Everything will be…

Der er en tid til at tale. En tid til at tie. En tid til at græde over en vi ku’ li’. Der er en tid mest til latter, når venskab fornys.

Jeg tror at vi er her for at tænde lys. Tænde lys for hinanden.

Der er en tid til at kæmpe. En tid mest til leg. En tid er vi sammen. En tid hver for sig. En tid må vi vente, når sejlene sys.

Jeg tror at vi er her for at tænde lys. Tænde lys for hinanden. 

(For at tænde lys – Lars Lilholt)

For nu, er jeg nød til at tro på at der er en tid for alting. En tid hvor det giver mening at se tilbage og finde retfærdighed ved at gøre det. Så jeg igen kan vende tilbage til nuet og være levende dér.

cs lewis quote better things 550x320 - Everything will be...

Den seneste uges tid har været et vakuum af tid der skulle gå og samtidig så skræmmende skrøbeligt at jeg følte at mine dukkefingre lagde op til flere kampe end det i realiteten var nødvendigt. Jeg føler mig mere kompliceret end jeg har lyst til at være og samtidig så søgende på svar, som jeg allerede i forvejen kender udfaldet af.

Hvordan tager man en pause fra alvorligheden? Det gør man ved ikke at forcere tiden. Jeg har i denne uge ikke formået det ret godt. Jeg har ikke taget den pause fra alvorligheden, som jeg burde. Været urimelig. Været kompliceret og alt for tænksom i noget som kræver den helt ukomplicerede tilgang og forventet at en anden skulle fixe mig… NU!

I virkeligheden, er det slet ikke dér kampen ligger, but I got lost. Mistede overblikket og reagerede på manglende tro på, at på den anden side, kommer den ukomplicerede lyst tilbage, hvor jeg selv er i stand til at fixe mig. For helvede! Træk dog vejret, dukkebarn!

headupownass - Everything will be...

Til dig, som i mit frække liv pressede mig i et hjørne for at få mig til at åbne munden, glemme de dårlige undskyldninger og tilstå. Jeg håber at du fortsat vælter over mig, præcis så ukompliceret, som jeg ønsker det skal være. I was barking at the wrong tree! Jeg burde istedet have kigget op hvor solen aldrig skinner og fundet det rette træ at gø af! Så alvorligt, klær mig dårligt. You´re not here to fix me, but to fuck me. Det forstår jeg, på trods af dukke-genet. Nothing else matters.

Der giver god mening for nu, at kravle op i røven på mig selv, fremfor andres. Så jeg ikke ender med at have kompliceret min egen bogføringskonto. Tænde det rette lys og opmærksomhed, istedet for at slukke det, jeg holder af, når jeg kommer ud af min egen røv igen.

Everything will be okay, in the end. If it´s not okay… It´s not the end. 

Skriv et svar