Et smukt øjeblik

Der var noget velkendt over hans blik… Som noget jeg havde set før, og alligevel var der en ny kant. Hans uskyldighed tændte mig voldsomt. Der var intet uskyldigt over måden han holdt øjenkontakt, mens han smil afslørede at han var nervøs.

Tag et billede af os lige nu, før øjeblikket det forsvinder…

4 timer senere lå han på ryggen med et saligt smil om munden og ude af stand til at tænke en sammenhængende tanke. Hvor var det bare et herligt syn og jeg puttede mig træt ind til ham. Jeg havde taget mange tilløb til det øjeblik.

2baca 004 - Et smukt øjeblik

Jeg nød hver gang du fik et fjernt blik i øjnene når min fingre legede med åbningen, for derefter langsomt, men sikkert at presse dem op igen. Et lille bøj på mine fingre og de fandt vej til lige præcis dét punkt oppe i dig, som fik dig til at stønne tungt.

En god blanding af stimulering af netop dette punkt og så at blive ved med at tage mine fingre næsten helt ud, kun for at kunne give dig følelsen af at de endnu en gang fandt deres vej ind. Jeg vidste hver gang, at en dag ville det ske…

Jeg nev i din brystvorte, så hårdt jeg overhovedet kunne og nød vores intense øjenkontakt. Mine fingre dybt begravet i din røv på vej til at sende dig på en ordentlig orgasme-rus. Det var tydeligt for mig at du kun manglede at blive sendt ud over kanten og mine fingre var godt på vej til at skubbe dig helt derud, hvor din nydelse blev min største glæde.

I et øjebliks fravær af din øjenkontakt formede jeg munden og sendte en spytklat lige i dit ansigt. Derefter kom dét brøl, som jeg forbandet havde ønsket mig så længe. Du overgav dig og orgasmen gennemrystede din krop. Synet af dig liggende foran mig og at jeg med blot én lille bevægelse kunne styre intensiteten af din orgasme var enestående. Mine fingres stimulering dybt oppe i dig. Jeg nød blandingen af dine veltilfredse støn og tog langsomt fingrene ud af dig, for at du kunne vende sikkert tilbage i små salige øjeblikke. Herligt!

Jeg nød at du svært begejstret slet ikke kunne holde din taknemmelighed tilbage. Jeg lå med et endnu bredere smil om munden og kyssede din arm… Træt og en smuk oplevelse rigere.

1 thought on “Et smukt øjeblik

Skriv et svar