex, på en bænk i en af de mange små haver, inden solen gik ned.. Det var vovet, frækt og en perfekt afslutning på en dejlig dag.
Da jeg landede i mit eget hjem var jeg enormt træt og fyldt op af alle de indtryk som dagen havde givet mig. Mine tanker om at være ny i swingermiljøet blev genoplivet. Og igen mindede det mig om at det er vigtigt at holde et åbent sind. Jeg havde aldrig gættet i forvejen hvordan denne dag ville skride frem. Men jeg elsker uforudsigeligheden i det og den herlige fornemmelse af at have vovet noget nyt. Præcis som første gang jeg gik ind af døren og ikke anede hvad der var på den anden side.
Sometimes If You wanna hold on – You got to let go!
 

Skriv et svar